“Спасители на плажа” Vs “Семейство Симпсън”

Или кой сериал е по-вреден за децата
9 апр 2008 12:02, Петя Славова
15
“Спасители на плажа” Vs “Семейство Симпсън”
Снимка: dan-dare.org

Сериалът “Семейство Симпсън” беше забранен за излъчване във Венецуела.

Американският анимационен филм е спрян от представител на венецуелския регулатор, който твърди че са получили оплаквания от зрители.

До сега историите на Симпсън са били излъчвани по местната телевизия, но според специалистите в страната, това семейство влияе лошо върху децата.

Затова пък телевизионният канал не замества "лошото" детско с "Том и Джери” или “Ну, погоди!”, нито “Спайдърмен”, например, а показа разголената плът на героите от “Спасители на плажа: Хавай”.

Най-вероятно децата имат нужда от уроци по... анатомия?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
makaveli преди 15 години
Симпсън се излъчва близо 20 години и е 1 от най-геданите серияли за всички времена.Тея венцуелчета нека си тъпеято гледайки латино-сапунките
13
1
 
1
 
! Отговори
plnar преди 16 години
mnogo e tlp i prost i vie ste sl6ti
12
0
 
1
 
! Отговори
jm преди 16 години
Семейство Симпсън си е много кадърен сериал! Тия от Венецуела са страшно изкуфяли...
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Глупости и сега го дава по Фокса!
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
The Simpsons е страхотна анимация за всеки жалко че спряха сезоните който се вартяха по - Fox - Life
9
0
 
1
 
! Отговори
nikki преди 16 години
Tova e animazia za vazrastni,koito imat intelekt,chuvstvo za humor i im e po vazmojnostite da go razberat i da se posmejat..,no ne e kato za nomer 7 naprimer....... A pak i deza mogat da go gledat i razberat.Moite sa na 9 i na 10 i go gledat s goliam kef.
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Глупости как да не сме се радвали на филмите преди нас?! Ами магьостника от ОЗ?Сниман е през 40 те! Ами Ласи? Сниман е през 60те! Нещо щом е качествено се гледа винаги!!!! Има едно детско, главния герой е гъба за ***! Егатти простотията!
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Семейство Симпсън е пълна идиотия според мен, само американците могат да си го гледат и да му се кефят защото им пасва идеално на "интелекта".
6
0
 
1
 
! Отговори
Емо преди 16 години
Света се развива и вкусовете на новите поколения се променят. Недейте да си натрапвате вкусовете на новото поколение, какато и вие не сте искали от тези преди вас! Какво ви прави по-добри от сегашното поколение? Просто днеска информацията достига до всеки и всичко се знае. Нима преди не е имало издевателства над новите ученици и воиници (зайците) - само че днешно време всеки *** има телефон с камера и снима и после: "АУ колко са ужасни днешните младежи, просто са неспасяеми"(по БТВ и нова)"виновни са сериалите, игрите, учителите, родителите и пр. .Верно преди имаше страхопочитание към учителите, ама беше заради педагогическите кабинети и страха от бой. Сега това го няма и затова в това отношение са по-разпуснати, ама и ние щяхме да бъдем същите при такива обстоятелства.А за "семейство Симпсън" това не е за деца и хумора е страхотно добър. Ако искат венецуелчетата да израстнат *** и недоразвити да ги оставят да гледат бози като "спасители на плажа" и латиноамериканските му еквиваленти. Както и Музикални идоли, биг брадъри и всякакви други неща, където забавлението в него нито те кара да се замислиш над нещо по-логично или да се посмееш над нещо хитро измислено....
5
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Те да пускат хубави филмчета пък ще има кой да ги гледа. Синът ми е на 8 и когато му пусках миналата година "Таралежите се раждат без бодли" и другите филми от тази поредица, много се радваше. Също така сега с удоволствие изгледа и "Банда БМХ". Така че има кой.
4
0
 
1
 
! Отговори
DaVe преди 16 години
Pravilno nqma gi veche qkite detski vypreki che uj se razvivame kato dyrjava nqma televiziq koqto da kupi kachestveno filmche koeto malko smeshno i stranno.....po nova naskoro davaha edno naistina dobro animacionno filmche Beast wars no to si e staro ami kupete novo\
3
0
 
1
 
! Отговори
weres преди 16 години
умници, The Simpsons не е детски сериал. Това е анимация за възрастни и е един много интелигентен филм.
2
0
 
1
 
! Отговори
амбър преди 16 години
Семейство Симпсън е доста вреден според мен - има доста насили за един анимационен филм. На много деца не им харесва. А пък какво лошо има да научат нещо за анатомията от Спасители на плажа, нали и без това е учат в училище, а и по нашите плажове . Но съм съгласна с номер 1, че ги няма хубавите детски филмчета от нашето време, но като се замисля - кой ще гледа Бенджи, Закс и Звездният принц, или Гардемарини напред, или хубавите БГ детски филмчета - Таралежите се раждат без бодли, Куче в чекмедеж и тн ......... те сега си имат интернет и си висят по цял ден в него
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Е то това е за възрастни мен, ако ме питате! В днешната серия например бащата го пляскаха по *** с тупалки! :)))Еххх къде отидоха детските на Дисни по Канал 1?! :(((Аз като бях дете имаше много детски филми, за разлика от сега! Капитан Планета, Приключения в Космоса, Златната корона, Часът на Уорнър, Патешки историй, Гумени мечета! :))Ехххх хубави спомени!