Политиците трябва да чуят хората: Цени, инфлация, доходи

Пламен Димитров: Да се махнат всички бонуси на хората, които не им трябват
24 сеп 2022 21:15, Александър Попов
44

"Това, което хората искат да кажат, трябва да бъде чуто точно преди изборите. Политиците, които се опитват да вземат властта, е най-добре да се вслушат в бизнеса и синдикатите, които опитват да канализират това, което хората искат да кажат. 88% от лидерите по-места, които попитахме, формулират като основен проблем цените, инфлацията и доходите. Инфлацията наближава вече 18% и ако не бяха фирмите да увеличат доходите, хората вече щяха да са извън възможността да покриват разходите си", заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров в студиото на "Опорни хора".

По думите му към средата на годината по официални данни заплатите в сектор "Индустрия" са увеличени с над 17%, добавени са 280 лв., а в сектор "Услуги" към 15%.

"Трябва да бъдат елиминирани всички бонуси на хората, които не им трябват. Това, което направи бившето правителство беше безсмислено. С тези 25 ст. за горивата, с намаляването на ДДС на всички стоки и услуги", посочи президентът на КНСБ пред Bulgaria ON AIR.

Неговото мнение е, че трябва да разберем, че бедна държава не може да дава на всички, ако искаме да бъде ефективна помощта, тя трябва да бъде целенасочена, за да бъде достатъчна.

"Най-важното нещо в момента е да можем да запазим работните места. Бизнесът да може да получи тези компенсации, които са му необходими, за да не уволнява хората", каза Димитров.


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички са маскари много удобно приляга на тия дето управляват държавата повече от 30 години, за това по-добре гласувайте. Не всички са маскари.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки политик, си е хванал правилните хора, и ги слуша!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще ме чуят,когато след изборите се окажат изненадани от изборните резултати и ниският брой избиратели пред машините! ПО - силен и звучен шамар няма да са получавали досега!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поради оправдания на ръководството ,че няма пари в бюджета ни са отрязани средства за храна,отпускани на тримесечие от м.януари.Това са 3 тримесечие.Мога ли и аз да кажа "Няма парите семейния ми бюджет за вас синдикати?Няма да получим и допълнително възнаграждение и за 15.09 Започваме да действаме на принципа Когато на мене тогава аз на вас.Я се задействане и проверете по места,по синдикален организации как стоят нещата и какво се прави за да се преодолее този проблем.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само по избори се появява този мошеник
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В бг няма синдикати, те не са защитили никого и нищо. Събират членски внос за да си осигурят личния комфорт. Те играят с работодателите, а не с работещите. Както всичко тук и това е изродено. Депутат, синдикат, прокурор, митничар, бизнесмен и още много са ясни на всички що за стока са и колко празни приказки бълват.
24
1
 
7
 
! Отговори
пуйката преди 2 месеца
Заемите са до време.
23
3
 
6
 
! Отговори
Тръстика преди 2 месеца
Тия вършат черната работа на всички управляващи.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Политиците да чуят какви там милиарди ли беха стотици трильони ли беха ЦСКА тире София да си построи стадион върху съборената сграда на парламента чак до съборената сграда на общинския съвет на Фандъкова щото щот след русофобската ядрена бомбардировка много празен кух терен ще има......................Евала *** Тенис дето пловдивската ТВ Европа сега Юронюз БГ искаши държавата да му подарява милиони да си тренирка........Кличко Ви ОПУЛИ в дирника червеноизроди
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КНСБ са червения.. (БСП) синдикат.. къде намесихте пак ГЕРБ със тях??
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Смeшниk, още ли издавате в издателство КНСБ порно списания, или просто вече го криете по-добре?
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Закон за носене на Политическа отговорност : Политик който е излъгал своите избиратели -излъганите имат право да го целуват студен без да носят Наказателна отговорност !
18
1
 
6
 
! Отговори
Спомени преди 2 месеца
"В последната година настъпиха извести разногласия вежу Остап Бендер и съветската държава. Съветската държава искаше да строи комунизъм, а Остап не искаше". А тези т.нар синдикати как искат.....
17
1
 
27
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 месеца
Синдикатите да се забранят със закон,никога и никого не са защитили.
16
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боковите синдикати от сутрин до вечер са по телевизиите
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еййй,тия синдикати много активни станаха напоследък.Боко май пак е развързал кесията.Преди им плащаше да не протестират,а сега да протестират.
14
0
 
10
 
! Отговори
Извращения в Бобов д преди 2 месеца
Извращения в Бобов дол
13
2
 
36
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 месеца
Чудя се каде бяха -12 г тия синдикалисти докато буци управляваше нищо не коментираха за нормални доходи инфлация
12
1
 
6
 
! Отговори
МВР УБИВА преди 2 месеца
България изнася ТЕРОРИЗЪМ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ гонят Българи до ***, институциите са неадекватни
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То политици няма според мен а испьлнители на някакви поръчки