Откриха над 9 тона канабис в Благоевградско

Издирва се собственика на плантацията
4 авг 2015 12:44,
23
Откриха над 9 тона канабис в Благоевградско
Снимка: Reuters, архив

Рекордно за сезона количество канабис откриха полицаите от Сандански, съобщава "24 часа".

Днес към 6 сутринта униформените направили проверка в местността Струма, на землището на село Лешница. В обезлесен участък са намерени и иззети зелени, тревисти растения с общо тегло около 9225 кг, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис.

Образувано е досъдебно производство, като продължава издирването на стопанина, засял плантацията.

В землището на друго сандански село - Левуново, полицията също откри нива с индийски коноп. Там били изкоренени 18 броя растения с общо тегло от 7 кг. Нивата била собственост на 77-годишнен мъж от селото.

В двора на временна постройка, стопанисвана от дядото, е намерена и иззета найлонова торбичка, съдържаща около 850 грама канабис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най смешната държавица с неработещи институции абе отидете в кв. Свобода или надежда пред входовете на дилърите се редят на опашки
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А един ден като разберете наистина колко е безсмислена била цялата тази разправия и борба с една билка, която ви убедиха с манипулации, че е мн опасна, толкова излишни пари се изхарчиха и толкова пари отидоха в джобовете на хора, които са ги похарчили само за лични угоди, вместо с тези пари да се направи нещо смислено, скоро ще дойде този ден, в който ще разберете колко сте били прости и ще съжалявате, че не сте били с малко по-отворени умове, способни да мислят сами за себе си.
12
0
 
18
 
! Отговори
axa преди 8 години
sobstvenika e v parlamenta ,qvnia podstaveno lice .....
11
0
 
18
 
! Отговори
све преди 8 години
Щом този с колата е на 77г., значи този с 9те тона е поне на 106г. :)
10
0
 
18
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
Дане би да са в имението на премиерския съветник които излезе в отпуск да си готви кампанията за кандидат кмет на Сандански и същевременно да прибере реколтата.
9
1
 
24
 
! Отговори
Hermann преди 8 години
Национална служба Полиция е основната Организирана престъпна група в България и ние плащаме за това,както и по-дребните такива групи !
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз краставици сях то ко станало
7
0
 
28
 
! Отговори
макето преди 8 години
абре я от сабалето обикалям из гората да тражим кой ми е ожнал нивата а оно кой било брей интернето голема работа бре
6
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам напоследък нашата полиция основно се занимава с конопа.
5
13
 
18
 
! Отговори
... преди 8 години
Като никого не хващат. Нищо не вършели. Като хванат почти 10 тона, защо ги хванали. Абе въобще няма угодия за българския народ.
4
1
 
35
 
! Отговори
Койчо преди 8 години
Еха, 9 тона канабис? Ама това как го изтеглиха? Май на кантара са сложили растенията с корените, че и с торта по тях...може и буса в който са ги товарили да са качили на кантара...
3
1
 
53
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Браво, браво ,браво, след като осъдихте 82 г. жена, сега осъдете и 77годишния дядо, та барем се успокоите че борбата с наркодилърите е спечелена. Тея кого заблуждават с показните си акции, пълни кокошкари. Не могат да хванат големите риби или не искат защото те си плащат. Затова разни пенсионери, дето може и да не знаят за какво се използва това ще го отнесат. Браво другари милиционери, истински мъже!
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
dnes.bg- наемете си редактор! с филологическо образование! Всеки ден нови ПРАВОПИСНИ грешки. "Издирва се собственикЪТ на плантацията" Собственикът е сказуемно определение и се членува с пълен член!
1
0
 
43
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
И къде го търсят ,във фонд"Земеделие"ли.