Окултните практики на руския президент Владимир Путин

Руският лидер неистово се бои от смъртта
23 юни 2022 21:30, Йоана Цонева
338
Окултните практики на руския президент Владимир Путин
Снимка: БГНЕС

В Кремъл е пълно с привърженици на различни окултни практики. Путин от своя страна неистово се бои от смъртта и е обсебен от мисълта, че може да умре в резултат на някакви действия на враждебно настроени шамани. В тази атмосфера и под благосклонния поглед дори на Федералната служба за безопасност на Русия много от приближените му, сред които дори военният министър Сергей Шойгу, заработват одобрението му и хонорарите си като се стремят да удовлетворят мечтата на Путин да живее вечно. Интересна информация по този въпрос предоставиха в предаването „Фейгин Live“ на руския активист по правата на човека Марк Фейгин двама негови гости - руският политолог и публицист Валерий Соловей и философът и специалист по окултизма Андрей Космач, предаде Actualno.com.

Според двамата анализатори това е модна практика в Кремъл, която продължава с години. Руският елит действително вярва в силата на шаманските ритуали и редовно прибягва до тяхната помощ. В предаването бе припомнен неотдавнашният нашумял случай, който бе тема във всички руски медии – милиардерът Александър Суботин, топ мениджър на „Лукойл“, почина на 8 май 2022 г. на 43-годишна възраст при загадъчни обстоятелства след проведен шамански обред. Суботин често посещавал известния в Русия шаман Магуа Флорес като го търсел по различни поводи и се подлагал на разнообразни процедури – от лечение с отровна жаба до призоваване на духове. При последното му посещение шаманът използвал метод на накапване на отрова от специален вид жаба в разрез в тялото, което според окултиста трябвало да предизвика пречистване. Според представители на традиционната медицина обаче подобни методи за „лечение“ са просто чудовищни.

Не е изненадващо, че Суботин се почувствал зле, но шаманът не повикал „Бърза помощ“, а вместо това му дал от препарата „Корвалол“ (произвеждано в Русия успокоително на основата на фенобарбитал – бел.ред.) и го изпратил да се наспи в едно от помещенията. Там Суботин починал, а шаманът твърдял по-късно пред полицията, че бизнесменът му откраднал таблетките с „Корвалол“ и ги изпил заедно с шише одеколон.
В Русия бушува истинска епидемия от псевдомистицизъм, според коментаторите. През последните години всички важни решения – започвайки от пенсионната реформа до обявяването на специалната военна операция в Украйна – се вземат след консултация с шамани.

Неслучайно анализаторите дават за пример и бившия губернатор на Белгородска област Евгений Савченко, който наскоро издаде наистина скандална книга. В нея Савченко съвсем сериозно описва как нощно време лети до планетата Нибиру и споделя „пророчествата“, които му е предал самият Бог. Тоест един високопоставен руски чиновник, който в продължение на 27 години управлява тази руска област (своеобразен рекорд, защото е поставен на този пост още от Борис Елцин и шест пъти е преизбиран) и който към днешна дата продължава да е част от руския елит, тъй като е член на Съвета на Руската федерация, твърди на всеослушание и напълно сериозно, че посещава извънземна планета и му говорят свише.

Но да се върнем на Путин. В тази среда на ширещ се мистицизъм от най-лош тип руският президент се бои, че смъртта му може да бъде предизвикана с помощта на някакъв ритуал. Известен е, например, случаят с якутския шаман Гобишев, когото Путин по всякакъв начин се опитва да неутрализира, тъй като смята, че е враждебно настроен към него.

По думите на двамата анализатори страховете на Путин се подхранват с удоволствие от приближените му. Министърът на отбраната Сергей Шойгу е един от тези, които съпровождат руския президент в тайгата по време на всевъзможни шамански обреди, в които Путин лично участва, убеден, че те му носят сила.
Добре известно е и че Путин е пристрастен към вземането на вани, в които се добавя специален екстракт и кръв от елените марал, която, както сме писали, се извлича чрез особено болезнена за животните манипулация.

По-рано политическият анализатор и публицист Валерий Соловей вече бе отбелязвал, че Путин е взел решение да нахлуе в Украйна не на последно място и след специално допитване и обред с шаманите. Също така и небезизвестният случай от август 2020 г., когато Виктор Медведчук, известен като кумът на Путин, довежда при руския президент шаман чак от Амазония. Въпросното лице обявява, че плановете относно Украйна ще бъдат успешни, а следващ украински президент ще бъде именно Медведчук. Впрочем на последното Путин не повярвал.

