След ада на "Тракия": Дете в болница, шофьорите – трезви

На място са починали три жени и 2-годишно дете
1 юли 2018 15:12,
30
След ада на "Тракия":  Дете в болница, шофьорите – трезви
Снимка: БТА

Дете на 7 години е сред пострадалите в катастрофата в района на км 107 на АМ "Тракия". Това съобщи старши инспектор Дамян Велчев, от КАТ Пловдив.

Той обясни, че в катастрофата са участвали две моторни превозни средства – автомобил "Фолксваген" с немски регистрационен номер и и бус "Мерцедес" с българска регистрация, съобщава "Фокус".

Още по темата

В лекия автомобил са пътували общо 7 души, четирима от които са загинали.

На място са починали три жени на 24, 29 и на 50 години, както и дете на около 2 години.

Останалите трима, които са пътували с автомобила – дете на 7 години, шофьорът на превозното средство и още една жена, са настанени в болница в Пловдив.

Водачът на буса, който е на 36 години, е пътувал сам. Няма данни за употреба на алкохол и наркотици.

С дрегер за алкохол е тестван и водачът на лекия автомобил, резултатът е отрицателен.

При настъпване на местопроизшествието своевременно са изпратени екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ. Извършен е оглед, като причината за настъпването на трагичния инцидент ще бъде установена в хода на образуваното досъдебно производство, каза още старши инспектор Дамян Велчев.

Той уточни, че автомобилите, участвали в катастрофата, са иззети и се намират в сектор "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
8
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 26 Това анадолско племе е на светлинни години пред Русия.Това че не правят бомби не ги прави по лоши. Огромна икономика и заливат Европа със стоки.А и на Русия дават доматки.
25
2
 
9
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Когато направят истинска магистрала , ще ги призная.Валиран трошен камък , 10 см. плоча от железобетон и четири пластта асфалт , всеки с определени свойства. Така си строи в Америка.Там при огромна натоварване изкарват м/у 50 и 90г.У нас биха изкарали 200 г.Ама от къде акъл.Ниско качество за малко пари .И те така...
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
че самите пътища са калпави - едно на ръка. Но е факт че ТИР-овете в БГ се карат незаконно натоварени с повече от допустимия товар. Естествено е че пътищата ще имат коловози и автомобилистите ще си трошат колите в тях...
23
0
 
21
 
! Отговори
Лина преди 5 години
Не знам каква е причината турците (гастарбайтери)да карат така , явно наистина не почиват - натоварват едни каравани, и 40 часа, най - много двама шофьори в колата,възглавници ,дрехи,деца,жени,забулени се мотаят навсякъде. Толкова ли нямат пари, за нормално почиване ,не знам? Почти винаги силите им стигат до Бг,като прибавим и два ремонта,с които спящите шофьори не са наясно и резултата е този от юни до началото на септември. Те са си виновни, в крайна сметка семействата си возят.
22
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко хора вече загинаха заради прищевките на мутрата?
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема е, че на това му казват "магистрала". А то си е най-обикновен двулентов път. Не може на двулентов път, по който е разрешено да минават и тежкотоварни МПС-та да му се казва магистрала. Реално няма лента за изпреварване. За подръжката му да не говорим колко е като за магистрала... Всеки излизал извън България знае какво е всъщност МАГИСТРАЛА.
20
1
 
15
 
! Отговори
Ти карал ли си преди 5 години
До Бегай легайПо Тракия? Знаеш ли за коловозите и бабуните по нея? Ходи до Бургас и обратно и карай в дясната лента. Лек път
19
0
 
15
 
! Отговори
Азз преди 5 години
Немец,ама друг път.Виждал съм ги как шофират на магистралата...и "немци" и "французи"...
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Теб премиера ли те кара да шофираш с висока скорост???
17
3
 
7
 
! Отговори
Бегай легай преди 5 години
До магистрала на смърттаАко напиша, какво мисля за написаното от теб ще ми изтрият коментара така, че сещах се сам. Само ми кажи с какво която и да било магистрала е виновна че по нея се движат ***?
16
17
 
7
 
! Отговори
магистрала на смърт преди 5 години
Благодарим Бойко, благодарим ГЕРБ. Ще ви предложим за нобелова награда. Активно намалявате населените и се борите със свъхпренаселеността на планетата. ООН ви наблюдава. И други държави са си поръчали такива магистрали.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе са само турци,много хора,включително и много българи си загубиха живота там през последните години,наистина е "магистрала на смъртта".
14
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как става така, че всяка година хиляди турци прекосяват половин Европа безпроблемно и само на територията на бантустана стават катастрофи?
13
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 5 години
Този ако не кара от 40 часа пак добре! Да видят по телефоните откога са им смс-ите за прехвърляне към друг оператор в роминг!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Gorkite horiza bog da gi prosti da doidat v bg i da umrat ujas sa rodninite im
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вче ще наричаме Тракия магистралата на смъртта,там зял град загубиха животите си.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като са трезви да го видят в колко часа е минал сръбската граница и като се установи, че не е почивал 4ч и само е карал - убийство с безотговорно шофиране!
9
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вината е на премиера, вдигна максималните скорости и при тези лоши пътища и "магистрала" на вълнички колко хора загинаха заради него...
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай ся, честито. Турското МПС без винетка, без засраховка, шофера без книжле. Горкият човек с Мерси-то сега ще с влачи 5 години докато види някакви пари...
7
0
 
6
 
! Отговори
И.Б. преди 5 години
Кой е виновният?