ДПС: Ще участваме в едно евроатлантическо мнозинство

Движението отбеляза годишнината от възродителния процес
21 май 2023 21:55, Анисия Иванова
48
ДПС: Ще участваме в едно евроатлантическо мнозинство
Снимка: БГНЕС

Това, което мога да ви обещая е, че ДПС ще подходи с нужния диалог и ще участва в едно евроатлантическо мнозинство, което да даде тласък на България. Това каза заместник-председателят на парламентарната група на ДПС и депутат от Шуменския избирателен район Хамид Хамид на днешния възпоменателен митинг-събор в село Пристое, който се състоя по повод на годишнината от т. нар. майски събития по времето на "възродителния процес".

„Парламентарната група на ДПС ще подходи отговорно, съвестно и с грижа за държавата. Сигурен съм, че на гласуването през следващата седмица парламентарната група ще подходи с грижа за общините, за земеделците, за пенсионерите, с грижа за децата, с грижа за бъдещето на България, защото ще се види кои народни представители са загрижени за бъдещето на Република България и кои са водени от тяснопартийния или личен интерес“, каза още на възпоменателния митинг Хамид, цитиран от БТА.

ДПС отбеляза 34-годишнината от майските събития по време на т.нар. възродителен процес с традиционен митинг- събор в село Пристое, област Шумен.

Сред присъстващите бяха Ахмед Ахмедов - заместник-председател на ДПС и депутат от Разград, Хамид Хамид - заместник-председател на парламентарната група на партията и депутат от Шуменския избирателен район, евродепутатът Атидже Алиева. Дойдоха представители на Централния съвет и Централното оперативно бюро на партията, областни председатели, кметове на общини и населени места на ДПС в България, общински съветници, областни и местни активисти на ДПС, гости от Турция, сред които председатели и представители на партията в различни райони на южната ни съседка, представители на мюсюлманското изповедание у нас, сред които Ведат Ахмед - председател на Висшия мюсюлмански съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: дпсмитингправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Джо преди 11 месеца
ДПС са руски памперси на кафяви петна. Нищо европейско нема в тях. Спонсора им е Пеевски - крадец 1 в България. Откраднал е банка КТБ за 4 милиарда. И с тези крадени пари купува медии и избори. Анатема!
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Че какво евроатлантическо мнозинство сте вие бе ....Сами вие построихте ,,Руски поток".База за агресията на Путин в Украйна.Вие сте евроатлантически предатели .А не нейни съмишленици.Ахмет е агент на КГБ Бойко Борисоф е криминален контингент търсещ изход от зависимостта си.И през оная му работа за Атлантическите ви анонси....Бла,Бла,Бла...Кой ви вярва
26
2
 
2
 
! Отговори
Юнак Балкански преди 11 месеца
Омръзна ми от негативните коментари на анонимни и всякакви други хора. Погледнете малко по-позитивно на живота и политиката ако искате да се оправи нещо.Негативизма води само до негативизъм.Аз имам приятели, които поддържат различни партии и политики, но никога не ги оценявам заради политическите им пристрастия. За мене си остават приятели.
25
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Турция прави геноцит в априлското въстание далече преди възродителното с помощ от Англия и др. евроатлантически държави.
24
3
 
10
 
! Отговори
Дядо симо преди 11 месеца
Не бързайте да слагате тигана, малко е вероятно да съставите коалиция между куция кьоравия и глухия. С втория мандат за турците не се споменава дори. А при нови избори никой не ви ще освен гербавите
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Естествено, ДПС не отказват власт, как няма да участват. Само е хубаво другите "евроатлантици" да си припомнят, че всички досегашни правителства с ДПС не са завършили добре...
22
2
 
17
 
! Отговори
Ирландеца преди 11 месеца
Децата на убийците искат да пишат закони, премахвайте тази партия..... Вредна е!
21
3
 
11
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До Анониментоя не е ходил в Батак...в Дубай купуват имоти и там ходят,с ограбеното от Народа ни!
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Баташката Църква !!!
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Батак !
18
5
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
тия до кога ще скимтят за това,че бе направен опит за смяна на имената им ?!?!...Какво да кажем ние за петвековния тормоз?..За насилственото потурчване,за Кръвния данък,за ЗВЕРСКЕ КЛАНЕТА на българи в Батак,Перущица и много други?..За ОПОЖАРЯВАНЕТО на градове и села при тяхното бягство ?...Заприличаха на лигавигоспожици..М/у другото,заради текста на Конституцията дпс трябва да се разформирова !..Има достатъчно партии в Бг,така че Хамид,Амет,Хасан,Атидже и другите няма да бъдат върнати..
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И какво е ставало в с. Простое преди 34 год. през м. Май.Е-хе вие тъй може да създавате легенди за всяко село поотделно година след година за всяка година подред като изброявате подред селата,които не са били известни до сега с такива майски събития на възродителни процеси за които вие си правите събори митинги за кметските избори за заемани постове в длъжности.
16
3
 
13
 
! Отговори
Поли преди 11 месеца
А бе ей публични и всякакви други плямпачи спрете се ,от устите ви се чуват само лъжи,ако имате доказателства дайте ги където трябва и престанете да плещите Унищожихте България бе негодници. Из. Ро ди
15
3
 
18
 
! Отговори
Благовест Цветанов преди 11 месеца
О боже господи? ГЕРБ и ДПС имат корумпирани представители в редиците си и твърдят, че ще участват в евроатлантическо мнозинство? Боже боже... Орешарски 2 = Габриел
14
1
 
7
 
! Отговори
Хахахаха преди 11 месеца
Имеет си хас.
13
7
 
16
 
! Отговори
Избирател преди 11 месеца
Искам да видя как мобилизират Пинокио , Про100 Киро, Кокорчо, Чалгаря , Ролер , Божанков , краварката от левия ъгъл и как с пушки на рамо отиват в Украйна да се бият на фронта ! Нека да видим тези герои евроатлантици колко големи евроатлантици са !
12
6
 
13
 
! Отговори
СИМИТ СИМИТ преди 11 месеца
Я КАЖИ КАК СМЕНИХТЕ ИМЕНАТА НА БЪЛГАРИТЕ В ЦАРИГРАД С ТУРСКИ !
11
5
 
16
 
! Отговори
Българ преди 11 месеца
Тоя фес и той се изцепи, че щял да подкрепи 100-ю ( Мазния) . Каква порнография се пръкна в този Парламмент !!! Това вече не е Парламент , а секс shop ! Горко ни !!! Дяконе Левски, излез от гроба за 1 час да се порадваш на новата ни Родина !
10
6
 
21
 
! Отговори
Дядката преди 11 месеца
Със Слави ,Бойко и Доган може да се направи само мнозинство на шмекерите!Изглежда такова ни готвят!
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Утре Опозицията Ще ви попари!!!-:)))