Панев: Говори се, че Янев ще получи третия мандат

Според него е важно да има бюджет
11 ное 2022 08:56, Росен Стойчев
22
Панев: Говори се, че Янев ще получи третия мандат

"Винаги е важно да има бюджет и винаги е важно да пазим фискалната стойност на държавата. От енергийните компенсации видяхме, че помощи ще получат компании, които реализират стотици милиони печалба", заяви депутатът Владислав Панев от "Демократична България" в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него предизборно се купуват избиратели и компании, които да помагат в предизборните кампании, и в момента мисълта на всички е как да обещават на хората всичко, което е невъзможно да се случи, и ако се случи това, държавата ще фалира след няколко години, а сегашната инфлацията ще ни се стори песен.

Още по темата

"Въпреки че ние призоваваме служебния кабинет да внесе проектобюджет за следващата година, напълно разбирам финансовият министър защо не го прави. Когато нямаш ясно парламентарно мнозинство, предизборната надпревара по харчове ще доведе дотам, че бюджетът ще бъде издънен и няма въобще да прилича на този, който е внесен от Министерския съвет", посочи гостът пред Bulgaria ON AIR.

"По кулоарите се говори, че господин Янев вероятно ще получи третия мандат. В кабинет, който раздава пари от балкона, не мисля, че там ни е мястото", каза Панев.

Той е категоричен, че хората не се вълнуват от политическите дразги, а от това, което ще произведат като политики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
За каква "място" говори този, който се е наредил до унищожени и отритнати останки от държавна сигурност и до плямпачи и най-големи неудачници и некадърници? А той самият не е ли от същото тесто???
20
0
 
1
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Ако този екземпляр получи третия мандат, България е загубена, ще се копае под дъното. Той е готов на всичко и с всички. А всъщност ще изпълнява заповедите на Козяк. Нали самият той каза - България е НАТО, НАТО е България. И този така наречен български генерал ще ни вкара действително във войната, без да му мигне окото. Днес говори едно, утре върши друго.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев от пловдивските села не се различава много от Трифонов от плевенските села.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако стане така, ще е доказателство, че Янев е политическо инженерство на Радев, което пък говори, че Радев е добър стратег, но не във вярна посока.
17
2
 
4
 
! Отговори
Айше Мидал преди 1 година
Янев пресаташето на Нато бил русофил, ама как няма рускините къде къде са, американките бият на мъже
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилът Янев, който дори беше отстранен от Правителството за изказването си за "военната операция", ще води коалицията АнтиПутин. СмЕх бате.
15
1
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 1 година
Така си е - който е следил отблизо изборите знае, че до 17 ч тоя имаше 2.1%. Беше дори зад ИТН и след това само за 2 часа му напомпаха резултата до 4.6%.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев по-добре да разкаже как спечели в региони, които винаги са били ГЕРБ-ДПС крепости? Колко гласове му преляха и какво е обещал ?
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който си направи труда да погледне Изборните резултати ще види, че за Янев масово са гласували и то в последния един час компактните ромски общности в Ихтиман, Самоков, Бухово, Костинброд и други градчета около София. Градове, където Янев не е правил дори Предизборна кампания. Много съмнителен е този ромски интерес към тази никому неизвестна партия.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Язък за тия дето гласуваха за янев, оказа се фурнаджийска лопата. Следващите избори ще гледа парламента на картинка. Като Станислав от плевенските села.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червения генерал със зелените чорапи - новата патерица на Мафията ГЕРБ-ДПС.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев взема мандата, въвежда военна подготовка и задължителна ваксина с файзер, ако има възражения , значи сте агент на Русия, затвор и запор на имуществото
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати агенцията , щом цитира махленски клюки !
8
1
 
3
 
! Отговори
456 преди 1 година
Мислете ДЪРЖАВНИЧЕСКИ, политици, и няма да сгрешите! Но повечето нито могат, нито искат! А ДАНС ДА НЕ ДРЕМЕ, А ДА ДАДЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА В СЪДА! СТИГА СТРАХОВЕ!
7
1
 
3
 
! Отговори
перко преди 1 година
Говори се, че Маджо иска правителство с вторият мандат, а ДБ щяли да избират кмет на София със "Спаси София"!
6
5
 
2
 
! Отговори
999 преди 1 година
Гледах Панев по Онеър. Направи ми ДОБРО впечатление с РАЗУМНИЯ си анализ. ДБ трябва да ПОДКРЕПЯТ ЯНЕВ - за доброто на държавата ни!
5
2
 
2
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Подкрепям! Умереност във всичко!!!
4
6
 
4
 
! Отговори
Реално преди 1 година
Той Е Човекът! Друг не желае да се пожертва за България! Фискалната дисциплина е трудно и неудобно нещо!
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами всичко е планирано с машините на мадуро , американците залагат вече на натовския генерал
2
1
 
9
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Говори се.....! Вие къде мислите че се намирате, на селска седянка ли, или на опашка за банани. А!!