Задръстване на АМ "Тракия" след верижна катастрофа

Ударили са се пет леки коли
6 сеп 2021 17:55, Нели Христова
9
Задръстване на АМ "Тракия" след верижна катастрофа
Снимка: БГНЕС

Верижна катастрофа затруднява движението по автомагистрала "Тракия" в посока София. Задръстването е над 3 километра, предаде  БГНЕС.

Верижната катастрофа е между 5 леки коли. Станала е при 110-я километър на магистралата при отбивката за Цалапица. Изпреварващата лента е затворена за движение. Трафикът е изключително тежък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 2 години
При катастрофа на магистралата трябва да има отделно по-високо наказание. Защото задръстваш половин България с такава катастрофа. Според мен около 2000 лв. трябва да е глобата. Пътя е широк и ако не се вреш като шугав и не се опираш в бронята на предния и не му присветкаш да ти прави път се едно си някакъв крез до катастрофа не може да се стигне.
5
3
 
5
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Няма по страшно нещо на магостралата от *** със софийска регистрация, който си мисли, че скоростта с която кара е спусната от божествата! Даже гастербайтерите карат по-разумно, от тия дето излизат извън София само по отпуски и по празници, да се приберат на село, да напълнят багажниците с буркани!!!
4
0
 
6
 
! Отговори
. преди 2 години
Не бързай горе приемат денонощно.
3
2
 
25
 
! Отговори
Елемаг преди 2 години
Как да стане Бако?В събота се прибирам от Бургас,карам с максимално разрешените 140,където може естествено.И ме задминават джипки и аудита и баварци все едно съм спрял.Как да стане ,питам отново?А ,да не забравим да включите "ЛАМБИТЕ" те предпазват!!!
2
2
 
14
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Има ли ден без катастрофа на тази ''магистрала''?!
1
2
 
43
 
! Отговори
Hoqsan преди 2 години
Докато има всякакви КАПАЦИТЕТИ - така ще бъде - едни карат с 80, другите със 160+... страшна кретения сте тия дето светкате и се лепвате за броните докато хората изпреварват... НЕ, така няма да стане номера, не му даваш 20-30 конски сили отгоре като му светкаш и го натискаш, т.нар. магистрала е на всички и не ти е частен път.