Кражба посред бял ден: Жена отмъкна детска количка

Видеокамери са запечатали кражбата
3 фев 2021 10:00, Ния Христова
25
Кражба посред бял ден: Жена отмъкна детска количка
Снимка: Pixabay
Открадната детска количка в столичния квартал "Хаджи Димитър". Потърпевши са младо семейство, чиято бебешка количка е била отмъкната от жена посред бял ден. Лицето й е запечатано от видеокамерите в блока. 
 
Росен Стоянов разбира от съпругата си, че количката на детето им липсва от мястото, на което обичайно я държат в блока.
 
"Жена ми помисли, че някой от съседите си прави майтап с нас. Обади ми се и ми каза, че количката я няма, а аз й отвърнах, че сутринта е била там. Реших, че някой съсед се е разсърдил, защото я държим отвън и му пречи", разказа пред Нова ТВ потърпевшият.
 
Минути по-късно семейството разбира, че не е шега. На охранителните камери виждат непозната млада жена, която се промъква във входа.
 
"Вижда се как наш съсед пуска въпросната жена. Тя го е подвела доста умело, като му е казала, че отива на гости. Поседял е известно време да види дали ще се случи нещо нередно. Влязъл е и е казал „Внимавай какво ще правиш, да не изчезне нещо, защото има камери. Не съм подал сигнал в полицията, защото ще се наложи да ходя няколко пъти да давам показания. Ако има някакъв начин те да се самосезират, защото на клипа всичко се вижда ясно", каза още Стоян.
 
Още същият ден семейството си купува нова количка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Life или жизнь преди 3 години
Крадлата е от селото на "кмета" фъндъкова. И тя много краде, а тази е още начинаеща в занаята.
18
0
 
0
 
! Отговори
забележете преди 3 години
Съседът, който я пуснал я предупредил да не изчезне нещо. Тоест, била е от убавия eтнос - иначе не си представям някой да предупреждава всеки влизащ във входа, сякаш е престъпник.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оф , *** все на улицата е оставяла детската количка, Друг е въпросът че на Запад си имат изисквания за достъпност , а много от старите се включват в проекти и не се налага да правиш мускули разнасяйки колички
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Трябва да е вързана количката иначе спасение няма."И вързана да е, те хората се разхождат с клещи за рязане на вериги в раниците.
15
0
 
6
 
! Отговори
Майка щангистка преди 3 години
"и е невъзможно за сама майка с малко бебе да качва и сваля количката всеки път когато трябва да излезе"Чак пък невъзможно не е. Но определено е трудно.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да е вързана количката иначе спасение няма.
13
6
 
3
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
До чудещ сеЗащото до асансьора има 15 стъпала, и е невъзможно за сама майка с малко бебе да качва и сваля количката всеки път когато трябва да излезе, а бащата е на работа. Вие бездетниците, не разбирам защо въобще коментирате?!!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме един съсед който смята ,че ние трябва да му миришем вмирисаните обувки и ги оставя пред входната си врата. Няма ли кой да ги вземе ? Всякакви *** държат във входа.
11
0
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Таа като я фанат бой по ръцете с тънка дрянова шибучица ,и да стой връзана с прангите за парното два часа.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искал да се обади в полицията, че трябвало да ходи да дава показания, та те да се самосезират. Е като се самосезират те, пак ще ходи да дава показания. Няма как без пострадал да има кражба. И ако не му се ходи, защо вдига целия този шум. Сега иска или не ще дава показания.
9
5
 
4
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
До Анонимен 6За 2000 лв можеш да си купиш стар дизелов гълъбарник, но не и лек автомобил. Ниска ти е летвата, но не се тревожи - скоро всички такива ще ги спрат от движение за винаги.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това лято придружих една позната да оглежда ново строителство и още от входната врата започваш да се сблъскваш с велосипеди, колички , стари дивани, СМЕШНОТО(тъжно) беше че се оказа че коридорът на мазите беше същия , по етажите тоже ... Мега зле.
7
4
 
14
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Стига бе , омръзна ми . Всички апартаменти в БГ имат балкони , спокойно можеш да си оставиш количката , вмирисаните обувки или велосипед , НО българинът е тарикат на дребно- първото което прави е да приобщи терасите към хола или кухнята и после заема общите части с натуриите си. Малко ви е - селяци.
6
10
 
5
 
! Отговори
бай онзи преди 3 години
Тези селянджъри , кога ще се научат да не оставят мизериите си навън ? като нямаш място в апартамента за количка, не си правиш дете...На един съсед редовно му я бутам по етажите надолу ,човек не може да се размине от *** по етажите..
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой си купуват колички за по 2000 лева. Колкото един лек автомобил. А е много по-лесна за крадене от автомобила.
4
3
 
15
 
! Отговори
чудещ се преди 3 години
А защо аджеба, тази откраднатата количка беше паркирана във входа до пощенските кутии?!
3
1
 
18
 
! Отговори
За съжаление преди 3 години
не оставяйте нищо по междуетажните пространства.
2
5
 
27
 
! Отговори
Момо преди 3 години
Дано се научат, че етажната собственост не е направена за използване като личен склад!
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе на младата жена и е требвала количката щото е многодетна без мъж а трябва да вози децата.