Близки на семейството, загинало на "Тракия": Справедливост!

"Дали стигна навреме този, който отне живота на невинните души"
16 апр 2018 17:45,
44
Близки на семейството, загинало на "Тракия": Справедливост!
Снимка: Facebook

Близки на семейството, загинало миналата седмица в аварийната лента на магистрала "Тракия", призоваха за справедливост в социалните мрежи.

Приятел на загиналия мъж публикува снимка на двамата и призова тя да бъде разпространявана, за да може нелепата им смърт да не бъде забравяна и виновникът за нея да получи наказание.

Двамата и едногодишната дъщеричка на жената от друг мъж загинаха в нощта срещу 12 април. Те бяха пометени от автомобил в аварийната лента на магистрала "Тракия", където били спрели по неизвестни засега причини.

Още по темата

Малко след смъртта им стана ясно, че двамата очаквали дете – жената била бременна в четвърти месец.

В трагичната нощ семейството пътувало към летището в София, за да летят за Англия, където се връщали на работа.

Въпреки първоначалните информации, че двойката не е имала брак, от информацията на близките им става ясно, че те са се оженили наскоро.

"На 22.02 разбрах за вашата сватба, а днес разбирам, че вече ви няма... Това е жестоко", пише в една от групите на Стара Загора Господин Господинов, приятел на мъжа.

Ето поста му:

"Скъпи приятели, днес ще кажем последно "сбогом" на тези две невинни души, на тях, на тяхното бебе и на бебето в утробата. Те бяха млади и невинни, поради грешка на друг те си отидоха от този свят. Заради това, че някой е бързал за някъде, отне 3 живота и на 1 неродено дете. Сега искам да попитам дали стигна навреме този човек, който отне животът на тези невинни души.

Скъпи приятели, умолявам ви, нека бъдем съпричастни към тази нелепа смърт и разпространим колкото се може повече, за да има справедливост, за да не остане тази нелепа смърт така забравена, подмината нелепо. Виновникът да получи своето наказание.".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
4
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Тази да получи максимална присъда и да е благодарна че няма мои близки от потърпевшите. Щеше да се сблъска с бързия влак.....
17
1
 
12
 
! Отговори
Един от кипър преди 6 години
Абе манолски. Кой какво е правил и какво не. теб какво те засяга. Такива като теб дето коментират и обсъждат кой какво е правил май че Завиждат-нали??? Ами правил човека лека му пръст. Имал сърце правил. За това че били роми. Е какво от това. А да блъснат някой БЪЛГАРИН и какво. Малко ще викат някъде си. Два три пъти в новините и доооо там. Ама да е Ром и тоя дето го е блъснал да го оставят малко. Ще го разчекнат. Няма постове в фейса или по улиците. И какъв е извода. Че са единни.
16
5
 
8
 
! Отговори
Янаки преди 6 години
Имах предвид оная с косата като ги застигне и стават изведнъж много богобоязливи
15
15
 
19
 
! Отговори
Янаки преди 6 години
Едно не мога да разбера, защо ро.ми.те като крадат и безчинстват не искат справедливост, а като ги застигне онази с метлата мигновено стават едни хрисими, лесно раними душици и първи борци за справедливост ?
14
8
 
30
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Да поясня: жалещия се казва Пинко- виден бандит и пандизчия, заедно с умрелия и Домбаза преди време крадяха дрехи и GSM в Нова Загора, дори беше заподозрян за бомбата срещу екс кмета покойния вече Евгений Желев. После мина в бизнеса с платена любов, другия в Кипър, а въпросния пишман младоженец въртеше джебчийки в Англия
13
4
 
22
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Няма справедливост в държавата на мафията. Българската мафия е сборище от криминални престъпници, бивши спортисти главно от силовите спортове и новоизлюпени демократи, които се праеят на политици.
12
10
 
27
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Каква справедливост в страна завладяна от ДС МаФията ?!България плаче за военен режим Пиночет.Само с ликвидиране на десет хиляди бандита(първоначално), тук ще настанат спокойни дниВижте как генерала оправи Чили със Светата Чилийска Инквизиция.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 За да се промени съдебната система трябва характер на хората в нея. Такива няма. И който да го разместват от едно место на друго е едно и също.На ли чу, от френския посланик преди години.'ГНИЛИ ЯБЪЛКИ"
10
9
 
16
 
! Отговори
Трансформиращ се преди 6 години
Голямо Рекламиране на Българизираните/побългатените ни роми у нас , такива Трансформиращи се същества не са за жалене , не ме интетесуват поради причината че се трансформитат на всякакви
9
31
 
9
 
! Отговори
Qsen преди 6 години
Къде е бащата на детето? Може да се провери дали е дал съгласие детето му да замине зад граница и тогава ще стане ясно дали е нелепа случайност или нещо друго.
8
3
 
24
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Аз не ми е ясно...В България явно основния мотив на съда е умисъл. Няма ли умисъл, няма вина. Так действа съда. В най-лошия случай условно наказание, много , много рядко ефективно и то 2-3 г. И то за да се приспадне ареста, да не ги осъди в Страсбург после. Ми направо да се промени закона - щом е непредумишлено да няма въобще наказание. Явно такава е практиката на съда.
7
5
 
24
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Номер 1 е прав.Такава е съдбата ни тук.Карма ...Даже в ЕС ни приеха и взе да се разделя и разпада !
6
2
 
20
 
! Отговори
АН преди 6 години
УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ И НИЩОТОСЛЕДВАЩИТЕ МОЛЯДАНО ТОЗИ ПЪТ СА НЕЧИИ ТА ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА ВКАРВАНЕ В ЗАТВОРЛ НЕЗАВИСИМО КАКВО УБИЙСТВО
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Законите са меки, а и няма кой да ги приложи.
4
1
 
42
 
! Отговори
Божееее преди 6 години
Светла им памет. Дано са на по-хубаво и спокойно място. Съболезнования на близките.
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да има виновни и в този случай
2
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Номер 1 е казал всичкоСправедливост няма!
1
10
 
114
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Тикволандия е така за съжаление ... никога няма виновни за нищо.Московски уби собствения си син и вместо да е в затвора, продължава да нагелее.Двама затворници излязоха посред бял ден през Парадния вход на затвора, а Цецка продължава да се лензи, в се едно нищо не е станало.Шестима българи загинаха нелепо на магистрала Тракия, а Тиквун хукнал да оправя Западните Балкани.В такова време и в такава територия живеем за съжаление ...