Костадинов: Ще има кабинет, но хората няма да се успокоят

Небивалиците от учебниците в РСМ ще влязат в европейските документи
Обновена: 15 ное 2021 14:52 | 15 ное 2021 14:52, Елка Василева
152
Костадинов: Ще има кабинет, но хората няма да се успокоят
Снимка: архив, БГНЕС

До седмици ще има правителство, но това няма да успокои хората. Това прогнозира пред БНР Костадин Костадинов, лидер на партия "Възраждане". Партията получава почти 5% от гласовете на избирателите и ще има място в новия парламент.

"Чака ни тежка зима. Чакат ни дни, в които правителството ще започне да прави компромис след компромис "в името на националния интерес", но след това ще се зададат тежки дни. Всяка една политическа организация би следвало да бъде изключително внимателна, защото българският народ няма да прости повече посегателство над неговите интереси", каза лидерът на „Възраждане“.

Още по темата

Според Костадинов "в България управляващите се сменят, но политиката им си остава една и съща - винаги антибългарска" и подчерта, че разговорите с "Възраждане" за правителство минават през нормализация на обществения живот в България.

"Преди ГЕРБ да започнат да въвеждат първите безумни ограничения, а след това правителството на Радев да ги задълбочи. Искаме ли да водим нормален начин на живот, или ще продължаваме да изпълняваме поредни, наложени отвън ограничения", каза Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" коментира и темата за пътя на Македония към Европейския съюз. Той е категоричен, че няма как страната ни да се откаже от историческите спорове и че не трябва да се приемат отстъпки.

"Македония е агресивна, не е като нас, преследва интересите си. В момента, в който започнат преговорите, можем да очакваме, че небивалиците, които са в учебниците им, ще започнем да ги виждаме в официални европейски документи. Продължаваме да твърдим, че македонският език е български диалект. Но влезе ли в ЕС, той ще получи официална международна легитимация... Съвременните неолиберали гледат на членството на РСМ в ЕС като анексия, както анексираха Черна гора в НАТО, за да изградят санитарен кордон в центъра на Балканския полуостров, с който да пресекат опити на Русия за някакво нейно евентуално възраждане тук. Македония е една голяма брънка от голямата геополитическа игра между САЩ и Русия", каза лидерът на „Възраждане“.

"Непоискана подкрепа не се дава". Така Костадинов отговори на въпрос   кой от двамата кандидати за президент ще подкрепи "Възраждане"на балотажа в неделя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората ще продължават да гласуват за Възраждане, защото техните противници не им опонират, а само крякат като папагали "Копейкин! Русия! Путин!". За тях явно е нормално лидерите на парламентарно представените сега политически партии седмица преди изборите да минат под строй през едно посолство. Костадинов, който не е ходил в никое посолство, според папагалите е нечий човек, а тия другите "съветвани" на приятелски разговор са незвисими, мислещи за народа хора. Папагали, сър!
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"""Да ти вметна един цитат на кърт Вонегът относно харвардсото дуо" Най първото на което учат студентите в Харвард, е как да спазват всички закони и пак да бъдат най-големите престъпници на своето време"""______________ От това излиза, че ББ, доги, шиши и сие са завършили Харвард! Леееека, не знаех! И само доги и биби са лежали в затвор с присъда.
126
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин е човек на Путин, един от "патриотите" му, готов да поеме щафетата от затихващи те други. А той за парички е готов. Нямало коронавирус, нищо че майка му е с антитела от него, нищо че хора умират! По това личи колко е бългрски патриот.
125
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички баш патриоти бяха с Бойко,нищо чудно и тоя да е )
124
2
 
0
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 2 години
До Анонимен 133: "В Бг да, защото е малък броя на ваксинираните"? Според твоята теория ако в една държава 100% са ваксинирани, тогава всички починали ще са от ваксинирането. С манипулации на числата всичко може да се докаже. Но за да не е спекулация, трябва да се спазват някои елементарни правила. Ето един елементарен пример: Имаме 2000 човека болни от Ковид. От тях 1000 са били ваксинирани и 1000 не са били ваксинирани. Част от тях ще починат заради Ковид. От коя група ще са повече?
123
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Анонимен 137: Всичко може да се докаже, не се съмнявам в това. Имам колега, който също така убедително доказва, че *** е произлязла от човека. Да е жив и здрав д-р Герт Ванден Боше, ако беше математик, щеше да му е малко по-трудно да доказва това, което му изглежда вярно.
122
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Във време на криза като тая,призивите и изявите на индивиди като тоя,тряба да се наказват със затвор!" - Със затвор трябва да се наказват всички, които изискват от обществото да си инжектират нещо, на което клиничните проучвания не са завършили. Сигурен съм, че не си наясно, но го пише даже и в листовките на ваксините т.е. ти си опитно зайче. Никой няма право да ме кара да съм опитно зайче без писменото ми съгласие - чл.29 т.2 от Конституцията. И този член не отпада дори при война!!!!!!!!
121
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Не е ли ясно? - Естествено, че може да се докаже, че ваксинациите водят до повече заразени и починали. Виж само статистиките за 2020 и за 2021 в света и ми отговори на въпроса каква е причината, през 2021 да има значително по-голям брой починали и заразени. Не ми повтаряй аргумента на телевизора и радиото, че сега щамовете били по-заразни, защото веднага ще ти отговоря, че благодарение на ваксинациите вируса мутира и това не го твърдя аз, а например д-р Герт Ванден Боше (виж в нета кой е).
120
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във време на криза като тая,призивите и изявите на индивиди като тоя,тряба да се наказват със затвор!
119
0
 
