Бивш кмет в ареста за насилие над ученичка

Иван Евстатиев замесен в секс скандал с 16-годишна
Обновена: 17 яну 2016 19:00 | 17 яну 2016 19:00,
89
Бивш кмет в ареста за насилие над ученичка
Снимка: Facebook

Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е разследван за изнасилване на 16-годишна ученичка, потвърди за bTV окръжният прокурор на Пазарджик Васил Малинов.

Евстатиев е бил арестуван снощи в град Стрелча. Прокурор Малинов уточни, че в момента се провеждат разпити на непълнолетното момиче.

Пред разследващите потърпевшата е заявила пред полицията, че изнасилването е станало в хотелска стая в Стрелча.

В петък вечерта родителите на 16-годишното момичеподали сигнал, че дъщеря им не се е прибрала от училище. Малко след това е получен втори сигнал, че девойката се е прибрала, но е неадекватна, добавят от МВР.

Непълнолетната е освидетелствана в "Съдебна медицина" при МБАЛ - Пазарджик, като по данни на съдебните медици върху нея не е упражнено насилие. Тествана е за употреба на наркотични или упойващи вещества, като пробата е отрицателна.

На мястото, посочено от девойката, където е станала обект на посегателство, са иззети веществени доказателства. Предстои да бъдат извършени експертизи в хода на досъдебното производство.

Тази вечер граждани организират протест на площада пред общината с искане - посегателството срещу момичето да бъде адекватно наказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Боян Колевред е на дъртите дебел и игрозни мъже да коментират че не ''виждат нищо лошо в изнасилването на 16 годишна''.Да -дърт дебел грозен вмирисан гнусар -ама и на него му сЪ искало..дъртите дебел и игрозни мъже са физически и сексуално непривлекателни -та 100% вероятност този е направил това.
29
5
 
6
 
! Отговори
демократ до 45 преди 8 години
От написаното си правя изводите че си анонимен педофил. 16 г. момиче си е дете и още се развива.
28
4
 
11
 
! Отговори
Стрелчанин преди 8 години
Тя му е давала много пъти и преди това, но от както и спря кинтите започна да се прави на жертва.
27
5
 
6
 
! Отговори
до демократ преди 8 години
Как я намесихте Русия и подобна тема само вие си знаете русофилите. Хващам се на бас че си 55-60 годишно дяде комунистко. Едно е да спиш с 16-17 годишно момиче, друго е оттам надолу. Едните са непълнолетни другите малолетни дяде. А педофила изнасилва деца. Вие там на село сте много модерни и цивилизовани, нищо че бабитеи прабаботе ви до 18 години са били вече по 2 пъти бременни.
26
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сестричките Белнейска пак там станаха жертва,нали?
25
2
 
27
 
! Отговори
демократ преди 8 години
Само един закон ми харесва в Русия:Държавната Дума на Русия прие закон, който предвижда доживотен затвор за педофили , химическа кастрация и забрана за постановяване на условна присъда за насилие над дете
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pedofil popadnal na neadekvatna nifomanka ..... sadebnite medici kazvat nqmalo e nasilie kak da sigo obqsnim po drug na4in
23
6
 
13
 
! Отговори
Ами сега преди 8 години
И какво търси малоумницата вечерта в хотел. Зле скалъпен политически компромат за отклоняване на вниманието. Нали лекарите казват,че няма насилие. Тогава. Историята смърди. Жалко за човека и семейството му.
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди да бесите проверете дали не ви лъжат. Този номер е много стар.
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимката ми се вижда ***.А може и да не е виновен.В Сливен в някакво военно поделение две войнички уволниха цял командир на поделение преди години.Повода бил че искал да прави секс с тях.Дали е било така или не ,не се доказа,но човека изгоря.
20
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бъде обесен незабавно.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E SVETA VODA NENAPITA --BAI IVAN KMET NA KV. IZTOK-PAZARDGIK-BALGARIA.
18
17
 
13
 
! Отговори
Боян Колев преди 8 години
Отишла в хотелската стая да му върже вратовръзката....И защо не е направила цирка още в хотела? Не виждам нищо лошо че и е събул гащичките....
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наборе, ти да не си и пукнал злъчката бе, че чак до болница, аааа не така, по-яваш !
16
1
 
5
 
! Отговори
do gurbeta e kasmeta преди 8 години
ti nakolko si godini ? vseki moje da izmami devoika na taq vazrast ako onq e ispolzval nabor na devoykata do kato plqchkata e v staqta.
15
2
 
3
 
! Отговори
tunio преди 8 години
E za tozi sluchei ne e golqma rabota tq e Na 16, izlezte da vidite kak izflejdat 16 godishnite puk I sama si e otishla I akt ne e imalo. Protestiraite za slucheq ot vratzca I za slucheq qnevageit I nahluvaneto v prokuraturata ot "nqkoi" tova Sa serioznite I strashni temi!
14
13
 
17
 
! Отговори
ЯДОСАН преди 8 години
Така са й казали и сега ще съсипе живота на човека, за да могат враговете му да ликуват.Дори и нищо да не се докаже лошото име остава.Много калпави момичета се навъдиха!
13
11
 
6
 
! Отговори
арена преди 8 години
Явно не и е купил последния Айфон, ами по-стария. Не му е издържал на това 16 годишното и 3 минути сигурно, за толкова време дават ли се 1000 кинта я.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кметове и техните сътрудници ги оправя само чичко Макаров .
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До В ГУРБЕТА Е КЪСМЕТАDANO I GENATI,MAIKA TI I DASHTERYA TI GI POKANYAT V HOTELA I STAYATA NA KASMETA.