Плувната федерация с официална позиция за допинга

Никой не е принуждаван да приема хранителна добавка
8 мар 2021 17:45, Ния Христова
21
Плувната федерация с официална позиция за допинга
Снимка: БГНЕС
Никой състезател не е принуждаван насилствено да приема хранителна добавка. Това заявиха от Българска федерация по плувни спортове в официална позиция по повод разразилия се скандал с положителните допинг проби на трима национални състезатели.
 
"Стоим твърдо зад тримата състезатели и ще окажем всякакво съдействие в процеса на установяване на истината. Никога в подготовката си или по време на състезания, никой състезател не е бил принуждаван да приема хранителна добавка насилствено. На всеки е предоставена възможността да се запознае със съдържанието на витамините и добавките на световно известните и доказани производители, които даваме повече от три години. До момента при извършени над 200 антидопинг проверки - както в подготвителен, така и в състезателен период, не сме имали проблем или положителна допинг проба", заявиха от БФПС.
Още по темата
 
"Сигурни сме, че нашата програма за развитие на плувните спортове дава нагледни резултати. БФПС и щабът на националния отбор, ще изпълнят до край Олимпийската програма и ще осигурят на нашите състезатели необходимите условия за реализация на техния четиригодишен труд и сбъдване на мечтите им за достойно класиране и върхови постижения на Олимпийските игри Токио 2021", се казва още в становището на федерацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Чичо Любо преди 3 години
Искам да кажа за такива КРЕ ТЕНИ . Алчността ви няма край. Цялото ръководство и "великите" треньори.
17
0
 
3
 
! Отговори
Чичо Любо преди 3 години
Стига с тия иванабаджиевски номера. Стига с тези лъжи и измами. Кого лъжете. Нали като ги хванат момчетата, пак вие ще сте осветените. Или и тогава ще продължите да го осуквате и ще се опитате да превърлите вината на състезателите. Видите ли, те сами, на своя глава са взимали стимуланти. Не превръщайте безобразията си в държавна политика. Русия е извадена от олимпийското движение за подобно политика. Хич не ми пука за руснаците. Но МОК не си поплюват и само чака такива *** като вас.
16
0
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
НЕКА НА СЛЕДВАЩИЯ ЛАГЕР СБОР ДА СЕ ПОЯВИ ПАК САМО ЕДИН СЪСТЕЗАТЕЛ И ТОГАВА ЩЕ ПИТАМ ТЕЗИ КРАДЛИВИ,КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СПОРТНИ ДЕЯТЕЛИ,ОТ КОЯ СПОРТНА ФЕДЕРАЦИЯ СА?МИНКОВСКИ,АВРАМЧЕВ,БОБЕВ,САМО ДОКТОРА ГО НЕМА,ПАК БЪРКА МАНДЖАТА!ПРЕСОЛЕНО Е ВСИЧКО,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?
15
0
 
0
 
! Отговори
Флекс преди 3 години
Който дава пари на плувци е откраднал нашите пари .Аз като плувам си плащам.
14
0
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Тези на снимката са 1 към 1 с партийните секретари.Много лъжат
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив. Гледал съм на практика как се дават препарати, макар и в различен спорт. На спортистта не му се дава шанс, а и на практика няма за по-високо от градско състезание, ако не приема стимуланти.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откога анаболите ги водят "хранителна добавка", еле па "витамин"? Тези що не си дадоха оставките, експерти мамини?
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
допинга не е хранителна добавка, не е нужно да се правите на две и половина, всичко разбрахме, вие сте позор за България, просто се разкарайте
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Среща с д-р Гилотен......
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия всички са за затвора
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКАникой не ви вярва .Нека някой друг да захапе кокала .И тои да се облажи иначе все същото
7
1
 
15
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Нямам думи ,ама па не ги и срам ! Браво на журналиста от БТВ , че им показа истинските лица , ама те са *** и се правят на мушички !! Такива от така наречената федерация по плувните спортове веднага вън и на съд !!
6
1
 
17
 
! Отговори
Петров преди 3 години
Искаме оставките Ви, не приказките Ви от "1001 нощ"!
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са първоаприлски глупости, даже не са шеги!Хем дават на всеки по 20-30 хапа в чашка, пък хем твърдят, че всички са имали възможност да се запознаят с препаратите, които пият.. Не знам до кога онзи дебела министъра ще подкрепя тези лъжци
4
1
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Никаква искреност! С хитрите си думи - лукаво замазаха гнуснните си дела. Сега са чисти като празни басейни или кухи ***...
3
1
 
18
 
! Отговори
Голям скандал преди 3 години
това да препоръчват на децата хранителна добавка с допинг не само е аморално, но е и престъпление! Без знанието нито на родителите нито на децата, плувната федерация си е правела своеволия, и това е подсъдно!
2
1
 
17
 
! Отговори
Срамота преди 3 години
Не се правете на девици Вие ли незнаете? Това може да говорите на своя министър белким ви повярва
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе вярваме ви)а с лекара и треньора как е далаверата

Спонсорирани публикации