Радев сред протестиращи във Варна: Дневният ред е ясен – оставка!

Според него целта на Борисов е отклоняване на дневния ред
Обновена: 17 авг 2020 22:17 | 17 авг 2020 19:40, Красимир Ангелов
577
Радев сред протестиращи във Варна: Дневният ред е ясен – оставка!
Снимка: БГНЕС

Дневният ред е категорично ясен – оставка, незабавна и безусловна, честни избори с машинно гласуване и тогава следващият парлачент, избран с вашата воля, да дебатира новата Конституция. Това обяви президентът Румен Радев, който пристига при протестиращите във Варна.

Според него това трябва да стане с участието на всички граждани. “Не се прелагат задкулисно промени в Конституцията. И след обществено обсъждане, внасяне на тези промени в парламента”, начерта пътят държавният глава, цитиран от bTV.

Още по темата
Според него целта на премиера Борисов е отклоняване на дневния ред на обществото.

"Виждате какво става с хората 40 дни. Българите в много градове у нас и в чужбина скандират оставка. Най-големият страх на това управление е честни избори с машинно гласуване", заяви Румен Радев.

"Изобщо не става да става дума да се коментират тези предложения, внесени от министър-председател, който уби парламентаризма, и аз призовавам всички, които милеят за бъдещето на България да не попадат в капана на Борисов, да не се увличат изобщо в обсъждане на това недоносче, наречено предложение за нова Конституция. Моята промяна в никакъв случай няма да я внеса в този парламент", посочи още държавният глава.

Както е известно по-рано днес министър-председателят подчерта, че твърденията, че с искането му за свикване на Велико народно събрание цели да отложи във времето подаването на оставката на правителството, е лъжа.

"Първа лъжа: Борисов и ГЕРБ целят да протакат във времето да няма 2-3 месеца избори, вкопчили са се във властта. Затова ние внасяме днес тази Конституция и изобличаваме втора лъжа - че това е конституция на ГЕРБ и Борисов. Лъжа е, че ние не искаме машинно гласуване", допълни още Борисов.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


577
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kurnaz chehlio rumen...paziat go doksan dokus fitnes chetnici...a e izleznal sam, a e izial suhoto drvo na vulgarskite demokrati...:-)))
359
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радьовете падат, падат по дупето, Радьовете бъркат, бъркат си в нослето, Радьовете смууучат, смуучат от "шишето"!
358
1
 
7
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
357
2
 
8
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Съвременник 395 Той не е никакъв държавник. Държавник е силна дума подходяща за Борисов , който настина мисли и работи за държавата си.
356
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По голям фигурант сме нямали до сега,той настройва хората на бунт на безредици,директно е за пандиза ,не знае за какво получава.най-високата заплата!!!
355
1
 
10
 
! Отговори
Мунчо Радеф преди 3 години
Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича на ***. Хората безпогрешно усещат нещата и измислят точните прякори...
354
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 399Не богохулствай бе *** такъв !Ще ти изгори езика.
353
11
 
5
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Президента като един съвременен Васил Левски, обикаля България и буди народа за борба срещу тиранията на ГЕРБ и техния султан Борисов и везира Гешев-главореза!!
352
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е бил охраняван от русофили горили европейското знаме !Българи, не позволявайте на червената русофилска Мафия отново да натика България в Азия !Един век руско робство Стига !
351
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато някой нарича герберски *** инако мислещи хора- време е да разтурваме седянките по площада с шамари. Дрогата и алкохола съвсем деградират мозъка на протестърския пумпал
350
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато избирате президент гледайте какво е свършил преди изборите !ФИГУРАВТА БЕШЕ СЪСИПАЛ ВВС летците се оплакваха, ЧЕ няма как да покриват часове за летене, няма изправни самолети!ИЗБРАХА му пагона и шапка, ама какво е под шапката?
349
4
 
13
 
! Отговори
Съвременник преди 3 години
Много слаб държавник.
348
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно ако не харесваш Радев и протестърите си Гербер. Е ако досега имах резерви към ГЕРБ, на следващите избори гласувам с две ръце за тях, а на президентските против Радев за който и да е. Който стане президент ще бъде 1000 пъти по удачен от тоя. Как един Първанов- верно комунист, ама имаше осанка- държавник- говореше, изслушваше. А тоя пумпул се прави че е шеф на всички и трябва да го слушаме в захлас. Много те моля г-н Президент- вече не сте мой президент и не говорете от мое име.
347
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Злобно гледа,злобно говори!Що е то?Руменочервен РЕШЕТНИКОВ АГЕНТ
346
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев се е появил инкогнито на площада пред кметството на Варна, охраняван от паравоенното формирование "възраждане" към сектата "русофилско братство".Не е пожелал да се срещне с Кмета на Варна и гражданите неподкрепящи неговия метеж срещу държавното управление на България.Фигуранта все повече напомня неведумите пътища на предателя на България - руския гражданин и сатрап Г.Димитров.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
345
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дневния ред е ясен- Радев иска цялата власт за себе си. Но той не е моят президент и няма да гласувам за него в следващите избори. За мен е просто егоцентрик с огромно желание за власт, подклаждано от Москва. Последните избори ги организира той и ако сега казва, че са фалшифицирани- значи трябва много бързо да си дава оставката, да се качи на самолета и да бяга през глава
344
1
 
14
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ преди 3 години
БЕЗ ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ ОТ 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА.
343
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев - терорист в Президентството !
342
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
От снимката ме гледа, един глиган с *** и див поглед.
341
3
 
17
 
! Отговори
Червеният тумор преди 3 години
Туморът е БСП и пРезидента. Него ще изрежем първо и след това лустрация и ВНС.