Доган освен на себе си, на никой друг нямал вяра

Тахир: През годините той направи така, че да не се подготви втори лидер след него
9 яну 2024 21:29, Екип на Bulgaria On Air
16
Доган освен на себе си, на никой друг нямал вяра

Преди дни ДПС даде заявка за вътрешна промяна в структурата си. Почетният председател Ахмед Доган направи предложение - ръководството на движението да бъде споделено - между Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

"Доган освен на себе си, на никой друг няма вяра. През годините той направи така, че да не се подготви втори лидер след него. С всички, които бяха реална заплаха за него, той се саморазправи по един или друг начин. Или той ги изключи от ДПС, или те напуснаха партията", заяви Гюнер Тахир от НДПС в студиото на "Денят ON AIR".

"Има разлика между ДПС от 90-те години до 2000 година и сегашното ДПС. Сегашното ДПС се е превърнало в една функция на почетния си председател и там никой не може да си изкаже свободно мнението", категоричен е Тахир.

По негови думи през годините ДПС е претърпяла множество преобразувания и не държи на първоначалните си ценности.

"Когато първоначално се създаде ДПС и по-късно, когато беше учредителната конференция, наименованието ѝ беше "Движение и права за свободи на турците и мюсюлманите в България". Тогава ние говорихме за колективните права на етническите малцинства. Сега те се превърнаха в "Движение за права и свободи" на отделните индивиди, като Доган, Пеевски, Йордан Цонев, Джевдет Чакъров и така нататък", допълни Тахир в ефира на Bulgaria ON AIR.

Гостът коментира и предстоящата ротация на кабинета.

"Управлението, което очакваме след ротацията, може да се катурне и само. Mария Габриел, освен че през последните 7 месеца беше външен министър, тя не е била в тази система, била е в Европейската комисия и не смятам, че ще може да обхване цялото изпълнително управление в България до степен, в която да направи нещо по-различно", заяви Тахир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ДоганТахир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Велик си бе догане,докара ги до истерия,враговете си.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За който не знае- Доган отрито заплаши Костов по времето на косовската криза че ще направи косовски сценарий в България с помощта на американците, ако Костов не му легитимитира ДПС. Костов клекна и момента остана като позорна страница в историята като "разиграване на етническата карта".
10
1
 
1
 
! Отговори
Мата хари ага преди 3 месеца
Доган е бил заслужено в затвора за терористчини атентати и трябваше да остане там вместо "демокрацията" да го изкара и за него това е нормално, въпросът е че се замазва положението, а то е, че друг отдавна му дърпа конците, троен агент, за това и седи с охрана и прави квот си иска.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То и ние от Държавна сигурност виждаме същото , ама нали едно сме с КГБ...Това не противоречи на устава ни.Служене в името на народа и на Русия.
8
1
 
12
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Всъщност това,че Доган е вярвал само на себе си е невярно.Нямаше да се навие да изиграе ролята на затворник ако не вярваше някому. Все пак той е от създателите и бенефициентите на Възродителният процес . Така че ,на първо място,Доган вярваше в ДС,Анкара и КГБ. Вярваше и в персоните,които му осигуриха живот на пле.бе.й,педофил.Всички знаем,че властта ,която до ден-днешен има би била невъз ожна ако нямаше хора,в които вярва и които му вярват.Доган е изключително злобен човек.
7
0
 
10
 
! Отговори
Парампарчаков преди 3 месеца
Прав е Гюнерчо. Погледнете какви хора слагат за "лидери" сокола от дръндар- Мустич Карадайов за толкова години начело, върховия момент в кариерата му беше когато нарече пекапето пeкапe. Сега кречеталото пеевски и кютука чакър. Няма как да си истински лидер коато си назначен от един човек, а не си избран от мнозинство. Има обаче един момент - пеевски иска да измести доган, въпреки че като не е преминал сюнет няма реални шансове за това, но и тотаджиите пускат тото въореки шанса от 1 милион.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Който чегърта Борисов, получава Радьоф с яловите му руско-турски брадавици.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ми прав е, то като гледаш кви са овци всички и не мислят, на кого да имаш вяра? Хората са като роботчета без собствена мисъл, на които може лесно да се вмени чужда воля. Такива може само да ги управляваш, но не и да им имаш доверие.
4
2
 
13
 
! Отговори
Дааа преди 3 месеца
Така става, когато ни управляват тучуля и ченгенета.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Българска жена разпространите на гъби за 5 лв и зарази от дуане!
2
3
 
14
 
! Отговори
Безимен. преди 3 месеца
Сега сменете името със Борисоф! И той така, абе школата си е школа един ги е учил.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То и аз му нямам вяра