Денков: Опозицията тръгна с погрешен подход, основан на лъжи

Истината излезе наяве, коментира още той
Обновена: 13 окт 2023 15:53 | 13 окт 2023 15:53, Нели Христова
97
Денков: Опозицията тръгна с погрешен подход, основан на лъжи
Снимка: БГНЕС

Опозицията тръгна с погрешен подход, аргументите й са неверни, основават се на лъжи. Истината излезе наяве. Нямаше аргументи, които да изискват този вот, само се загуби време и все още се опитват да заблудят хората. Това заяви премиерът Николай Денков след неуспешния вот на недоверие срещу правителството.

Опитваме се да помогнем на тези региони – Стара Загора, Пловдив, каза Денков. Да гледаме в бъдещето, а не да се чудим как да останем в миналото.

Благодаря на депутатите, които подкрепиха кабинета. Гласовете ни дават основание да продължим управленската си програма. Готов съм да изслушам всеки, който подхожда добронамерено и конструктивно. Ако Борисов има подходящи предложения, аз ги чувам, ключово е да си работим по приоритетите, да имаме парламентарна подкрепа, за да се гласуват законите, добави Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
0
 
! Отговори
Сатир преди 6 месеца
Опитваме се да помогнем на тези региони Стара Загора, Пловдив, каза Денков. Да гледаме в бъдещето, а не да се чудим как да останем в миналото. - Денков, да ти припомня "Не всеки който те вади от ла-ната ти мисли доброто.
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правителството е супер!! А от догодина заплатите стават не по-малки от 933лв.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ужас - това е академик - той като селска баба повтаря опорките дето са му написали - боже пази българия от академиците
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
всички разбрх че са им написали да повтарят думата лъжи - ама те щото са не само предатели ами и некадърници друго немогат да кажат
73
1
 
4
 
! Отговори
Сиромах преди 6 месеца
Най-големите лъжи бяха именно от Вашите сглобки!Ние няма с този, няма с другите и накрая се оак"""ах,,те с опорките и оня запис особено!Какви сте безсрамници, лъжете безподобно и обвинявате другите, явно главният ту,,луп на държавата, който наричаше депутатите,,безделници и мързеливци,,добре Ви възпита да лъжете в неговият неподражаем стил!А самият Вие бяхте абсолютно неизвестен преди да влезете в политиката и да започнете да се вземате на сериозно!
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 61. Да, доста неща от руски може да се разберат от българин, но това е далеч от компетентност по езика. Гледал съм филми с руски дублаж и може да рзбереш някои неща, други да научиш (понякога и след проверка), но далеч не мога да кажа, че знам руски. Иначе съм съгласен, че като цяло е близък до българския.
71
2
 
2
 
! Отговори
На протести! преди 6 месеца
В много градове на страната имаше протести срещу закриването на енергетиката ни, който не бяха отразени от медиите. Тлее напрежение, излизайте и се борете с гражданите си средства на протест, а не пишете по форумите.Свободата иска Караджата!
70
2
 
1
 
! Отговори
Сопа! преди 6 месеца
До Откъде дойде всичкоИзлизайте масово на улицата вместо да анализирате по интернет нещата, ле.кето Кирил Петков и куклата му на конци разбират само от сопата!
69
3
 
6
 
! Отговори
Откъде дойде всичко преди 6 месеца
Откъде дойдоха проблемите с въглищните централи в енергетиката? От това, че Кирил Петков още като служебен министър подписа в Брюксел задължението България да съкрати с 40% въглеродните емисии. А изобщо не бяхме задължени това да го правим. И защо: защото щяхме да правим голям завод за литиеви батерии (пълна фантасмагория) и в тях да съхраняваме ток от перки и слънчеви панели. И сега цяла България ще плаща за тази г'лупост и алчност. За два милиарда от Брюксел жертваме бъдещето на енергетиката.
68
2
 
3
 
! Отговори
А АЕЦ Белене кога? преди 6 месеца
Какво им пречи да строят АЕЦ Белене вместо да продават готовите реактори? Съвсем не е задължително Росатом да строи АЕЦ Белене. Френска фирма беше проявила интерес към проекта. И съвсем не е задължително горивото за АЕЦ да се доставя от Русия (макар че е по-евтино). Пречи им това, което се нарича "слугинаж". Ами ако ни се разсърдят от Брюксел или от САЩ? И депутати и министри полагат клетва в НС да служат на интересите на българският народ, а служат на чужди интереси - това им е проблема.
67
2
 
4
 
! Отговори
Пълна катастрофа преди 6 месеца
Енергийната политика на правителството на Денков е пълна катастрофа. "Франция обяви разкриване на 14 нови ядрени централи следващата година, а вчера МС обяви, че вади АЕЦ "Белене" от обектите с национално стратегическо значение и закрива проекта". "Германия отваря за тази зима въглищните си централи, а кабинетът Денков върви към закриването им у нас". Всичко си е точно така. ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС работят усилено за да превърнат България от износител във вносител на ток. И това ще го плащаме всички.
66
2
 
3
 
! Отговори
Деньо преди 6 месеца
Ей мишка, обирай си *** и марш в дупката откъдето изпълзяхте всички!
65
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Цената ще я платим през 2026г. както с газа, с тройно по-високи цени този път за тока. И пак ще има инфлация и няма да могат да ги "ускопоят" цените. Дано лаборантите в Брюксел знаят какво правят. Тук Денкоффф или Менкофф са без особено значение за нас. Те да прости изпълнителни на решенията на Брюксел и не бива да ги съдим прекалено строго. Реално те наистина нямат правомощия да решават.
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пеевски, Ментата, Гнома, Ристьо и Просото бяха седнали един до друг и си разказваха вицове. Простото правеше жестове и Пеевски го надъхваше и окуражаваше. Гномът се смя като па*а и Ментата го прегръща. Това сте вие всички психодесни, подай г*зец. Оставка на тези некадърници и продажници!
63
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе, вие, като говорите за прокълната русия, сигурно се надървяте от кеф. Вярно това племе било за казана, не вярвах.
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя сайт вoни, вони на мpъcни миpижливи русофоби!
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Zеления наркоZ е единсвеният евреин унищожил над половин милион нацисти и инвалидизирал още толкова нацисти (до този момент).
60
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Целта на червената опозиция е, да предизвика безредици!
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност". Тука кога?
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!! В геi-канада и кравария те чакат. Там всичко, което лети се яде.