ИТН започва разговори за съставяне на кабинет

Поканени са всички политически формации без ГЕРБ
Обновена: 23 юли 2021 07:39 | 23 юли 2021 07:37, Анисия Иванова
198
ИТН започва разговори за съставяне на кабинет
Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ" започва разговори за съставяне на кабинет с политическите партии в новото НС. Преговорите ще са с всички партии без ГЕРБ-СДС и ще се проведат в петък, събота и неделя в Народното събрание. От партията уточниха, че преговорите ще са публични.

"ГЕРБ няма как да бъдат поканени на подобни разговори, всичко, което се случи в България в икономически, в здравен, в какъвто щете план е заслуга на ГЕРБ, последните 12 години те са на власт. За конкретните идеи, които имаме в управлението, за имена и постове няма да преговаряме, това сме го казвали многократно и благодарим ви, следете процеса, той ще се случи тук, публично пред всички", заяви Филип Станев от "Има такъв народ".

"Ще се отзовем, предполагам, че поканата е пристигнала в парламентарната група. Ще обсъдим програмите, приоритетите, които те предлагат, които ние предлагаме, след което в неделя имаме заседание на националния съвет на партията, където ще вземем решение за реакциите на парламентарната група", заяви Георги Свиленски от "БСП за България".

"Това е позитивна стъпка. Това, което нас ще ни интересува като първа тема, е как те си представят архитектурата на парламентарната конфигурация, която ще излъчи евентуалното правителство. Втори въпрос - какви цели си поставяме политически да бъдат реализирани. Едва трети въпрос е обсъждането на техните предложения за евентуален състав на Министерския съвет", заяви Христо Иванов от "Демократична България".

"Аз не знам кои са поканените лица, защото поканата до нас е персонална към "Изправи се БГ! Ние идваме!", но ние имаме ясна позиция, че няма да участваме и подкрепяме участие с управлението на ГЕРБ и ДПС", заяви Мая Манолова.


198
Още по темата: кабинетпреговориИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 месеца
обаче верно Тошко гледа като "изтърван"..Като го видя ,без да искам,в паметта ми изкача подобен случай с Чернокрилия Паток...Та тогава и той имаше същото изражение:..-"Какво става тук?..Къде съм?..Кой сте Вие?"..
172
1
 
8
 
! Отговори
Хе,хе! преди 2 месеца
Баламурниците български, които са гласували за Чалгаря много скоро ще бършат сълзи и сополи. Така и не се научи българинът да има Родина! Продава я за една стотинка дори! Какъв Чалгар ще управлява бе, несретници? Ще ви управлява *** фес + мазна фуражка ! Върнахме се 30 г. назад!!!!!
171
1
 
5
 
! Отговори
Смех !!! преди 2 месеца
Безподобната простащина на Тошко Африкански е показателна как изглежда България в очите на Европа и света ! Уверено ще се превърнем в гетото на Европа ! Честито, мЪдурковци ! Машините ви чакат заредени , за да се подиграят с вас - ако си мислите, че гласът ви отива където искате - жестоко се лъжете !
170
1
 
1
 
! Отговори
USA преди 2 месеца
До иво ТОЧНО ТВА Е МЕЧТАТА НА ТИКВАТА .........А СПИ ГОЛЛ НА ДОНДУК !
169
1
 
4
 
! Отговори
USA преди 2 месеца
ЧАЛГАРИ ТВА НЕ Е СЦЕНАРИИ НА ПРЕДАВАНЕ КОЕ СЕ ГЛЕА *** ДИЗЕЛИ !КАБИНЕТ И ЧАЛГА ?
168
0
 
5
 
! Отговори
да ама не преди 2 месеца
До ИстуканВ депутатите на ИТ имаше процентно най-голям брой сътрудници на ДС .Сега преговарят с другите партии да приютят и техните сътрудници на ДС в правителството.
167
1
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 2 месеца
Още от самото начало се знаеше, че ИТН ще излъжат. Виновни са си избирателите им. Излиза, че ИТН обещават да не управляват с партиите на статуквото, а без една от тях няма да получат мнозинство и преговарят с БСП, ДПС, ДБ, ИМВ. Сами знаете, че БСП и ДПС са партии на статуквото.
166
4
 
