Транспортът на протест и в Бургас

Ще се съобразят с матурата днес
18 май 2022 06:40, Александър Попов
4
Транспортът на протест и в Бургас
Снимка: БГНЕС

Националният протест на превозвачите, планиран за 18 май 2022 г., ще се състои. В тази връзка от транспортна фирма „М-БУС” уведомяват своите клиенти, че ще работят по редовни линии до  09:00 ч., за да не възпрепятстват учениците, които се явяват на матурата по български език и литература.

След 09:00 ч. всички автобуси на „М-БУС” ще се отправят към ул. „Крайезерна”, Порт ойл (Rompetrol), където заедно с други превозвачи и камиони ще затапят движението за товарни автомобили, като ще се пропускат само леки коли.

Протестът ще продължи от 09:00 ч. до 17:00 ч.

В процес на уточнение е дали блокадата ще прерасне в протестно шествие по улиците на града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Превозвачите искат да заграбят милиарди от обикновения данъкоплатец. Свикнаха да бъдат захранвани 12 г от чекмеджетата на Тиквата и те като "строителите на магистрали"
1
3
 
11
 
! Отговори
гнусно преди 1 година
Поведението на превозвачите, които пълнеха джобовете на Тиквата , за да нямат тол такси или те да бъдат символични е...особено гнусно и неприятно, като цялост. Отделно това , ние шофьорите на леки автомобили, да плащаме всъщност за ремонтите, голяма част предизвикани и от тежките камиони е явно несправедливо и неморално.