Вторник идва с хладно време, градусите ще стигнат на места до 11

През деня вятърът ще се усили
25 фев 2019 11:43,
6
Вторник идва с хладно време, градусите ще стигнат на места до 11
Снимка: БТА

Хладен вторник прогнозират синоптиците. През нощта ще бъде предимно ясно със слаб запад-северозападен вятър. Минималните температури ще са между минус 6 и минус 1 градуса, в София - около минус 5 градуса, гласи прогнозата на синоптиците от НИМХ.

Утре времето над страната ще бъде с разкъсана средна и висока облачност, която по-късно през деня ще започне да се увеличава и вплътнява. Вятърът от запад-северозапад ще се усили и ще бъде умерен до силен. Дневните температури ще се повишат още и максималните ще бъдат 6 и 11 градуса, в София - около 6 градуса.

Над Черноморието ще има разкъсана средна и висока облачност, която в следобедните часове ще се увеличи, но валеж не се очаква. Максималните температури ще бъдат между 7 и 9 градуса. Температурата на морската вода ще е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също ще има разкъсана облачност, по-значителна след обяд и на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 3 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
закъснях с обичайният ми поздрав към любимите ми синоптици , ЗДРАВЕЙТЕ ! Закъсня защото трябваше да издоя овцете, пък едни вълци се навъртат и както си му е реда с чефтето . За следващата зима , бабата ще има вълчи кожух . Бъдете живи и здрави и пак до утре !
5
1
 
1
 
! Отговори
уточнение преди 5 години
11 градуса по Фаренхайн
4
2
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Никви 11 градуса, няма, виж - 11, по може;))) навън, не се топи нищо. Зима е, Прасчо Докс, най-обича този сезон;)))
3
1
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Хладно време с 11 градуса през зимата?! Вие нормални ли сте?
2
1
 
12
 
! Отговори
ха-ха преди 5 години
Да хем ще хладно, хем 11 някъде,в края на зимата колко да е плюс 35 може би?Като Австралия.Мисленето и логиката не са ви силната страна
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия заглавия четете ли ги като ги пишете...???