Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?

Лидерът на "Атака" заплаши, че ще изтегли депутатите си от групата на ОП
12 фев 2018 15:45,
274
Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров взе на мушка зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той го обвини, че е основният в ГЕРБ, който настоява за приемането на Истанбулската конвенция.

"Ако някой събори правителството, това ще бъде Цветан Цветанов, заради този подход и начин, по който се опитва да прокарва неща, които не се харесват и не се приемат от българския народ", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Още по темата

Лидерът на "Атака" още вчера предупреди, че ако Истанбулската конвенция мине в парламента, кабинетът може да падне. Малко по-късно това мнение бе споделено и от друг от  лидерите на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов.

От изявленията им стана ясно, че третият съпредседател на патриотичната коалиция, Валери Симеонов, не подкрепя позицията им.

Днес Сидеров обвини и за това Цветан Цветанов.

"Той се опитва да влияе и на коалиционния ми партньор Валери Симеонов, с когото се чуват по няколко пъти на ден", написа лидерът на "Атака". Той обяви, че ако Симеонов или някой от депутатите му гласуват за конвенцията, ще напусне председателския пост на парламентарната група. Сидеров обяви и че при такава ситуация ще изтегли депутатите си от групата на Патриотите.

"Ние от АТАКА сме категорични - ратифицирането на Истанбулската конвенция ще заличи ценностите и традициите на православния ни народ", пише още националистът.

Той е категоричен, че Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането на скандалната Истанбуслка конвенция.

"Не премиерът Борисов, защото той е наясно с настроенията на хората. Цветанов е човекът, който в парламента и извън него настоява и въздейства да се придвижи Истанбулската конвенция в България, а медиите са инструментът му. Трябва да е ясно на всички българи, че той тика и налага ратифицирането и приемането й в Народното събрание", обяви още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ - ПAРТИЯТA НA ТРЕТИЯ ПОЛ!
105
2
 
16
 
! Отговори
кво стаа преди 6 години
Лошото е,че Тръмп не се снима с Бойко в Давос,сега не го направи с ветанов и компания.А с други се снима.Що ли?
104
2
 
15
 
! Отговори
22 преди 6 години
този продажен тип повече няма да види парламент, но достатъчно за толкова години се е награбил. Такива като него съсипаха България , дано има провидение
103
4
 
11
 
! Отговори
106-ти преди 6 години
Да не се окаже, че си на държавна заплата от бюджета на БГ. :) ясни са ни продажниците като тебе.
102
1
 
31
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Споко ! След като за пореден път "лошия" Цветанов е забъркал каша в управляващата коалиция, сега ще дойде "добрият" Бате Бойко и ще оправи нещата.Този филм го гледаме вече 10 години !
101
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда на Каракачанов армията му дойде много, защото там се иска много здрава работа, а той не е по тази част. Едва ли има и идеи какво трябва да прави. Опита това, опита онова, все запъртъци снася. Къде по-лесно е да си изгражда ПР с измислените "тревоги" джендърски.
100
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или сме заедно с Русия.............или ставаме вилает на султана Ердоган.Турците вече имат планове за България.Викат ни ***. Вкараха аскера си в Сирия.Утре ако решат да го вкарат в България, кой ще ги спре?НАТО ли?Затова има само едно решение:Забрана на турските партии-ДПС и ДОСТ.Съюз на България и Руската федерация.
99
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В текста превод на таз Конвенция във въведението като част има написано историческа справка от коя година са засегнат въпроса като първоначално е 1950г,след това подновен или допълнително разгледан-1996г,и да няма за тез времена някои от стоящите начело да е подписвал по тези конвенции макар и без обнародване по въпроса,че тия сега откриват топлата вода за измиване на ръцете,или нещат да кажат та да не объркат работата и те да са героите с потупване по гърба за заслуги.
98
0
 
24
 
! Отговори
даниел преди 6 години
Познай защо *** медии постояно облъчват със негативни новини ? За да може по лабилните да се депресират , другите да изпитват страх, гняв и омраза към всичко и всички , да станем пластелин в ръцете на олигархията ,кукли на конци . Отчаяния и обезверен народ е най лесен за манипулиране .
97
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глобалистката англосаконска мафия, подкрепяна от бюрократите в Брюксел, герберите, НПО-тата, Мария Габриел................водят явна война срещу БГ-народ.
96
29
 
11
 
! Отговори
съеденител патриот преди 6 години
атакистите са *** на повикване
95
4
 
12
 
! Отговори
аре веки чао! преди 6 години
На шефовете май им писна от дружинката на ОП! Падна им се благоприличен случай да им кажат "Збогом", както се случи с ланшните ортаци.
94
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ИСТАНБУЛСКИ!
93
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъки сигурно от европата са го нагушили с още некой апартаментута за това сега не може да шикалкави и драпа за конвенцията.
92
27
 
5
 
! Отговори
Джендора преди 6 години
Конвенцията трябва да бъде подписана.Аз не държа да се запазва това правителствоте са грубияни ,нека да дойдат други по нежнипо либерални и най вече по толерантни.
91
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некъв тиквиникк дето до вчера биеше хора по улиците на София с викове " неможе да ме пипаш Аз съм депутат " да говори от името на народа е смвшно.Бутайте кабинета и ще ви е последния ден в парламента :)))
90
4
 
28
 
! Отговори
българина преди 6 години
Волен е прав, юдомасона предател цц ще си го получи. Герберски деца още ще ***! Тоя нямаше ли три като прецедента?
89
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин да праща танковете в София, 10 000 зелени човечета и герберите - в затворите за национално предателство.Забрана за ДПС и ДОСТ.Корнелия Нинова - премиер, Волен Сидеров-външен министър.
88
2
 
22
 
! Отговори
Селу преди 6 години
Вадя ножа и ида към Софията
87
12
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Егати и защитника на семейните ценности - дядо, щерка и внуче! Ай сиктир бе!