Утре Кирил Петков ще приеме Димитър Ковачевски от РСМ

Ще се проведе и съвместно заседание на правителствата на двете държави
23 яну 2022 21:10, Нели Христова
98
Утре Кирил Петков ще приеме Димитър Ковачевски от РСМ
Снимка: БГНЕС

По покана на министър-председателя Кирил Петков на официално посещение в София ще бъде премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски на 24 и 25 януари. В рамките на визитата ще се проведе и съвместно заседание на правителствата на двете държави.

Официална церемония по посрещането на министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски ще се състои в понеделник, 24 януари, от 16.00 ч на площад „Св. Александър Невски“. Двамата премиери ще положат венци пред Паметника на Незнайния воин.

Съвместното заседание на правителствата на Република България и Република Северна Македония ще се проведе във вторник, 25 януари, в резиденция „Бояна“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименбре прочети нещо...само със плюнки,европа бе завладяна от хитлер и бе фашистка,гледаха как извозват еврей...как ги убиват...славяните бяха следващите,фашистко е да опитваш да оцелееш като убиваш и мразиш....в тоя смисъл макетата са фашистите,те палят национални флагове,крадат история,предават Народа си,учат децата си да мразят децата на...братята си...това е фашизъм...21 век..."свободният"свят го толерира...лицемерие и несправедливост...така се ражда фашизма..ще родите чудовище скоро
68
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До ББв това е проблема...образование и възпитание,агата ахмед от 30 г. ви учи да сте нагли,крадливи и продажни..за вас еничарите от дпс-гроб няма други ценности,само пари и злоба...да ама Народа ни строи и почита Левски,защо?ама как така?петков е министър-председател от един месец...не се кълна в никого,дадохме му шанс просто,никога повече енича.ите от дпс-гроб във властта...мафия сте,надяваме се САЩ да си довършат работата,ако са ни искренни приятели и накажат престъпниците"политици"
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро вдлъбнатото ше ни оправи :)))
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Досега трябваше да са изхвърлени всички свързани с ГЕРБ. Те само саботират Правителството и Държавата.
65
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано му падне самолета на македонеца , долни предатели !
64
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро *** ни продаде баси
63
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро се издъни като каза че е имало фашизъм на много места из Европа... Това беше черешката на торката.
62
2
 
7
 
! Отговори
На времето преди 2 години
Радой Ралин каза: " Кой ще те остави да бъдеш зле, нали ще му трябваш!" Явно днешните управници не мислят така. С манипулации, американците ги качиха на власт с едничка цел: РСМ в ЕС. Ако сколасат да гътнат и Гешев за кеф на чорапа, ще е бонус. После-чао! Някой да вижда нещо реално да се случва по болните въпроси на ситуацията? А после? ББ ли ще викаме да им оправя бакиите?
61
3
 
8
 
! Отговори
До ББ преди 2 години
Супер изказване ... Само не успях да разбера ... Киро Тъnoто ще ни продава или ще ни вреди .. Иначе, бесилка за предателите ...
60
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименпротестър...дреме ми,важното е да е отговорен,работещ за просперитета на държавата ни...Апостола не бил протестър...или обичаш България и работиш и браниш интереса на Народа ни...или си никой...съд за ен.чарите от дпс-гроб...империи не са ни причинявали такива вреди...Съд..безкомпромисен и Справедлив Съд
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро ... Е всичко друго, но не и протестър ... Успя да се подмаже и да стане министър ...Сега явно се цели я към ЕС, я към НАТО ....Дали иска да се занимава с изтерзаните *** от една измъчена държавица ... Или иска да яхне висок пост в Брюксел .. ????Това се питам ...
58
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До ББи дпс-гроб ен.чарите,не разбрахте ли,че минусите ви нямат значение...ами да боко си отмъкна повече от 9 милиарда...за 12 г. отмъкна,ама ви закри училищата,икономика,земеде и не можете да умножавате...по 12...ако добавите руските скрап АЕЦ,турският поток...бедна ви е фатнтазията какви вреди ни причиниха,продължават да ни вземат за ***...държим се като такива,новите Съд за дпс-гроб...убиващи и грабещи невинни и найвни Българи...или сте съучастници...Чиста и Свята ...Свобода или Смърт!!
57
8
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До ББе човека е на власт от 1 месец,вие като боко все наддавате...чак ви предал,закани се да ви съди,гешев ако не го свалят законно с камъне и дърве ще го свалим....не е започнало...с кирил,без кирил...дпс-гроб ви чака затвор...Бог да пази България...РСМ не ми е проблем...еничари като гробарето...обслужващи султано и чужди интереси,РБ е член на ЕС...равноправен...Вето,Гърция ги държа десетилетия...и ние ще го направим!!!и няма политик който да се осмели...ще го погребем с камъне и дърве!!!
56
2
 
13
 
! Отговори
Утре Кирил Петков ще преди 2 години
Си стегне куфарите и ......към Канада! На нас COPOC-оиди ни не требват!
55
2
 
10
 
! Отговори
До ББ преди 2 години
Не "ако Кирил ни предаде..", а той вече ни предаде и ни продаде - бе май ни хариза за без пари!!!
54
1
 
4
 
! Отговори
До 44 преди 2 години
Е какъв проблема на САЩ,СМ е в НАТО да се оправят.ЕС е за европейските държави.А Пиринска Македония е част от Северна,ако гледаме географски,въпреки че и географски не е точно,това е древно тракийско царство завладяно.САЩ ако не са разбрали с кой си имат работа,днешна СМ по зле за тях!Проект на Сталин,заченат от болшевиките за територии до Бяло море и разкъсван българската държава.Трагичното е,че използват агента си Георги Димитров който много късно разбира игрите,когато е изпързалян от Тито
53
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
гласувах за Петков...има време до края на март,ще платим избори...и ще ви забравим дпс и обслужващите ги...ще ви съдим...въпрос на време е...нейзбежно е!...справка Историята ни!
52
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимен9 милиарда...ама боко раздаде толкова авансово на приятелски,разбирай на себе си,гърция дължи над 300 милиарда и взема още,ама си имат над 200 самолета супер модерни,въпроса е как ще ги похарчат тея 9 милиарда,и не са 9 а са 5...дпс гроб...манипулатори
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо самолетчето ,Иванчо г.лупака който не е в час по нищо,дори не полага старание да се образова по темата със СМ,а тя е исторически сложна и всеобхватна.Как си представя тези преговори и как би отговорил на въпрос който не е написан на листче.Един повърхностен меркантилен въздухар,поръчков премиер който освен че го водят зад носа старите играчи няма държавническо мислене.Финансето пробутва инфлационен бюджет с кредити,без никаква алтернатива и висок дефицит.Прикриват кражби за 9 млрд.
50
0
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Българин от САЩзвучиш като "българин от македония",вече не си...и децата ти не са,загуба сте,свободни хора сте,бъдете здрави...ние ще се справим,РСМ...ако могат...ние ако е справедливо и почтенно...кражби,език на омразата,палене Националният ни флаг,обиди...няма лобисти които да им купят подобни несправедливости,ако Кирил ни предаде...ще го пратим на избори и ще го забравим,1400 г. сме тук,въпреки империите,въпреки ятагана и продажната ни политическа класа!Бог да пази България!