Куцкова: Сарафов години наред работеше с Гешев

Обяви правомощията на Административния съд
27 юни 2023 09:24, Росен Стойчев
6
Куцкова: Сарафов години наред работеше с Гешев
Снимка: БГНЕС

„Това, че г-н Иван Гешев беше отстранен от поста главен прокурор е добре, тъй като той не трябваше изобщо да бъде избиран. Благодарение на неговото поведение и публични изявления, на всеки български гражданин му стана ясно какъв е проблемът в прокуратурата”, коментира в ефира на Нова Нели Куцкова, бивш председател на Съюза на съдиите в България.

Още по темата


„Друг е въпросът, че след това беше изненадваща бързината, с която бе избран г-н Борислав Сарафов. Той години наред работеше с Гешев, бяха един екип. Защитаваше го и сега изведнъж се оказа, че е борец срещу него, посочи още тя.

На въпрос може ли да се атакува пред съда назначението на Сарафов, Куцкова заяви:„Административният съд може да се произнесе само относно процедурата, но не и относно преценката на качествата на човека”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
адвокат преди 9 месеца
тази "баба" е съдия с Апелатвиния съд София и е една от малкото, която пише по вътрешно убеждение - казвсам го защото съм имал както много добри, така и много лоши решения от нейния състав... Права е и за Гешев и за Гешевчето Джуниър, мистър 8 джуджета Боби Сарафов...
4
0
 
3
 
! Отговори
КРЕЙЗИ ПИПЪЛ преди 9 месеца
Добре , че тая бабичка вече е само лоша история за България ...
3
0
 
3
 
! Отговори
жалкиНищожества преди 9 месеца
А тази баба неуморно правораздаваше за Сорос.
2
1
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 месеца
Много пара,народна...естествено е потрошил Гешев като глав.прокурор,за личното си битие. Скъпи командировки...далеч зад граница,съветници...платени 7-8 човека,пиар...отдел пак с толкова...калинки, скъпарската вила на Боровец със 7 човека персонал за негово ползване. За охраната е...ясно. Така като гледам,долу-горе и султана на Бруней има...същите разходи.....
1
1
 
3
 
! Отговори
абе преди 9 месеца
снимката по време на прайда ли е направена