Вижте къде няма да има вода в София на 15 март

"Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска
0
Вижте къде няма да има вода в София на 15 март
Снимка: Софийска вода

На 15 март 2016 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод до бл. 120 жк. „Сухата река“ , се налага спиране на водоподаването от 8:30  до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стефан Чомаков“, ул. „Ботьо Петков“, ул. „Гаврил Кръстевич“, бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Витиня“, ул. „Владимир Вазов“, ул. „река Велека“, ул. „Тодорини кукли“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сава Цонев“ ъгъла с ул. „Ботьо Петков“.

На 15 март 2016 г. (вторник), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Пловдив“ жк. „Света Троица“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мелник“ бл. 357, бл. 355, бл. 354А, бл. 168, ул. „Варна“ №50, №52.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мелник“ ъгъла с ул. „Варна“.

На 15 март 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Възкресение“ жк. „Разсадника - Коньовица“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Възкресение“, ул. „Освобождение“, ул. „Младежка искра“, бул. „Вардар“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ ъгъла с ул. „Освобождение“.

На 15 март 2016 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бор“ местност „Манилов дол“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
местност „Манилов дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малобучински път“ ъгъла с ул. „Бор“.

На 15 март 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Беласица“ кв. „Курило“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:по ул. „Беласица“ от ул. „Лале“ до ул. „Оброчище“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оброчище“ ъгъла с ул. „Беласица“.

На 15 март 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ жк. „Дружба“2, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Проф. Цветан Лазаров“ (участъка между ул. „Ханс Кристиан Андерсен“ и бул. „Копенхаген“) ул. „Хайделберг“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Проф. Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Ханс Кристиан Андерсен“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари