Синът убиец от Русе – наркоман. Скарал се с майка си през деня

Преди 4 години в съседната къща също се случило убийство
21 фев 2017 12:17,
30
Синът убиец от Русе – наркоман. Скарал се с майка си през деня
Снимка: архив, Bulphoto

Виктор Андреев, 26-годишният мъж, който закла 63-годишната си майка в Русе, е бил наркоман и известен с агресивното си поведение.

Кървавата драма се разиграла вчера точно срещу входа на военното поделение в Русе.

63-годишната Лилия Черкашина била прободена от нож. Тя и синът й се скарали в ранния следобед.

По време на скандала бащата на Виктор, Андрей, бил в другата стая. Натъкнал се на мъртвото тяло на съпругата си, когато тръгнал да излиза, за да изпуши цигара.

Още по темата
Именно той е подал сигнал до 112. Казал, че жена му е мъртва, а убиецът - вероятно синът им.

Близки на семейството твърдят, че родителите и друг път са подавали сигнали срещу сина си - заради дрога или скандали.

63-годишната жена е починала от раните си. Лилия работи в Италия, за да изхранва семейството си, но се завърнала преди няколко дни.

Виктор намушкал майка си многократно, последния път в главата, а после избягал. Лиляна била открита в локва кръв, с множество рани от нож по шията и една на челото.

Семейството има двама сина, като по-малкият от тях Виктор е известен като проблемен.

"Не знам дали са имали проблеми, аз рядко ги виждам", каза живеещият в съседната къща Райко Атанасов. Той добави, че преди 2 вечери е имало полицейска кола пред къщата на убитата и предположи, че пак са имали пререкания с малкия си син Виктор.

Това е втора поредна трагедия, разиграла се в района срещу поделението в Русе. През юли 2013 година в съседна къща беше убито 20-годишно момиче, а убиецът й след това се самоуби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: наркоманубийствоРусе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 7 години
Така,познавам много добре това семейство. Не са руска фамилия-бащата е с руски корени. На виктор проблема далеч не е тревата- използва сериозна синтетика от памти века(прахове,хапове,игли) . Двете деца на това семейство далеч не са разглезени-напротив нямането тласна Виктор към тези неща още преди 7-8год,а брат му е на гурбет в чужбина.. Стаите са преходни да,и аз мн мислих в коя стая се е случило,вероятно е кухнята-когато чичо Андрей се почерпи малко си пуска руска музика за и нищо не чува!
18
0
 
5
 
! Отговори
гара Плевен преди 7 години
Познавам разположението на стаите. За да излезе вън, за да ,,..изпуши една цигара..'', бащата Андрей, трябва да мине през стаята в която е извършено убийството, от която го дели една врата. Той е присъствал през цялото време, и не е реагирал по никакъв начин, въпреки че всичко се чува без проблем. Само една затворена врата между двете стаи, ако е била затворена,.....!?
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 12Ми айде да легализираме, че не искам си пуша ***. Хем пари за хазната, хем качество, хем кво правя с тялото си и не наранявам другиму с това - си е ЛИЧНО МОЙ ИЗБОР! ***.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩОМ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕДИ 2 ВЕЧЕРИ Е ИМАЛО ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА РАБОТАТА Е ЯСНА!МОЖЕ БИ СА ГО ИЗГОНИЛИ И ТОЙ СЕ Е ВЪРНАЛ ДА СИ РАЗЧИСТЯТ СМЕТКИТЕ НО ОПРЕДЕЛЕНО СИНА ИМ Е БИЛ ПРОБЛЕМЕН И НЕПОСЛУШЕН!СЕГА ДА ГНИЕ ПО ДРЪНГОЛНИЦИТЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТАКА МУ СЕ УРЕЖДА ДОМ И ХРАНА!
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черкашина, Виктор, Андрей-вероятно става въпрос за руско семейство
14
2
 
4
 
! Отговори
Таню преди 7 години
До АнонименАйде, да повтаряме мантри от в-к "Труд". Жалко за жената... На това му се вика "Семейни войни"...
13
0
 
15
 
! Отговори
мне преди 7 години
Не ми стана ясно - бащата бил в другата стая и намерил мъртвата си съпруга, когато отишъл да изпуши цигара. Е, тоя я е заклал, таткото нищо ли не е чул? Може ли да си поднасяте новините по-ясно?
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В разказът на Елин Пелин "Гераците" историята е подобна.Свестни родители -деца ***.По онова време е нямало наркотици.И отново резултатът е бил същият. Проблемът не е в наркотиците а във възпитанието и ценностната система на така наречените млади.За това голяма вина имат родителите.С ракия,мачове,шутове и шамари на жената когато мъжо и нещо го стега шапката толкова.И да не друса -ще се пропие.Или ще изпука всичко по казина и ***.Същата работа.Трагедия и мизерия.
11
0
 
20
 
! Отговори
malart преди 7 години
майката работи в Италия и праща пари. децата се разглезват и са без контрол и почват с дрогицата. доста такива случаи има.
10
3
 
12
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Наркомански извинения и самозаблуди!Като се напушиш, естествено че ще водиш добър живот-във фантазиите си!
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12 Нашето село е Пловдив а за тревата разбери едно дори и да имаш по-висок социален статус от мен пушиш ли трева дълго няма да изкараш,каква ти е файдата на 20 или 30 години богат да умреш от наркотици тревата е само началото след това се преминава на кока и на хероин.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя със сигурност не е бил на трева...синтетиката на прощава...
7
3
 
5
 
! Отговори
Ал. преди 7 години
До Анонимен "Нещото" за Филипините и Дутерте, е осъдено от целия свят. Но, това е "нещото", което върши работа и, най-малко, сверява часовника ни, според мъдростта:"Покрай сухото гори и суровото...ама огънят пречиства всичко".Изказвам се грубо ли? Да, не измислих по-грубо, но се сетих за един литературен герой, убиващ собствения си син, с думите:"Аз те родих - аз ще те убия!"Дали е Тарас Булба или Дутерте - все едно. Е...това е "нещото", дето си го мисля!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като са отгледали и възпитали такова *** ще му сърбат попарата.Какво да кажем за тоя от Филипините ли?Нещо цени ли намали,заплати ли увеличи или премахна данъци.Кара по класическата схема проблем-реакция-решение.
5
4
 
5
 
! Отговори
до Веселин Узунов преди 7 години
Машала!
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо за филипините и Дутерте? Сега ще се намерят хиляда причини за онеправданото и страдащо дете, дето от години тероризира семействто си , а сега и физически е елиминирало майка си...Горката жена, как ли е ставала по нощите и го е обгрижвала от парче месо, да ходиш немил недраг по света да им осигуриш приличен живот и да получиш нож в челото за благодарност. Най -добре да го изчистят и да го оставят цял живот да осъзнава какво е сторил.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дивашка територия...
2
1
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Що му се връзваш на ченгенето?
1
1
 
14
 
! Отговори
Ако преди 7 години
двама дрогаджии ги свитнат публично на стадиона като в Китай,а другаде им мятат въжето,няма да е така,но нали сме европейци...