Всъщност интересът на Путин към мистичното се заражда още през 2003 г., когато се запознава с човек, който наистина умеел да предсказва бъдещето, разказва Соловей. В следващите четири години руският държавен глава имал късмета да общува отблизо с него и се допитвал до съветите му всяка седмица. Контактът му с този човек го убедил, че действително има хора, които могат да провиждат в бъдещето и след смъртта на въпросния човек започнал да търси негов заместник. Уви, такива хора са наистина голяма рядкост, добавя публицистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
1
 
1
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Ето още една прилика на Путин с Хитлер.Германският фюрер също е имал склонност към мистицизъм.Но през 1943г. личният ясновидец на Хитлер-евреина Ханунсен-са го застреляли на улицата,тъй като прекалено много е навлязъл в тайните на тогаващните нацистки големци.Интересно-уж ясновидец,а пък не е могъл да предвиди собствената си смърт?!И тези медиуми,които сега се въртят около Путин,ако нещо объркат предсказанията,дали и на тях няма да им се случи "нещо"?!
290
0
 
4
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Добре че не вярва в прераждането, че тогава щеше да ни очаква "безкраен празник".
289
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОВА Е САТАНИЗЪМ. ЕЗИЧЕСТВОТО Е ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ДЯВОЛА. ЗАТОВА И ВОДИ ДО НЕЩАСТИЯ. СРАМ ЗА РУСИЯ.
288
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде стига писахте за тоя Путин! Какво общо има Путин със вътрешно политическите и икономически проблеми на България.Стига сте ни го набивали в главите тоя мишкар.Заради разни копейки и рубладжии на парче,народа не може да прочете два реда какво се случва по света.България не е Русия в края на краищаща,и никога няма да бъде защото се намираме на Континента Европа.Пишете за други по-полезни работи.За инфлация,за пенсии,за цени,за бъдещето на БГ-образование,за БГ-здравеопазване. ..путин та путин
287
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Окултните практики вещаеха окупирането на цяла Украйна за 4-5 дни пъг гледай какво се получи и случи на товарищ Путин.
286
0
 
4
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
..ЗВЕЗДАТА НА КРЕМЪЛ -----Е СИМВОЛА НА ДЯВОЛА.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
285
0
 
2
 
! Отговори
ОКУЛТНИ ПРАКТИКИ... преди 1 година
ЗНАЧИ ...И ЗАТОВА ЛИ ПРЕХВЪРЛЯТ В ШВЕЙЦАРИЯ, ЗЛАТОТО НА РУСИЯ ...ХА,ХА,ХААААААА...СЪЩО КАТО ХИТЛЕР ПРЕЗ ВОЙНАТА ??!....А , ЩО НЕ У АРЖЕНТИНА , БРАЗИЛИЯ ИЛИ БОЛИВИЯ ...??!...ИЛИ ТАМ НЕМА ПОПОВЕ ДА ГО ОПЕЯТ, ОСВЕЩАВАТ... И ПОРЪСЯТ СЪС СВЕТЕНА ВОДА ??!
284
1
 
3
 
! Отговори
Правда преди 1 година
Бог е създал всички нас хората с вечна дуща, която заради греха на човека,измамен от дявола се отделя от тялото-ова е физическата смърт, но по-страшна е втората духовна смърт-отделяне на вечната дуща на човека от Бог от която само Бог чрез Своя Син може да спаси. Но зад всички измамни идеологии стои дявола и само тези които се покаят и покорят на истинския Бог - Месията на Израел т.е се обърнат от злото към Бога ще бъдат простени и спасени. А греховете на Путин само срещу Украйна са вече хиляди
283
3
 
5
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Хитлер и нацистите също са се занимавали с окултни демонични правктики, затова и са вършили безбожните неморални и беззаконни дела на дявола като измама,клевета, кражби, убийства и то в особено големи размери срещу милиони невинни хора до пълното им обсвебване от дявола и загуба на въестта,разума и всяко човешко чувство и Холокоста е доказателство за това -чудовищните престъления срещу Божия избран народ. А комунистите и ислямските терористи продължават дяволските дела на нацистите срещу Бога
282
0
 
2
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Сите политици са почитатели на кaмаcyтра ама се правят на скромни.
281
0
 
2
 
! Отговори
Е преди 1 година
Е как разбраха ,че е болезнена манипулация?Оф,оф.
280
0
 
2
 
! Отговори
И да не забравяме: преди 1 година
"САЩ има в Украйна биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците..."
279
1
 
10
 
! Отговори
Врил преди 1 година
Защо не пуснете статия също за окйлтните практики във Великобритания и САЩ? И там нищо не се случва без тайното одобрение на окултните масонски ложи. Та да си дойдем вече на думата, че светът вдействителност се ръководи от окултни сили!
278
1
 
2
 
! Отговори
хехехехе преди 1 година
А Кикирито практикува гледане на Лена-пъп. Древна окултна шамано-тантрическо-ведическа практика.
277
1
 
2
 
! Отговори
до 288 преди 1 година
Ти явно не четеш много руска преса :)) сигурно защото не разбираш и руски. Там какви глупости пишат за Путин си нямаш и идея. Западната "пропаганда" ще ти се стори като приказка.
276
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западната пропаганда удари дъното. Путин нали имал рак, нали нещо операции, нали нещо умрял даже казаха. Запада просто станаха мега смешни.
275
1
 
7
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 1 година
поблицистиката ни е надъното и копа с ескаватор!
274
0
 
4
 
! Отговори
Дънов преди 1 година
Путин да го излекува шамана Магуай
273
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам усещането, че подобни небивалици се пускат от самите руснаци и така тролят наглосаксите. Не може да е друго.
272
6
 
8
 
! Отговори
С метла забита вгъза преди 1 година
Танцува путин гол сред брадати кафировски самодиви! Къде? - на връхмъде .!.