Медведев: Адските санкции не успяха да разклатят руската икономика

Западът не е достатъчно смел да признае, че се провалиха
31 яну 2023 17:30, Йоана Цонева
92
Медведев: Адските санкции не успяха да разклатят руската икономика
Снимка: БГНЕС

Адските санкции, наложени от Запада, не успяха да разклатят стабилността на руската икономика. Това написа в канала си в "Телеграм" заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, съобщава ТАСС.

По думите му враждебните страни не са достатъчно смели, за да признаят, че техните санкции се провалиха. Те не работят, категоричен бе той.

Още по темата
По-голямата част от промишлените продукти и потребителските стоки са заменени с местни, а липсващите - с азиатски марки. В същото време дори МВФ прогнозира икономически растеж на Русия през тази година, изтъкна Медведев.

Междувременно паралелният внос също работи и руските потребители получават същите западни марки, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, че руската икономика е във въздод. Западът газ пикае, защото на Русия не и пука от санкциите. Търгува си със страните от Брикс и БВП се е увеличил над четири пъти. Самосанкционирахме се ние, бензинът без малко да стане 4 лв. но слагаме украинското знаме и викаме "Слава на украйна" дето побеждавала всеки ден Русия отстъпвайки територии. И да са благодарни на Путин, че не е ликвидирал още Украйна, която е изцяло руска територия от време оно и там живеят повече от 40% руснаци.
77
0
 
1
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тоя май никой не го слага в сметките и след като си иде Путин,остава забравен завинаги без спомени за това кой си ,,защо си''!!
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия нападна Украйна какво търсите там.
75
1
 
2
 
! Отговори
птица преди 1 година
Спокойно, днес западът ни спря руските информационни средства, и каквото излъжат отсега нататък, ще им вярваме. Скоро ще ни кажат, че са победили, хахаха, и ние ще им повярваме.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 67 - Адски са в главите на бюрократите и безполезните спекулатори, коти си мсилят, че каато продаде нещо от 800 000, за 1 млн и прибере 25% комисиона от печлабата, вече е решил проблемите на световната икономика.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив - стимираха я, както хиляди вншни инвеститори, коснтантни речи по университети и прочие не успяхя. Чипоевчет помните ли? Свъшваха чиповете! От пералните радели чипове, можели да правят такива на нивото на правец от 84-а и прочие... сега млкнаха. Що ли?
72
0
 
0
 
! Отговори
загрижен преди 1 година
Като не работят защо ги коментират? Защо се говори във връзка с икономическите показатели? Да не искат да ги прекратим ;-) ?
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Санкции няма. Това е специална търговска операция. Всички цели ще бъдат постигнати.
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Северна Русия, новата играчка на Китай
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мазников на вълна Възраждане днес. Вчера ухажва Славчо, оня ден Кирчов.
68
5
 
5
 
! Отговори
Едуард Петров преди 1 година
На Българска територия имаме повече от 500 Руски Паметника, някои - грандиозни! И нито един американски паметник! Младите биологични български фашисти, неориентирани, духовно прости, избягаха от България, защото нито са служили в Армията, нито обичат България! 3000000 забягнаха!Същото направиха и ТРИ МИЛИОНА Руски граждани, когато Президент Путин обяви Обща Мобилизация!Но за тези руски дезертьори Президентът Путин издаде Указ и ги обяви за Персона нон Грата,ОТНЕ ИМ РУСКОТО ГРАЖДАНСТВО ЗАВИНАГИ!
67
8
 
6
 
! Отговори
Едуард Петров преди 1 година
Западните политикани не могат да схванат, че Русия е Самодостатъчна! Страхът от Руската Мечка ги плаши до смърт! Един американски Президент беше изказал свежата мисъл: ,,Страхът е най справедливото наказание на некадърността!"
66
5
 
6
 
! Отговори
Кънчев преди 1 година
Ама тоя сериозно бълнува ха-ха-ха !!! Толкова са добре,че чак цъфтят иу връзват - майтап чии!Ами като им е толкова добре да продължават с войната,а и защо не да започнат още две -три войни с други съседни държави ?!
65
5
 
8
 
! Отговори
Да ,бе...ха,ха преди 1 година
..всичко е цветя и рози у Русия...ЗАТОВА ЗАТВАРЯТЕ И "ТУБАТА" --ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА...ха,хахааааааа....
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Санкции,пожари,нападения,тайни операции,сблъсъци,граждански войни,военни операции,войни се правят за прикритие на следи от големи кражби на материални средства и блага от народите заради заблуда и след след тези събития материалните щети причинени на народите от страните причинили събитията се увеличават с предизвикани високи инфлации по ред причини зависещи от същноста и протичането на тез събития в ущерб на народите и обществено-производствената им дейност как задължени да отработват преразход
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама как така "адски"? Сам Путин заяви, че санкциите са толкова полезни,че няма накъде повече,понеже създавали кокурентност между родните фирми и вдигали нивото на руската икономика.Медведев пак е приказвал на градус..
62
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 65ти що даваш акъл,ами не ходиш да защитаваш Украйна щом толкова ти е мило за нея.Или гривните са ти малко.
61
9
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЩОМ ТАКА ГОВОРИ ЗНАЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ЧИСТ ФАЛИТ ;D
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 62 защото е ирония.Ти всичко ли приемаш буквално.
59
4
 
12
 
! Отговори
питам се преди 1 година
Защо ги нарича "адски" тези санкции щом не причиняват нищо лошо според него? Има противоречие. Този човек бил ли е президент на Русия. Много ниско ниво е за тази длъжност.