ИТН зове НС да се съсредоточи върху важните теми за хората

Такива били бюджетът и законите за Плана за възстановяване
31
ИТН зове НС да се съсредоточи върху важните теми за хората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като за втори пореден ден депутатите от ИТН не влязоха в пленарната зала, както постъпиха и от ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ и така заседанието се провали, Тошко Йорданов призова депутатите да се съсредоточат върху приемането на закони, които са важни за обществото като актуализацията на бюджета.

Другата важна тема са промените в законите, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост.

„Единственото, което твърдо мога да заявя, е, че ние искаме да приемем законите, свързани с бюджета, и законите, които са свързани с идването на парите по Плана за възстановяване и устойчивост“, коментира той.

Йорданов разказа, че на председателски съвет е било обсъдено в дневния ред на НС да влезе избора на нов шеф на парламента, а според ИТН има по-важни теми.

„Предложихме точките, които са свързани със законодателната програма на НС да бъдат изтеглени напред, а точката за председател да остане по-назад в програмата, докато всеки вземе своето решение“, обясни Ива Митева.


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
11
 
! Отговори
Дзъ преди 1 седмица
Другари от ИТН махайте се! *** за зеле не става от вас. Единственото, което можете е да мятате празни приказки!
28
0
 
10
 
! Отговори
Eli преди 1 седмица
До АнонименЕто ти няколко - имаше шанс да състави правителство, проигра го с инат и его. Тогава имаше 60 депутата, ама не можело някой друг да му се меси. Ама сега е нормално неговите 20 депутата да искат всички с тях да се съобразяват и да ги слушат. Заради тях сме от избори в избори - това добре ли е за държавата според теб? Днес сме и трън в очите на целия ЕС, пак заради инат и неразбиране. То едно е да искаш, друго да можеш. И не сме забравили как чалгаризира цяло поколение.
27
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма такава държава, но Има Такъв Народ! Злобата българска няма край. Дали има останали нормални хора в рази страна? Кое от делата на Трифонов сте забравили? Дали Българската Коледа? Дали лентичките за медиците ни в Либия, които целия народ носеше Не сте сами? Дали безбройните дарения? Има ли едно добро дело, за което Трифонов да е запомнен, а не оплют???Кажете с ръка на сърцето - кога е казал нещо и не го е изпълнил? Кога е направил нещо в противовес на България и българите?
26
0
 
8
 
! Отговори
Eli преди 1 седмица
Е как така, нали най-важната тема беше МАКЕДОНИЯЯЯ!! Сега пък друго било.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поне ходете на работа бе, заплати земате и рушвети. Президентска република.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ИТН бързо забравиха защо хората гласуваха за тях - за да премахнат порочния модел Бойко Борисов от управлението на България.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, поне ИТН няма да са в следващия парламент и бързо ще ги забравим. Лошото е, че заради ИТН, България две години няма да мръдне напред
22
10
 
2
 
! Отговори
До Петър преди 1 седмица
А с какво точно те измамиха ИТН? Айде стига с тия опорки на Кирето! Кое от това което направиха не са го казвали? Кирето дори три пъти го предупредиха, че ще развалят коалицията, ако продължава да не се съобразява с партньорите и прави каквото си иска! Ама той не чува, нали си е самодостатъчен и най умен и хитър! Вече имахме един такъв, та едвам го свалихме след 12 години зор! А кой го свали, а вярно ИТН бяха! Ама сега наготово вече станаха по лоши и от ББ, като ви казват недъзите...!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Я някои за борсата други към арестите и затворите )
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Смешници, никога няма да влезете пак в парламента, но вие го знаете и не ви пука изобщо.
19
8
 
4
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 седмица
Ура, Кире, сега освен Герб и ИТН станаха Сатани, а ти, ухилено и*и**тче стана ангелче, на което пораснаха още крила, обзаведе се с три чифта - освен ПП, също и ДБ и БСП се закачиха на гърбината ти. А питаш ли се с каква цел, дали им пука за България и българите? "ЗАЕДНО!" към пропастта!!! "Заедно с мен, щот съм отворко", ама аз че си бегам за Канада с милиардите, а вие ще ги плащате
18
4
 
14
 
! Отговори
Петър преди 1 седмица
Измамихте Този Народ махайте се дано никога не влезнете повече Съжалявам че гласувах два пъти за вас.
17
3
 
18
 
! Отговори
Мен преди 1 седмица
ИТН прецакаха всичко и продължават да ни закопават. Трябва да си голям мало-умник да гласуваш за тях пак. Вън! Стойте си в кабеларката мизерници такива! Само излъгахте хората.
16
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ИТН са най-истинската партия, която мисли за българските граждани и селяни!
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
долни лицемери
14
8
 
21
 
! Отговори
Shark преди 1 седмица
Това е висша форма на наглост. Обърнаха се като фурнаджийски лопати да подкрепят мафията за сваляне на правителството, не влизат депутатите им в парламента, ама иначе призовават НС да се съсредоточи върху важните теми. И как, ако мога да попитам, да се приемат важните неща, след като депутатите от новото /безпринципно/ мнозинство ги няма??? И не знам дали си дават сметка от ИТН че повече парламент няма да видят!
13
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дойде Видовден и хората видяха каква ви е промяната некадърници канадски! Само един истински българин, като Слави има смелостта да ви оправи! Сега Кирчо реве в Брюксел, че Слави му взе баничката...хахаха. Трифонов може да е всякакъв, но никога няма да позволи някой да се гаври с България!
12
0
 
12
 
! Отговори
Факт преди 1 седмица
Разпускай тая ***!
11
8
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Депутатите от ИТН вместо да зоват, да си пускат CV за работа.Парламента вече ще го гледат откъм градинката.
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Наглеци страшни най-отпред с Тошко австралопитека