За какво ще се бори партия "Български възход"?

Самандов: Трябва да имаме сигурна външна и вътрешна политика
Обновена: 20 юни 2022 21:22 | 20 юни 2022 21:20, Красимир Ангелов
41

Стефан Янев учреди партията "Български възход". Като основна цел в програмата ѝ е заложено браненето на националния интерес на Република България. В деня на учредяването обаче съоснователят  Ралица Симеонова напусна редиците.

"Ралица Симеонова е страхотен човек и професионалист. Тя е свободен човек и свободно изразява своята вола. Уважавам нейния избор. Упрекът ѝ не го намирам за резонен обаче. Не съм забелязал да има странни хора в "Български възход", заяви бившият заместник-министър на енергетиката и член на партията "Български възход" Георги Самандов в студиото на "Денят ON AIR".

Той обясни, че целите на политическата парти са свързани със защитата на националния интерес.

"Националният интерес има три стълба - сигурност, благоденствие и справедливост. Трябва да имаме сигурна външна и вътрешна политика, работеща икономика и работеща съдебна система", отбеляза Самандов.

Запитан дали от "Български възход" биха работили в бъдеще с "Продължаваме промяната", събеседникът посочи, че партията е готова за избори и до този момент не са начертани червени линии за никого.

Георги Самандов коментира пред Bulgaria ON AIR и ситуацията с енергетиката в България.

"Службите трябва да установят дали има корупционни практики. Съмненията трябва да бъдат доказвани. В енергетиката нищо не се е случило от доста време насам. Анонсираните промени не са факт. Виждаме, че корабът плава, а няма капитан", каза той.

И подчерта, че Германия, Великобритания и други европейски страни са анонсирали мерки, но у нас не виждаме подобен подход.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
демек ни убеждавате,че раша убиваща жени и деца в Украйна,демек турците клали предците ни са ви...авери...е за Народа ни са престъпници и убийци,а и копийките вече не са платежно...путин ви *** с скрап...сподели с копейкин...че е ***...цакат го,направи пари от Българите със партийните субсидии...ама ще ги връща след изборите!!!резидентО вече го осветли путин...гласувах за него...излъга ме признавам...нямате шанс!!!
33
3
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Изглежда Копейкин не се справя със задачите и се създава нова руска марионетка.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отломки нищожни . О винаги храбър народ мъченик . Дечица на майка робиня евроге.йска .И жертви на подвиг чудовно велик (борбата срещу евроатлантическо робство)
31
6
 
5
 
! Отговори
до 33 преди 1 година
Алооо, националния ни интерес не е да сме расия, Северната Православна Джамахирия е самото зло....
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давай Янев, други няма. Не продавай българския интерес на чужди държави и ще постигнеш целите си. Но, ако и ти тръгнеш против Русия, подгласящ злото, ще бъдеш лидер за много кратко и болезнено.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименГлупости - отстрани го, защото беше активиран да повтаря думите на Путин.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се надяваме за българските интереси да се борят.А Луна не е при тях.Само е отишла да им прави черен PR при регистрацията уж,че подкрепяла закона за лустрацията.Като беше в служебното правителство беше много добре.Кирчо ги отсрани,за да може на воля да крадат.
27
2
 
3
 
! Отговори
Олд преди 1 година
Партия на зелените чорапи смях.
26
4
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
За путинофилските интереси в България?
25
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Да се бори?По скоро да изпълнява каквото им кажат.Съоснователя на партията Ралица Симеонова напусна преди основаването,заради сумнителни субекти в партията.100% поставено лице.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 2. О, свещена простота! Те вече са я спазарили България, затова се сформират.
23
1
 
6
 
! Отговори
Как за какво? преди 1 година
За власт,пари и лично облагодетелстване разбира се.Има от кого да се учи-от всички представители на т.н. "политическа класа"(както се величаят самите политиквеници и услужливо се използва от джурнаглистическия слугинаж по медиите)
22
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не видяхме поли карастоянова и пламен моллов луна и тя там валентин михови тои там значи на тези избори отиваме за гъби а за следващите през 2023 гще го мислим като видим какво е на сергията
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бееее овцее възход бе новата заблуда за 2 години станаха 3 заблуди има няма такъв народ продалжаваме промяната и Български възхода аз предлагам ново има гласувайте за мен Новата Швейцария
20
2
 
3
 
! Отговори
Ноби преди 1 година
луна верно ли се записала при янев
19
0
 
9
 
! Отговори
ндаа преди 1 година
Генералите хукнаха към политиката!Между другото,в България на един войник колко генерала се падат!?
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След (промяната) идва и (възхода) и овцете блеят
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще се бори за електората на Копейкин
16
0
 
2
 
! Отговори
ха дано преди 1 година
До Анонимен 2 Ама едва ли!?
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има такъв народ, продължаваме промяната която взе мнозинство и спечели избори без дори да беше партия уникално за 120 години от новата ни история явно изборите тотално бяха фалшиви сега и тези с гръмкото име Български възход на кое възход над 30 години разруха и обезличаване и обезлюдяване ли