Румънски и български коли се сблъскаха край Шумен

Пострадалите са откарани за преглед в болниците в Разград и Шумен
18 апр 2017 17:30,
11
Румънски и български коли се сблъскаха край Шумен
Снимка: архив Булфото

Верижна катастрофа на пет автомобила е станала по път I-2 Шумен-Разград, в района на разклона за село Тервел, съобщиха от МВР.

Три от автомобилите, участвали в пътнотранспортното произшествие са с румънска регистрация, а два – с българска. Инцидентът е станал около 11:20 часа.

В МБАЛ Разград са транспортирани за преглед и оказване на медицинска помощ – водачи и пътници от превозните средства. На мястото на инцидента ще бъде извършен оглед.

По-късно д-р Николай Йоцов от Центъра за Спешна медицинска помощ в Разград уточни, че до произшествието са пътували две линейки, с първата са транспортирани трима румънски граждани - дете на 9 години, жена на 29 години и мъж на 43 години. В момента те са в Спешно отделение на разградската болница.

Пациентите за втората линейка са отказали да им бъде оказана медицинска помощ в лечебно заведение и тя се е върнала празна, уточни д-р Йоцов.

Движението по главен път Русе – Варна се извършва в едната лента, полицаи регулират трафика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
galya преди 7 години
Айде, айде и другите минаваме ежеседмично по този път .... не е чак цвете за мирисане.Вярно разшириха пътя, точно в този участък на катастрофата няма кърпежи, но от това място след 1 км в посока Шумен е уникално кърпен даже вече втори път .... (след разклона за с. Буйново - да не кажат някои, че празнословя).Относно румънските шофьори - ДА! не карат разумно и коректно, но на пътя знаем повечето, че не трябва да си ги мерим, пА било то какво и да е ....
9
1
 
0
 
! Отговори
Мистър 100% преди 7 години
Като не са боядисали яйца да се блъскат с тях по Великден,го правят с коли. Важното е да се спазва традицията.
8
3
 
4
 
! Отговори
:) :) преди 7 години
до 1бе котьо ти кога си карал пи тоз път че даваш мнение....една от най добрите първокласни отсечки в Бг. 120-130 безпроблемно се поддържат.
7
0
 
4
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
докато не се намери начин да се глобяват за нарушения както в гърция става ,ще си карат безнаказано като мало у мни.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ниене сме цвете за мирисане но както карат ромъните си е живо самоубийство! Ако те ди се ърепят, ОК, но убиват и българи. Карат по две коли предимно, изпреварват безумно! Като ги видя ги пускам защото са опасни. Тези хора в главите си имат някакъв ужасен комплекс и го избиват у нас.
5
1
 
8
 
! Отговори
токо преди 7 години
Пътят от Шумен до Русе си е доста приличен,някъв к.алъф решил да си чуе гласа,се изказва,без да си има хабер (визирам коментар1),живея в Румъния от 10г и го ползвам доста регулярно,,разшириха го на доста места и сложиха 3та лента където може,така че изпреварването не е проблем.Относно румънските шофьори,колегата е прав-ужасни са повечето.
4
1
 
5
 
! Отговори
Толерастия преди 7 години
Трябва голям бой по мамалигарските манерки, щото за пореден път доказват простата истина, че в бг контрол НЯМА!!! Нагледал съм се последно време на техните изпълнения и съм сигурен, че в Румъния не карат така.
3
4
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Gost,а *** е ''голем шофьор''
2
1
 
9
 
! Отговори
Gost преди 7 години
Няма сила, която да спре *** рОмънски изпълнения по пътищата!Една мамалига ми обясни защо обаче - шефе в България нямате полиция по пътищата! А ако не знаете, румънците са най слабите шофьори, както и горната грешка не е случайна.
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази уличка с две платна може ли да се нарече път? И това е път който се води междуградски! Представете си до къде е стигнала нагллоста на Муттрите! Къде по света има такива улички по които ежедневно преминават хиляди автомобили? Досега съм обиколил половин европа и никъде където съм минал нямат път с две платна даже и в най забутаната провинция. Има такива улички само вътре в селцата и то подържани улички без кръпки и дупки. За каква европа ми говорят като са по зле от Африка