4
 
! Отговори
иво преди 2 месеца
Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!
165
5
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
"ГЕРБ няма как да бъдат поканени на подобни разговори, всичко, което се случи в България в икономически, в здравен, в какъвто щете план е заслуга на ГЕРБ, последните 12 години те са на власт." === Ами то всичко което се случи през тези години беше само хубаво. Супер икономическа стабилност, без сътресения и резки скокове на стоки и услуги като сега при Чалгата и Фигуранта. Метрото с 3 лъча. Магистрали. ГЕРБ качиха заплати на лекари и мед сестри. Айде сега ще ви видим вие какви ще ги свършите
164
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо всички при Радев влизат без маски? За тези кло уни може да няма вирус и да не вярват, но нали има Заповед на министъра? Защо са без маски и едновременно с това се говори, че Делта варианта настъпва мн.бързо и се очавка 4-та вълна? Нито една от партиите не беше с маски. Нещо ще каже ли Кацаров или ще мълчи като шаран?
163
2
 
16
 
! Отговори
до 163 преди 2 месеца
Това с поканата е за парлама. ИТН са проект на Сарая. Още 2019г от Сарая казаха, че Няма такава държава е наш проект. Всичко е за шоуто. Правят се ни лук мирисали, ни чалга слушалИ. Инженер на ИТН е Доган. Над 100 000 гласа липсваха при ДПС още на 4 април и тези 100 000 гласа ги наляха в ИТН. Вижте как в Турция печели ДБ и ИТН. Също и в България на места, където е етническо населението. Доган им налива вот защото няма как официално да управлява в България ДПС. ИТН са продали партията си на парче
162
1
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 2 месеца
ИТН канят всички на преговори, без ГЕРБ. Това означава, че ИТН ще преговарят дори и с ДПС, което е пълна излъгация за тези дето са си дали гласа за ИТН. Означава, че са гласували за ДПС, която е партия на статуквото, а уж нямало да управляват с партиите на статуквото.
161
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тошко, Първанов ли ще ти връчи мандата?
160
1
 
10
 
! Отговори
ИТН КАНИ ДПС преди 2 месеца
НА РАЗГОВОРИ, > ЗАЩОТО ДПС УЖ НЕ БИЛО УЧАСТВАЛО В УПРАВЛЕНИЕТО ДОСЕГА !!!
159
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чалгокомедиантите много, ама много се вземат на сериозно. Щеше да е смешно , ако не беше трагично.
158
3
 
5
 
! Отговори
3592 преди 2 месеца
Левентът Тошко задмина учителя си по наглост Болен Лидеров.
157
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За всеки средноинтелигентен човек е ясно, че всеки който се предложи на чалгата търси само корупцията и краденето.
156
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо ми изтрихте линка? нявма да го пускам отново, обаче вижте ,че слагат братовчед на Миро Мършата и като кукловод в ИТН ,трябва да го смените с някой по-дотоен и морален човек, необвързан с задкулисието и статуквото, или дайте процент и на БСП, на обикновени хора, на патриотите и Мая в земеделието и го разделете, за да няма монопол и за да се произвеждат български зеленчуци, месо, мляко,вълна,мед, не само жито!
155
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ИТН, сложете морален и честен човек в земеделието, сменете човека на Миро Мършата и негов братовчед с необвързан със старото статукво човек, в земеделието нещата са страшни и се убива българското земеделие и животновъдство , не убивайте българския бизнес , а и от това зависи националната сигурност, в случай на бедствие , трябва да имаме собствена храна, а не чакаме само на внос и унищожаваме себе си!
154
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ИТН, сложете морален и честен човек в земеделието, сменете човека на Миро Мършата с необвързан със старото статукво човек, в земеделието нещата са страшни и се убива българското земеделие и животновъдство , не убивайте българския бизнес ,а и от това завоси националната сигурност, в случасй на бедствие , трябва да имаме собствена храна,а не чакаме само на внос и унищожаваме себе си!