Патриотите: Няма македонско малцинство, няма да допуснем гей браковете!

Подкрепата за резолюцията на ЕП била национално предателство
Обновена: 9 окт 2020 10:52 | 9 окт 2020 10:47, Камелия Цветанова
100
Патриотите: Няма македонско малцинство, няма да допуснем гей браковете!
Снимка: БГНЕС

Потомците на убийците от народния съд се прегърнаха вчера с потомците на жертвите и направиха национално предателство в ЕП в името на няколко гласа повече. Това обвинение дойде от Александър Сиди, който прочете декларация от името на ОП по повод на резолюцията, която вчера беше гласувана от Европейския парламент.

Според Сиди дискусията за върховенството на закона, предизвикана от няколко неправителствени организации, известни в България с антибългарската си дейност, се е превърнала в трибуна за пропаганда на ромски, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска конвенция, македонско малцинство и т.н.

Още по темата

"Все теми, които не стоят изобщо в дневния ред на българското общество. Нещо повече – ЕП си позволи да подлага под съмнение решение на българския Конституционен съд. Това е скандално и недопустимо. И всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от БСП и ДБ. Ето това е реалното лице на тези партии“, се казва още в декларацията на ОП.

„Заставаме и срещу принудителното налагане на еднополовите бракове – тенденция, методично и последователно прокарвана чрез различните механизми на ЕС. За нас това е политика, насочена срещу традиционните национални и християнски основи на българското семейство и общество. Това е политика, която категорично ни тласка в посока саморазрушаване на всички достижения на Европейската цивилизация. Категорично не можем да се съгласим и с критиката към решението на най-висшия орган в България, а именно Конституционният съд, с което Истанбулската конвенция беше обявена за противоконституционна“, каза Сиди.

Според него подобна демонстрация в момент, когато Европа е изправена пред безпрецедентното предизвикателство да оцелее икономически, политически, а може би и демографски, показва единствено добре замаскираното лицемерие.

"Недопустимо е също така хора, наричащи себе си български евродепутати, да защитават яростно една резолюция, маскирана като документ, защитаващ правовия ред и борбата с корупцията, в която се дискредитира Конституционният съд, силово се налага противоконституционната Истанбулска ковненция, говори се за сепаратизъм, права на ЛГБТИ. Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи, които от жажда за власт, говорейки единствено за корупция – тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно допускат да се отварят теми, които въобще не съществуват в дневния ред на българското общество“, коментира още Сиди.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
сиди,ти си толкова патриот,колкото арменците са земеделци.Ако искаш попитай радио Ереван,да видиш,какво ще ти отговори.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само Пиринска Македония, и Южна Добруджа, и Кърджали, и Лудогорието, и майчиното си мляко - всичко ще изтъргуват нашите патриоти, стига да напълнят личните им сметки и да ги държат на власт големите ни "приятели".В настоящата конституция няма малцинства, няма гей бракове, от къв зар тогава са тръгнали да я променят, да ги пита реторично човек тези "патреоти". Щото отговорът е очеизваден!
89
4
 
6
 
! Отговори
Ке умрем от смех преди 3 години
Партията в която има най много ергени се загрижила за гей-браковете
88
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елена Николова Йончева - БСП за България жените като остареят стават много злобни=-- важи и за Радан Радан Миленов Кънев - Демократична България Обединение (ДА България и ДСБ)КОЙ сега ще гласува за вас и вашите партии щом омърсихте България
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сиди, ходил ли си в казарма ?
86
1
 
1
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
Споко. Като дойдеш ТИ на власт - ще крадеш повече. Както си прецениш според глада за пари.
85
1
 
1
 
! Отговори
гост преди 3 години
Какво ви друме за лесбийките и *** бе! Въпроса е да не получават повече права от другите, отнощение различно от това което ще получи всеки друг гражданин и да не си навират насила задниците и идейте в очите на хората, заради личното пространство на всеки. Иначе бой за тия.
84
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Слабаков дали се е изказвал досега в Европарламента ? Той изобщо знае ли къде е ?
83
0
 
