Момиче и момче загинаха при тежка катастрофа край Плодовитово

Шофьорът загубил контрол над колата и тя се преобърнала
Обновена: 15 юли 2019 15:20 | 15 юли 2019 15:20,
33
Момиче и момче загинаха при тежка катастрофа край Плодовитово
Снимка: Архив, Булфото

19-годишно момче и 18-годишно момиче са загинали в катастрофа в района на сeло Плодовитово, съобщиха от полицията в Стара Загора.

Инцидентът е станал на 14 юли около 19.00 ч., по път III-667, в района на с. Плодовитово.

25-годишен мъж от Чирпан карал "Ауди" с несъобразена скорост и изгубил управлението над автомобила. Колата излязла от пътя, ударила се в дърво и се преобърнала.

Вследствие на удара на място е загинало 18-годишно момиче от Първомай, което е пътувало в автомобила. Мъж на 19 г. от Чирпан, също пътник в автомобила, е откаран в ЦСМП – Стара Загора в кома, с опасност за живота, но по-късно е починал.

Други двама пътници са получили наранявания. 16-годишно момиче от гр. Първомай е с множество фрактури по тялото. Настанено е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. 19-годишен пък е получил сътресение на мозъка. Настанен е за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

Водачът на автомобила е получил множество натъртвания по тялото. Настанен е за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

Той е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
КрашТест преди 4 години
Душевно болен, български народ!
19
0
 
2
 
! Отговори
Културиста преди 4 години
Народа доста е изпростял, няма как всеки ден да четеш и да гледаш по новините, че хора загиват в катастрофи при едни и същи и обстоятелства и ти да продължаваш да караш като тях. Истината е, че не всеки става за шофьор и около 70 % от шофьорите е България въобще не трябва да са на пътя освен като пътници. Липсва възпитание, морал и интелект. Когато едно и също става всеки ден, а ти продължаваш да си караш така значи нещо наистина не ти е наред в главата.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. Не минава и един ден без да загинат хора по българските пътища. Абсурдно е.
17
2
 
5
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Полицаите са заети да си правят измислени акции под заповед на Боеко, вместо да го изметат и да се запитат контролът ли е проблемът или процедурата за взимане на книжка и културата на средностатистическия шофьор. Какви ли не *** карат коли по толкова коне, ами ограничи го това нещо. Полицаите вместо акции да питат какво става с пътищата и защо са като в Афганистан, дори и новите?!! Да питат защо се краде така нагло, а пътищата се рушат в чакане на поредната програма да бъдат освежени
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18Проблемът не в Бойко. Възпитанието липсва. Няма да чакаш държавата да ти научи детето какво е правилно и какво не. На българина все държавата му е виновна за собствените му провали.Бойко за това вина наистина няма! Обаче нямаме основа или казано направо - държава! По това се различаваме от другите нации които имат истински държави!
15
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Омръзна ми да чета за *** диви селяни които убиват други хора или себе си заради комплекси,злоба или неспособност да възприемат себе си и светът по нормален начин.Нека се трепят да не идват по градовете само че като дойдат в големият град не издържат и избухват за да си покажат кой от кой по-голям дивак е.
14
4
 
35
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Проблемът не в Бойко. Възпитанието липсва. Няма да чакаш държавата да ти научи детето какво е правилно и какво не. На българина все държавата му е виновна за собствените му провали.
13
13
 
28
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
И после се чудите, защо българинът не иска да прави и гледа деца. Еми, то го - гледаш го, чуваш го, цели 18-19 години, качи се на колата и дотам. Цели 19 години от живота ти са отишли нахалост в мъки, борба със света на Бойко Кратуната и накрая резултат 0.
12
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей тези пилоти от селата се изтрепаха това лято ... всеки ден едно и също.БГ е първа по смърт на пътя на глава на населението, факт.Заинтересован отгоре някой няма нали? Важното е да има тераси и къщи за тъщи.
11
18
 
9
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
"Борисов 3"-Геноцид и Смърт! Днес катастрофите с жертви са няколко. И се питате дали ще одаяним до 2100 г?;))) Сами си дайте отговора!
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вероятно са се движили с превишена скорост, но понеже не е измерена, не го казват. Скоростта се превишава, т.е. извършва се нарушение, когато КАТ не работи и не санкционира за нарушенията, както е в България от 30 години.
9
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Несъобразена скорост няма, защото никога не можеш да я дефинираш предварително, преди да стане катастрофата.
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредното доказателство, че на младежи под 50 годишна възраст шофьорски книжки не трябва да се дават.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък нямам книжка :) Но не съм провал, както казват жените...
6
1
 
27
 
! Отговори
са преди 4 години
Почернени семейства ей така,от нищото и то за какво-трябва да се кара внимателно,с очи на четири или на осем!Колата е средство за стигане от точка А до точка Б,а не за достигане на скорости,за фукане,за глезене!
5
0
 
14
 
! Отговори
Лоша работа преди 4 години
Минах оттам няколко часа по-рано. Имаше доста локви по пътя. Имаше и друга катастрофа без жертви.
4
8
 
11
 
! Отговори
Държавата Лай...рия! преди 4 години
Плодовитово .......... е било преди преобразяването на държавата ни
3
1
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
ако питате инструктурите те ще ви кажат за толкова пари на курса толковада се увеличат парите ще се подобри и качеството на обучение
2
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 14 юли от 19ч до 21ч - три катастрофи на самокатастрофиране в дърво - Плевен, Добрич и Плодовитово. Загинали са 5човека само в тези 3 катастрофи. Като сложим и румънската катастрофа следобед в камиона на пътя Русе-Разград с 2-те жертви и детето в кома.... Ужасссссс!
1
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е поне 3-ти случай с жертви за последните 24 часа, при които колата самокатастрофира на прав участък в дърво. Какво да се коментира. Нито ситуация, нито нищо. Някакви разбити пътища с дупки. И се кара все едно си в болид от Формула 1.