Договор може да осуети завръщането на Black Sabbath

Барабанистът Бил Уорд заплаши да напусне бандата
Обновена: 3 фев 2012 13:27 | 3 фев 2012 13:27,
2
Договор може да осуети завръщането на Black Sabbath
Бил Уорд не е доволен от предложения му договор. Снимка: Reuters

Дългоочакваното завръщане на Black Sabbath в оригиналния им състав е поставено на карта. Барабанистът на групата Бил Уорд е заплашил колегите си, че няма да участва в записите на предстоящия албум, както и на турнето след това. Както е известно, Ози и компания тръгват на световна обиколка през месец май, като първият концерт в Русия.

Причината за силните думи на Уорд е предложения му договор, който според него е несправедлив. И уточнява, че той нито изнудва, нито иска по-голям пай от бъдещите приходи. "Искам споразумение, което отговаря на моя принос като един от създателите на групата", категоричен е Уорд.

Без да разкрива някакви клаузи от договора, барабанистът обяви, че няма да продължи работа с останалите членове на Black Sabbath докато не получи адекватно предложение. "След дълги преговори се разочаровах от това, което ми предложиха да подпиша. Ако го направя ще загубя достойнството си", допълва Уорд.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Black SabbathБил Уорд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Ils преди 12 години
И после правели музика заради хората. Компанията явно е искала да ги прецака, ама не са в началото на кариерата си, че да ги правят на балами. И все пак само той се оплаква. Има нещо странно.
1
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 12 години
Като не се получава,просто не се получава.нещо не върви по вода това събиране.