Симпатизанти на ДПС вече се събират край "Росенец"

Те са организирани от кмета на с. Гърмен
10 юли 2020 22:51, Нели Христова
55
Симпатизанти на ДПС вече се събират край "Росенец"

След дългия ден на протести в София, утре се очаква и масова проява в парк "Росенец". Там ще се проведе протестно масово плажуване.

Тази вечер обаче там пристигна автобус, пълен с млади мъже, симпатизанти на ДПС, предава bTV.

Те разказаха, че са организирани от кмета на община Гърмен, Феим Иса, който също се оказа на мястото.

Младите мъже от Гърмен, които, както те казват са дошли на екскурзия в Росенец, са настанени в почивна станция, която е на около километър от протеста, който ще се състои утре

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Времето беше ваше, Желев се съгласи да създаде ДПС , радвайте се сега ;) !!!
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пред вид сътрудничеството на доган с лукойл за добиване на имота,както и съседството с непристъпното пристанище на руснаците,се вижда ясно,че догана е руски агент,както пасито е цру агент,всичко това ми е все едно,но изключително ме дразни невъзможния достъп на граждани и институции до въпросните имоти,явно нашите закони не са за тях,въпреки,че са на наша територия и това е унизително,както за хората,така и за държавата и държавността
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали носят руски знамена?
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 44Не само за тях а за цялото БКП котило от последните 75 години. Де що е БКП (Герб, БСП, ДПС, Патриоти) трябва да се побийва.
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е дай пък да ги оставим да праат квото си искат. дпс обучава от години войска в лагери в Родопите. Там не може да влезе външен (да не говорим пък за българин), в съседните населени места не може да чуеш българска реч, смятат те за натрапник и бързат да те изгонят... това става с благословията на службите и управляващите.
34
2
 
12
 
! Отговори
Ж преди 3 години
Много нагли..
33
4
 
25
 
! Отговори
Аййй канари преди 3 години
Айдеее АЛЛАх уакбар .Всеки път когато народа потърси сметка-защо живее в най бедната и корумпирана държава в източна Европа и се вадят едни и същи клишета.Етническия мир ,членството в Европа и нашата мила съседка от която трябва да се страхуваме да не е предизвикаме.Ама ако някой от Кюрдистан направи такава демонстрация примерно в Анталия с автобус на ПКК на почивка дали ще има същата търпимост като в парк Росенец?Покойния писател Х.Калчев посочи отдавна кой е Козела вече и децата им е ясно.
32
21
 
9
 
! Отговори
Много сте глупави преди 3 години
ако си позволите да ви настройват срещу турците, и да ви използват като пионки в тази игра. Имайте предвид, че Ердоган ще си защити турците, но много се съмнявам, че кукловодът ви, ще ви защити по някакъв начин. Ще се изплаши и ще забегне в чужбина, а вие ще плачете с кървави сълзи.
31
3
 
28
 
! Отговори
Аве преди 3 години
Събират несъбират, дотук беше то !
30
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе...гербаджиите.. вие на този протест...на коя страна ще сте?За Доган или против него? Или и вие вече се объркахте на кой да целувате....
29
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се съберат повечко, защото ме сърбят ръцете!
28
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха великия бай чалгар чорбаджи изгони съвестните българи и остави мутри и *** в абсурдната си република и сега му я взимат малко по малко! успех велики български чорбаджи, оправяй се с връзки сега като ти взимат държавата нагло, както и ти си наглец и ръкопляскаш като промит мозък на мутри догановци и пеевци това заслужаваш!
27
8
 
25
 
! Отговори
ТИКВАР преди 3 години
Рублеф се оказа обикновено руско ***!.............Друго е да си п0ддложка на Тиквун!
26
14
 
59
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 3 години
НСО защо не пръсне ряза.ните младежи от Гърмен?Смятам че десетина от НСО за минути могат да ги настанят обратно в автобуса или в няколко бронирани буса на жандармерията.Къде е държавата бе ,Тиквооо?Доган ли е началника ти бе ,Мишок Банкянски?
25
13
 
58
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
НАТО е в мозъчна смърт, приятели, самите натовци ви го казаха. Благодарение на ревльото Паси ние сме с гол газ, а турците вършеят по съседите си както си искат. Сценариите не са добри, предсказанията също. За това сме виновни всички с действията или бездействията си. Бог да пази България, друго не ни остана.
24
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз га ви говоря, че утре ша има индианско парти със стрелички и томахавки, вие мислете, че се бъзикам. Сваляйте колкото можете повече анадолски скалпове, братя и сестри от племето *** и ***. Утре ша падне голям купон и гонидба на фес партито. Тези които не свалят андолски скалпел, ша бъдат изгонени от племенният съвет...
23
5
 
27
 
! Отговори
Хм преди 3 години
До Умен българинГаджев, това си е чиста българска фамилия (християнин), който захвърли българското знаме като ***... Поп Кръстьо предава Левски ....Българския народ беше обран (1997) от български политици и благодарение на българските политици, палещи свещи в църквите, хората изградили България ровят в кофите за да оцелеят... Видни български бизнесмени с ухота горят европейските *** и ни тровят, за някой лев.. Има една приказка, първо си виж кола в г..за, после търси песъчинка в окото.
22
4
 
28
 
! Отговори
Гербер с каскет преди 3 години
Утре не правете война . Правете секс.
21
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ида утре. По море . Има едно място на джета
20
1
 
18
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Имат си отношение по въпроса и гласоподавателите на ДПС, и то е може би, нещо от типа - "Защо пък Българските турци да не могат да крадат от нас, и да бъдат мафиоти???"