Новите 11 заразени с COVID-19 в Ямболско са от мебелна фабрика

Продължава изследването на контактните работници
25 авг 2020 14:13, Анисия Иванова
3
Новите 11 заразени с COVID-19 в Ямболско са от мебелна фабрика
Снимка: БГНЕС

Всичките 11 положителни проби за коронавирус в Ямболска област, извършени през последното денонощие, са на работещи в мебелна фабрика в тунджанското село Кукорево, съобщи директорът на РЗИ - Ямбол, д-р Лиляна Генчева.

Досега във фирмата, в която работят около 80 души, са регистрирани общо 25 случая на заразени, включително управителят, съпругата му и дъщеря му. Новозаразените са предимно от селото, но има и живеещи в Ямбол.

Продължава изследването на контактните работници, очакват се резултатите от седем проби.

Случаите на COVID-19 в Ямболска област вече са 310. Четирима души са настанени в многопрофилната болница, 49 са на домашно лечение, излекувани от заразата са 235-ма, 22-ма са починали. Под карантина остават 85 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Булшит преди 3 години
Махайте мерките измамници. Няма никакви болни от ковид.
2
2
 
9
 
! Отговори
Митака преди 3 години
Мене, ако питаш изобщо не трябва да се ходи на работа - само моренце, планини, спорт и разходки на открито и пийване умерено вечер с приятели и на човек ще му е добре. Но повечето хора не могат да си го позволят този живот за съжаление.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда, когато в затворен колектив попадне един болен, заразява наред. Вероятно не просто вирусоносител, а именно болен. Хора, не ходете на работа, когато си мислите, че имате грип!