Миро влезе в кожата на Фики, "Издислав" не му донесе късмет

Деси Слава стана номер едно като Ваня Костова
14
Миро влезе в кожата на Фики, "Издислав" не му донесе късмет
Снимка: Като две капки вода

Един от най-любопитните моменти в снощното издание на "Като две капки вода" безспорно бе превъплъщението на Миро в образа на Фики. Поп певецът изпълни станалата популярна песен "Издислав", но това не му донесе кой знае какъв късмет.

Английският на Миро изпъкна и дори се хареса на Фънки. Самият Фики също аплодира на живо, а от сцената заяви, че е чест за него като прохождащ изпълнител да бъде имитиран от Миро.

Иначе в шоуто се разрази истинска буря за първото място. Фаворитки бяха Люси Дяковска, която бе едно към едно с Поли Генова, и Деси Слава, която имитира перфектно Ваня Костова.

Коцето Калки и победителката от X Factor 2015 – Християна Лоизу, се появиха в ролите на Крис Норман и Сузи Куатро, но липсата на сложна хореография ги остави назад в класирането.

Продължава доброто представяне на Михаела Маринова, която успя да прикове погледите на Фънки и Виктор Калев с чупките си в ханша. Тя остана извън борбата за първото място, но пък продължава да е номер едно в генералното класиране.

На дъното на класацията остана футболистът Ваня Джаферович, който не успя да се справи с образа на Антъни Кийдис от Red Hot Chili Peppers.

 


14
Още по темата: МироФикиИздислав
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.