Бургас екстрадира поляк, издирван от сръбските власти за измама

Михолович продал златоподобни плочки за истински
Обновена: 3 фев 2023 13:13 | 3 фев 2023 13:13, Йоана Цонева
7
Бургас екстрадира поляк, издирван от сръбските власти за измама
Снимка: БГНЕС

Полският гражданин Павел Михолович, издирван от сръбските съдебни власти, ще бъде екстрадиран от България. Това реши на днешното си заседание Бургаският апелативен съд, информира БНР.

Предаването на полския гражданин се иска с цел провеждане на наказателно преследване срещу него по обвинение в извършването на две отделни деяния, осъществени на територията на Сърбия и квалифицирани като измама.

Още по темата
На 10.09.2019 г. в два златарски магазина в град Зренянин и град Темерин, Република Сърбия полякът предложил за продажба златоподобни плочки в сертифицирани вакуумни опаковки със сериен номер. Той заблудил служителите в магазините, че плочките наистина са златни. Освен това полякът използвал и фалшива лична карта.

В резултат на измамата от единия обект той получил парична сума в размер на 138 208 сръбски динара, а от другия 143 343 сръбски динара в брой.

Бургаският апелативен съд прецени за правилно и законосъобразно решението на окръжните съдии да допуснат екстрадицията и предаването на полския гражданин. Решението на Апелативен съд - Бургас е окончателно и не подлежи на обжалване.
 


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бяха го екстрадирали в Русия
4
0
 
7
 
! Отговори
пак предадохме преди 1 месец
някой, бях се притеснил че нещо забавихме предателствата. А сърбите кога че ни предадът Цецо банкера?
3
0
 
0
 
! Отговори
пришълеца преди 1 месец
Хубаво име има поляка:))))келтските ви гл*паци изпадат:))))
2
4
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 месец
Че защо, сърбите защо не екстрадираха Цветан Василев, откъде накъде ще даваме европейски гражданин на тези проруски комуно-фашаги ... !!!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
around polacs never relax