1
 
! Отговори
до Есмералда преди 3 години
Не се напъвай много, че ще се задавиш от пари. КОЙТО ПАРИ ИСКА - ОТ ПАРИ УМИРА!!! А и че не си ром/ ка ти личи от сто километра. Виждам!!!
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До ЕсмералдаПРИ НАС НЯМА СЪД А МЕШЕРЕ,КОЕТО Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД,ЧЕ В ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА ОТ СТРАНАТА ВЕЧЕ ПРЕОБЛАДАВА РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ...А ИНАЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ РОМИТЕ И ТОВА Е ДОКАЗАНО...АЗ КРАДА КОКОШКА,А ПЪК ПОЛИТИЦИТЕ МИЛИОНИ.ЕТО ТОВА Е РАЗЛИКАТА В КРАДЕНЕТО-ПРОСТО ТЕЗИ С ВЛАСТ КРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ БЕЗ ВЛАСТ.
81
0
 
1
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Напротив!!! Много хора от ВМРО И ОТ ГЕРБ РЕАГИРАХА. КАКТО И ДРУГИ.
80
0
 
3
 
! Отговори
До Есмералда преди 3 години
Като крадат - ДОКАЖИ ГО В СЪДА!!!! ЧУВАЛА ЛИ СИ ЗА СЪД ИЗОБЩО???? ИЛИ...КРАДАТ...ЗАКОТО ТАКА!!!! АЗ ПЪК КАЗВАМ, ЧЕ ТИ КРАДЕШ ЯКО!!!
79
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 72не руската турската джамахирия показа карта в която цяла южна българия(на юг от стара планина)е в ръцете на турция...ама никой от вмро не реагира.
78
9
 
5
 
! Отговори
999 преди 3 години
Русия винаги е била ПРОТИВ ОБЕДИНЕНА И ЕДИННА БЪЛГАРИЯ!!! ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО И ПРОТИВ ВСИЧКИ НАШИ РОДОЛЮБЦИ!!! НАЙ- ВЕЧЕ ПРОТИВ ЛЕВСКИ. ЧЕТЕТЕ СПОМЕНИТЕ НА ГЕН. ИГНАТИЕВ!!!
77
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе другари не разбрахте ли, че оставки няма да има! Няма за какво. Престанете да се излагате и да подкрепяте джендърските конвенции и македонското малцинство само и само за да разкарате Боко! Няма да стане! разединителят-фигурант няма да прави служебно правителство! Няма никаква нужда от това! Не разбрахте ли- редовни избори- март 2021г.
76
2
 
5
 
! Отговори
есмералда факултето преди 3 години
До АнонименНЕ НИЕ РОМИТЕ СМЕ ПАРАЗИТИРАЩИ А ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИ,КОИТО ЖИВЕЯТ НА ВАШ ГРЪБ И КРАДАТ ОТ ВАШИТЕ ПАРИ...НЕ Е ЛУД ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЗИ,КОЙТО МУ Я ДАВА.А ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ВАС А ОТ НАШИТЕ(РОМСКИТЕ)ГЛАСОВЕ...
75
4
 
4
 
! Отговори
До 72 преди 3 години
Брей!!!! Ти много бързо разпарчетоса България!!! Защото така ги устройва Руската Джамахирия.
74
0
 
1
 
! Отговори
До 73 преди 3 години
РЕЗЕРВИТЕ СА ГОЛЕМИ.
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До есмералда факултетое заради такова мислене сте по-низши същества паразитиращи благодарение на толерантността на хората стремящи се да ви вкарат някакви ценности различни от първичните ви инстинкти.
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Елена Йончева е национална предателка заедно с Рамадан Кънев. Запомнете тези хора, те поискаха да се ратифицира Истанбулската конвемция и да се въведе задължитено *** образованието в училищата!"-------------------------------------------------------25.01.2018г. "Борисов от Давос: Ще приемем Истанбулската конвенция с резерви"