Мадона завладя публиката на Супербоул

Участието й в зрелищната спортна проява за нея е сбъдната мечта
Обновена: 6 фев 2012 16:02 | 6 фев 2012 11:41, Елка Василева
36

Снимка: Reuters

 

Кралицата на попа Мадона завладя 70-хилядната публика в Индианаполис и милиони телезрители по света с изпълнението си в паузата между двете полувремена на финала на Супербоул между "Ню Йорк Джайънтс" и "Ню Ингланд Пейтриътс", предадоха световните информационни агенции.

В шоуто на "Материалното момиче" се включиха Сий Ло Грийн, Ники Минаж, Матанги "Мая" Арулпрагасам, известна като M.I.A., и Lmfao.

Певицата започна 12-минутния си сет с хита "Vogue", седнала върху огромен златен трон, докато армия от гладиатори преминаваше на стадион "Лукас ойл". Изпълнението на Мадона продължи с песента "Music", след което кралицата на попа изпя заедно с Lmfao хитовете им "Sexy & I Know It" и "Party Rock Anthem". Певицата зарадва феновете и с изпълнението на живо за първи път на сингъла "Give Me All Your Luvin" от новия й албум "MDNA".

Към нея се присъединиха Ники Минаж и M.I.A. Спектакълът продължи с изпълнение на парчето "Express Yourself" заедно със Сий Ло Грийн. След това Мадона се появи със свещеническа роба, за да изпълни хита си "Like A Prayer". Шоуто завърши по драматичен начин с изчезването на певицата през дупка в сцената. В същото време на стадиона проблясваше посланието "Световен мир".

Преди началото на финала на Супербоул кънтри звездите Миранда Ламбърт и Блейк Шелтън изпълниха "America The Beautiful", а Кели Кларксън изпя националния химн.

По-рано през седмицата Мадона, цитирана от Франс прес, сподели, че откакто е в музикалния бизнес, никога не е репетирала толкова старателно, колкото за изпълнението си на Супербоул. Тя определи участието в паузата между полувремената на зрелищната спортна проява като сбъдната мечта.

Половинчасовото шоу в почивката на Супербоул само по себе си се е превърнало в една от културните икони на САЩ. През 1993 г. кралят на попа Майкъл Джексън изпълни песента си "Heal The World", заобиколен от детски хор, и предизвика скандал с постоянното докосване на чатала си, припомня ДПА.

През 2004 г. сестра му Джанет Джексън пя заедно с Джъстин Тимбърлейк. Певицата получи т.нар. "проблем с гардероба" и едната й гърда бе изложена на показ пред публиката и зрителите. Заради случилото се телевизия Си Би Ес, която излъчи шоуто, бе глобена с половин милион долара.

Тази година шоуто ще се запомни с беглия неприличен жест пред една от камерите на британската певица M.I.A. и завоалираната й ругатня по време на изпълнението й с Мадона.

При подобна история на Супербоул кралицата на попа сподели, че се чувства напрегната, отбелязва БТА. "Боже мой, толкова съм нервна. Имам 12 минути, за да участвам в най-великото шоуто на земята. Това е голямо напрежение", заяви Мадона в интервю за Си Ен Ен преди финала на Супербоул.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: МадонаСупербоул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
1
 
! Отговори
Кайзера преди 12 години
предното илюминатско преставление поклон към рогатия (маската) в изпълнение на това недоразумение. Тя разбира се е бъде наследена в тези си занимания от онова другото същество лейди га га
14
0
 
6
 
! Отговори
Do 13 преди 12 години
Харесвам Мадона, но нека отбележим едно - шоуто е добавка към пеенето. То дава възможност да усетиш музиката с още едно сетиво - очите. Това е един нов феномен от няколко десетилетия и факт - Мадона е първата, която го овладя до съвършенство. На мен също ми хареса представянето и и го споделих във ФБ, но ФАКТ в случая е - много шоу, малко пеене, за съжаление. Мадона пя много малко и то с нетипичен за нея глас. Пусни кое да е нейно изпълнение от преди 15 г. и ще чуеш,че тя няма толкова тънък глас
13
3
 
10
 
! Отговори
Ivko преди 12 години
Такова шоу така поднесено и изпълнено,че да се говори и помни след това само Мадона може да го направи.Ще ме прощавате,но на 53 ако и вие имате такова сценично поведение и присъствие шапка ви свалям, важно е шоуто,който не всеки може да го направи така както тя.Именно поради тази причина концертите й са пълни на макс и ще се пълнят защото такова шоу не се вижда всеки ден.От омраза и завист не си принзавате,че нарита задниците на всички.
12
15
 
5
 
! Отговори
Винету преди 12 години
Айде пак набедиха спаружената бабушкера за кралица. Как е възможно на най-бездарната от всички поп изпълнителки, да лепнат тая титла?! Кралица на порното по-става. Преди поне си заслужаваше да и гледаме голия зад.ник, а сега с тия бръчки, даже и затова не си заслужава. RIP мъдоно!АЗ КАЗАХ! ХАУ!
11
0
 
2
 
! Отговори
Geografa преди 12 години
Huu de, a koj specheli?
10
11
 
6
 
! Отговори
kurentzo преди 12 години
дъртата ще гори в ада един ден
9
10
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
има ли още някой който се кефи на дъртия сатанински ошав с 2-та рога ?
8
10
 
11
 
! Отговори
Pencho преди 12 години
Гледах го, нищо особено. На публиката не й дремеше за Мадона.
7
4
 
4
 
! Отговори
Pfff преди 12 години
Бич, плийз ...
6
5
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 12 години
Надявай се,но едва ли...
5
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грандиозно шоу!пп Надявам се позитивните коментари да преобладават!
4
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шоуто е уникално, просто, много добро, Мадона е много добър шоумен, в това няма спор - сори за гага, риана и всички останалисега ако нашите чалгаджийки не тръгнат като клеопатра в клиповете си, а на бас:)
3
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вероятно най-тъпия спорт в света!
2
24
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Сбръчкана илюминатска ***!
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
oh kotio