0
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 2 години
До Анонимен 132: Аз не мога да докажа, че ако се премахнат правилата на движение на МСП катастрофите няма да се увеличат, както и не мога да докажа, че ако се спрат ваксинациите, броят на заболелите и починалите от Ковид няма да се увеличи. Който може да докаже второто, защо да не докаже и първото. Все ще се намерят такива като теб, които да му вярват. "Сериозни научни доказателства" как не. А сертификатите се дават за ваксинация, те са лист хартия. Без ваксиниране не значат нищо.
118
7
 
5
 
! Отговори
... преди 2 години
А бе Костя,тебе що те наричат Копейкин?...
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"А всеки ден поне 80% от починалите от Ковид са неваксинирани." - В Бг да, защото е малък броя на ваксинираните. В Шотландия за 4 седмици са починали 7,3 пъти повече ваксинирани от Ковид, отколкото неваксинирани, а отделно колко ваксинирани са починали от друго, а не от Ковид, не се прави статистика. В Дания според датския серумен институт са починали около 4500 ваксинирани и то не от Ковид, а от тромбози и др. От Ковид за 1,5 г. в Дания са починали само 2500 човека общо (ваксинирани и невакс.)!
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 131 Не е ли ясно?Айде докажи, че ако премахнеш правилата за движение на МПС, катастрофите ще намалеят? Даже теория нямаш как може да се случи това. В случая със сертификатите не само има теория, ами има и неоспорими доказателства. Нали ти казах - виж просто статистиките - то се вижда, че НИКЪДЕ не помагат. Тогава защо са? Смъртността е нещо друго. Ако искаш нея да повлияеш, не се прави със сертификатите (които не пречат по никакъв начин на най-рисковите от болестта).
115
4
 
3
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 2 години
До Анонимен 126: Не е баш тъй. Тези, които доказват, че ваксинацията не намалява броя на заразяванията с Ковид могат също тъй убедително да докажат, че и правилата за движение на МСП не намаляват броя на катастрофите. Ако не са го доказали, то е само защото не са го поискали. Всичко може да се докаже, само да има кой да му повярва. Доказвайте. А всеки ден поне 80% от починалите от Ковид са неваксинирани. Ама партийката Възраждане ще влезе в НС. Г'лупаците не трябва да се поливат, сами си растат
114
1
 
2
 
! Отговори
125 допак по опоркат преди 2 години
Да ти вметна един цитат на кърт Вонегът относно харвардсото дуо" Най първото на което учат студентите в Харвард, е как да спазват всички закони и пак да бъдат най-големите престъпници на своето време"
113
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ти би ли се отказал от канадско гражданство, след като там си спечелил милион и можеш да спечелиш още?" - По принцип симпатизирам на К.Петков, но написаното от теб е смешно. Естествено, че ще се откажа, ако тук мога да спечеля повече, а и да не мога, като знам, че в Канада карат даже работещите от вкъщи да се тестват 2 пъти седмично, тогава и за доста по-малко пари бих дошъл в България. За пари мислят тези, които ги нямат. К.Петков не е от тях и не е случаен,като се има предвид къде е завършил.
112
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Не е ли ясно? - Вместо да се излагаш като кифладжия, виж първо кога е създадена партия Възраждане, какви са били целите й преди Ковид и тогава пиши. Обзалагам се, че си се ваксинирал поради същата причина - неинформираност. Честито! Пожелавам ти и 4-та доза. Сигурен съм, че и това не знаеш, но в САЩ вече са на 4-та. Успех!
111
10
 
1
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До Анонимен 125: Хайде сега, не бъркай тая смехория Възраждане с ПП на Кирил Петков и Асен Василев. Това са хора, които са се доказали и могат да направят много за България. Ти би ли се отказал от канадско гражданство, след като там си спечелил милион и можеш да спечелиш още? Сигурно не. Разчитаме на тях.
110
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Не е ли ясно? 124: Правилата за движение на МПС намаляват броя на катастрофите и това е доказано. Къде е доказано, че сертификатите намаляват заразяемостта. Това си го мислите неинформираните, защото медиите не го казват. Я виж Австрия, Германия, UK, Израел, Норвегия, Словакия, Холандия, Естония, Гърция (и др. все ваксинирани) каква вълна имат по заразяемост. Има научни проучвания, които отричат ваксинацията да повлиява заразяемостта. Информирай се.
109
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откога популизмът и лицемерието се наричат Възраждане?Откакто на Кирякстефчовците им викат Продължаваме Промяната.