Виждали ли сте това дете? Полицията издирва близки

Малчуганът е намерен около ул. "Първа Българска армия" в София
23 фев 2017 17:00,
19
Виждали ли сте това дете? Полицията издирва близки
Снимка: МВР

Столичното Пето Районно управление на полицията търси съдействие за установяване на роднини и близки на малко момченце. Детето е на възраст около 2 години.

Било е намерено днес по обяд, в района на жп прелеза при ул. "Първа Българска армия", съобщиха от МВР.

Осигурена му е полицейска закрила и е настанено в специализирано заведение.

Хората, които могат да помогнат с допълнителна информация за момченцето или негови роднини и близки, да сигнализират на тел.: 112, 02/9825920, 9825921, 9441502 или в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моя племенник на 4 години тръгнал от тях с два чувала играчки и отишъл в братовчед си. Звъни брат ми след работа, "няма го сина". Луди... Звъним в полицията, тръгнахме да го търсим по площадки и градинки. Звъннах ме на леля му да ги питаме - те викат "той е у нас. Не се сетили дори да се обадят, да питат как е успял да отиде до тях. Сменил е дв автобуса. оставил е играчките си в някакъв магазин казал е "чичо наглеждай ги за малко тези два чувала. Логиката при децата работи различно.
8
1
 
8
 
! Отговори
Изглежда беличко преди 7 години
Но в района на споменатата улица се срещат колкото щеш от една определена група, някои от тях едва са проходили, но щъпуркат след по-големите или се въртят самички около някое куче, храст или стълб. Никой не ги търси и не се интересува яли ли са, спали ли са, дали не са се напишкали. Може да ги видиш и късно вечер.Изглежда, успяват да намерят пътя към домовете си, а през деня обикалят из Централните гробища и събират неща за ядене, оставени по гробовете или искат стотинки от непознати минувачи.
7
4
 
22
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Бонбон! Голям сладур! Много е сладък Дано намери по-бързо мама и тате.
6
3
 
22
 
! Отговори
До номер 2 преди 7 години
Това не съм се сетила,ще го имам предвид.Моето момченце е на 4 години и половина, и си знае името и фамилията и адреса.Дано всичко е наред с този сладурчо,миличкото детенце.
5
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С баба си с дядо си е било, явно. Ако, беше с родител досега, щяха да обърнат света. Но, бабите и дядовците, явно са получили криза.
4
2
 
52
 
! Отговори
майка преди 7 години
да не си е тръгнало самичко от някоя детска градина :) моята дщеря когато беше на три, си беше тръгнала и беше отишла да си играе на площадката където обикновено я водех след като я взема от детската....щурчовци!
3
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям бонбон е, мъниче усмихнатичкоо-притесненко :) Дано бързо намери мама и тате и днешното му приключение да завърши в неговото легълце, с любимия мечо, топлата завивка и още по-топлата целувка и прегръдка на мама.
2
6
 
46
 
! Отговори
родител преди 7 години
Какви са тези родители? Това прекрасно дете не заслужава безотговорно отношение! Дано не са го изоставили.....
1
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сладък Сладур, Дано всичко е наред!