15 души отиват на съд - набирали жени за секс услуги

Тарторът ѝ контролирал три столични еротични бара
26 окт 2020 15:50, Анисия Иванова
16
15 души отиват на съд - набирали жени за секс услуги
Снимка: БГНЕС

Специализираната прокуратура предаде на съд 15 души заради участие в група за набиране на жени с цел използването им за развратни действия в 3 еротични бара в София.

От прокуратурата припомнят, че групата беше задържана на 28 февруари. Събраните доказателства сочат, че част от жените първоначално били привличани на работа в заведенията с обещания за високо заплащане.

Впоследствие те били поставяни в условия на зависимост (най-често финансова), склонявани били да предоставят сексуални услуги срещу заплащане и подлагани на строг контрол. Ако някоя от жените отказвала да проституира, следвал психически тормоз, глоби, неизплащане на хонорари и възнаграждения.

Групата била създадена в края на 2016 г. и ръководена от Д.М., който пряко контролирал и дейността на един от столичните еротични барове. Той еднолично взимал решенията, поставял задачите на участниците и следял за изпълнението им. За целта привлякъл в групата свои приближени, на които възложил управлението на нощните заведения, събирането на парите от предоставяните секс услуги и отчитането им пред него.

По-долу в йерархията били заместник-управителите и лицата, натоварени с функциите да организират, контролират и водят счетоводство на проституиращите.

Набирането на "труженички" било възложено на четирима от участниците в групата. Цената на стандартна услугата била твърда - 150 лева, като половината от тях оставали за групата.

Към момента осем от обвинените са с мярка за неотклонение "Домашен арест“, останалите са с парични гаранции от 10 000 до 15 000 лева. Предстои Специализираният наказателен съд да насрочи разпоредително заседание по делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Проститутките са сексуално експлоатирани и не е лесно да ти се въргалят всякакви мъже отгоре , защото и тялото ти и душата ти страда защото това не е вещ, а човек
9
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Този Д М май е с оная Мар Тина Атанасински
8
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 3 години
И Писарушката някъде Мария Козарова е сутеньорка и много хора я знаят
7
0
 
0
 
! Отговори
Анисия Иванова казва преди 3 години
развратни действия в 3 еротични баранапращяли нерези да мушат тези бедни женицикоито от глад са си давали най милотпо скоро моме Аниске писачке, това е платена проституция на висока тарифа
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като почнат да изкарват тези работещи момичета за света вода ненапита. Хайде сега, ще се будалкаме. Тези не само, че го правят по свое желание, а заработват и маса пари за година две - за кола, а понякога и за апартамент според вървежността сред клиенти и му трафони. Ний трева пасем.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
И ся кво ша правят турските тираджии ? Някой мисли ли за здравето на тези хора?Я едно протестче довечера около фонтана и за тях.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я...в София не може на слънчев бряг може,що така бря прокуратура
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Гешев разби престъпността!Колкото до тези ги пратете на бик!
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за какво ще ги съдят.Не били платили дял на държават?
1
8
 
4
 
! Отговори
4epa преди 3 години
А ПА ТЕ СА СЕ ЗАПЪВАЛИ !!!!!!!!!!! ЩЕ ХОДЯТ ДА БЛЪСКАТ ПО 12 4АСА ЗА 500ЛЕВА АМА ДРУГ ПЪТ !!!!!!!!!!! А ЖРИЦИТЕ ДАВАТ ПОКАЗАНИЯ ПО ДИКТАТ НА ПЛИЦАИТЕ !!!!!!!!!!