Вижте къде няма да има вода в София на 28 юли, вторник

Причина за спирането й са строително-ремонтни дейности
27 юли 2020 10:48, Елка Василева
0
Вижте къде няма да има вода в София на 28 юли, вторник
Снимка: "Софийска вода"

На 28 юли 2020 г. (вторник), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
   
по ул. „Боряна“ от ул. „Любляна“ до ул. „Институтска“ и ул. „Институтска“ № 5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боряна“ ъгъла с ул. „Институтска“.

На 28 юли 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Вардар“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
   
по ул. „Христо Благоев“ от бул. „Вардар“ до ул. „Михалаки Ташев“
по ул. „Св. Тома“ от ул. „Христо Благоев“ до ул. „Алеко Туранджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Михалаки Ташев“ ъгъла с ул. „Христо Благоев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Аквапаркът в София отваря - басейни, водни пързалки
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари