Две жени загинаха при тежка катастрофа край Шумен

Инцидентът е станал край село Веселиново
Обновена: 20 сеп 2019 11:50 | 20 сеп 2019 11:50, Красимир Ангелов
17
Две жени загинаха при тежка катастрофа край Шумен
Снимка: Булфото

Две жени – на 31 и 59 години от Шумен са загинали в тежък пътен инцидент през изминалата нощ. Катастрофата е станала около 01.00 часа близо до село Веселиново, съобщава Областната дирекция на МВР в Шумен.

Жените са били пътници в товарен автомобил "Опел Виваро" с шуменска регистрация, управляван от 29-годишен мъж от Шумен.

На десен завой водачът загубил управление над автомобила, завъртял се на пътното платно и се ударил в насрещно движещия се товарен автомобил с влекач „Ман“ със старозагорска регистрация.

На място са починали двете пътуващите в "Опел"-а жени. Водачът е откаран в МБАЛ-Шумен, където след преглед е установена контузия на бял дроб. Настанен е за лечение в болничното заведение.

Тестът за алкохол на 54-годишната жена, която била зад волана на товарния автомобил, е отрицателен. На 29-годишния мъж от Шумен е взета кръвна проба за анализ.

Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак от селата, пак дивия запад ...БГ е на първо място по смърт на пътя, факт.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10В нормалните страни са намалели. Тук *** не го брига...кара си рацерската
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕ, и като цяла европа кара на фарове, да не би да не стават катастрофи или да са намалели?Тя, цяла Европа се напълни с ***! Следва ли от това, че и ние трябва да го правим!Аман от евро-вегани, знаийш!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3И как реши че завои се взимат с макс 60 или дори 40? Завоите се взимат според превозното средство, състояние на пътя, условията и състоянието на автомобила и в частност на гумите! С лек автомобил един завой се взима с 80, но с бус с 60 и тнЯвно тези 40г не си научил много
6
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 4 години
ужс , това ми цензурира Жельо Ж_е_лЕ-В
5
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До ХФВеселиново това е към Риш не към Разград! Родното село на Жельо Желев!
4
7
 
2
 
! Отговори
ХФ преди 4 години
Веселиново, това е между пътя Шумен-Разград, който е повече от добър. Движението е интензивно, а на кръстовищата има безумни ограничения от 60-70 км/ч. Този явно е превключил на спортен режим и е улучил мократа настилка.
3
4
 
10
 
! Отговори
U turn преди 4 години
Тези две жени не са ли чули за акцията на МВР за намаляване на жертвите при катастрофи. Може ли така да развалят статистиката, и то точно преди изборите.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При опит за изправяне на завой винаги така се получава. Никога не се опитвайте да изправите завой. С какъвто и да сте автомобил завоя се взима с не повече от 60 км а ако е много остър с не повече от 40 км. От 40 г. съм по пътищата виждал съм много опити за изправяне на завои от водачи с по две гънки в мозъчната си *** но никога не им сее получавало. Винаги са завършвали в дървен костюм. Бог да ги прости жените а този състезател да се оправи и да го вкарат в затвора за умишлено убииство
1
5
 
23
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
*** наредби за фарове и колан служат единствено да пълнят хазната.КАТ не регулира и не спомага за намаляването на катастрофите.Някой да ме обори с факти?Признаха дори,че Караянчева е оживяла защото не е сложила колан.А за ФАРОВЕТЕ ни се смее целия свят!!!