Гришо загуби злощастно, изпусна трофея в Сидни

Това е и първа победа за сърбина над първата ни ракета
16 яну 2016 14:47,
89
Гришо загуби злощастно, изпусна трофея в Сидни
Снимка: Булфото

Григор Димитров изпусна страхотен шанс да спечели трофея в Сидни. Той загуби злощастно на финала от 22-ия в света сърбин Виктор Троицки след 6:2, 1:6, 6:7(7).

Мачът бе изключително интересен, а нашето момче игра на високо ниво като изключим втория сет, който бе трагичен за него.

В тайбрека на третата част той имаше и мачбол, който дори можеше да оползотвори, но направи грешка при мрежата, при едно от разиграванията.

Това е и първа победа за сърбина над Гришо.

По този начин Троицки защити трофея си от турнира и го печели за втора поредна година.

Първият сет започна по най-добрия възможен начин за българина и той достигна до пробив, след като грешка на сърбина доведе нещата до там, че нашето момче имаше два шанса да пробие.

Първият бе спасен с ас, но след това Григор матира сръбския тенисист и поведе с гейм, а след това затвърди пробива и увеличи аванса си на 2:0 при геймовете.

В третия гейм хасковлията поведе с 0:30 при сервис на своя опонент и се виждаше как пробива за втори път, след като направи страхотен бекхенд уинър по правата.

Още за мача на Григор Димитров четете в gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
12
 
12
 
! Отговори
Иди Амин преди 8 години
"Злощастно ?" Да пропилееш мачбол не е злощастно, а е пълна аматьорщина.
24
8
 
8
 
! Отговори
Ниголчи на Колчи преди 8 години
44, драги турчин ли къв си, ентусиаст ли си не те знам.... Димитров не бъхти за нас, българите, а бъхти предимно и основно за себе си.Ако бъхтеше за българите и толкова много милееше за България, нещо, което фенове се опитват да внушат, незнайно на базата на какво, но, ако милееше за България може би щеше да си хване някоя българка. Тъй като се съмнявам дълбоко този да се занимава с каквито и да е българи, моля избършете си сълзите от умиление. А как говори български: субтитри моля!!!
23
5
 
10
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
$идни от Австралия е виновен! Той е урочасал нашето момче щото е родоотстъпник и мрази всичко българско.
22
3
 
10
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Ниголчи на Колчи,Няма нужда от главни букви и толкова възклицателни знаци. Чета съобщенията. Уважавайте повече буквите, с които пишете, както и словото, което пишете. По-добре намерете и напишете за нещо позитивно - винаги има нещо хубаво. Григор Димитров преди седмица бе на четвъртфинал, а днес загуби чак на финала. Годината едва започва и всичко е пред него. Мислете позитивно и ако пишете, то защо не се опитате да напишете нещо добро - денят на всички ще бъде ползотворен и красив
21
2
 
7
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Във вбокса един беше направил презентация на фифата и играл срещу България. Типично българин си избрал сам да играе срещу България. Ама после защо държавата не била в ред. С нихилизъм толкова.
20
2
 
5
 
! Отговори
Ниголчи на Колчи преди 8 години
Шири Биби, не си разбрал. Готвачът е Гришенцето. Това влиза в договора за временно ползване, на които негласно сме се споразумели. Аз вися в чаршафите по цял ден, когато сме заедно, гушкам мечки, правя си селфита, а той готви, пуска филми и точи.
19
6
 
13
 
! Отговори
бг турчин до Ниголчи преди 8 години
А на мен ми се струва, че ти избиваш комплекси. Какво ти е виновен Григор? Пари от теб не е взимал. Успял млад човек е. Никому нищо лошо не прави, но комплексарите веднага го съпоставят със себе си и се започва една драма, едно писане по форуми...
18
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
ot koq darjava e toq i ima li takava darjava ve4e tova e vaprosa
17
2
 
0
 
! Отговори
Ниголчи на Колчи преди 8 години
Антрополога, бг турчин и Йордан, струва ми се, че май вие сте доста неудоволетворени от живота и то повече от които и да е тук и се опитвате да обясните, че другите били злобеели? Ама я моля ви се! Не може да ПИШЕШ какви са другите, за да прикриеш собствените си озлобления!! Хайде друг път! Плюеш срещу този, които сам обвиняваш, че плюе?! КО?
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
троицки много ми прили4а на джеси пинкман....ина4е добър финал стана..жалко 4е гриор не спе4ели
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за журналитата не беше ли по-важно дали Никол Шерцингер е била там
14
1
 
1
 
! Отговори
Ниголчи на Колчи преди 8 години
29, най-смотаният си ти, драги АнтрополозЕ. Знайш ли що?Защото се опитваш да набуташ силно комплексираното ти лично злобие на хора, на които просто не им пука нито за тениса, нито за националността, нито за това с кого си ляга, нито коя пере, нито къде си харчи парите, нито какви коли кара лицето Григор Димитров! Разбира се това не им пречи да пишат коментари, за да си тренират пръстите на ръцете. Примерно! Нали така?
13
6
 
7
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Дости тъжни констатации може да си направи човек, когато види какво се пише тук. Доста български младежи, които пишат тук и ругаят охотно доказани български спортисти и къде каквото и който видят - видимо нямат грам възпитание и лично достойнство. Явно тези дребни душици са не просто случайно явление, а статитическа мода в България. Не се учудвам защо сме там, където сме. Тъжна картинка сме.
12
2
 
6
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Григор за разлика от мнозина от тук пишещите е Българин, защото прославя България навсякъде по света. Казва се Григор и се разбира България. А вие какво? Освен традиционната българска злоба и завист, какво друго имате? Какви други "таланти"? То не че вредите на някой със злобата и завистта си, дето се вика всуе се трудите. Защото всеки роден в България е претръпнал. Тук някой чужденец сигурно би се самоубил от размера на завистта, но иначе тук родените са свикнали. Тръгнала змията да хапе змии..
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо, Гришо! Браво! Следващия път ще стане
10
1
 
3
 
! Отговори
Ниголчи на Колчи преди 8 години
16, Данчо, нещо си се превъзбудил. Има мекици, тутманик, филии за Гришо. Спокойно, той ще се съвземе, ще хръца мръца пръца в моиту имение за 2-3 милиондакиса и ще се съвземе. Аз съм тук за него! Мама да го нагуши, да го изпуши, да го пресуши, 13 години съм по-напред с матриала от моиту дите! Мама знае как! Хайде ода се далдисвам в чаршафа!
9
14
 
16
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Какви българи сте вие бе кавали?Аз треперя за всяка точка на Григор, а тея се радват за всяка негова загуба. Лузъри. Не сте българи и това си е. Ако се гледа по отношението към Гришата аз съм 100 % Българин, а вие сте мишки.А за Григор каквоп да кажа? Това момче, което ме радва невероятно много и топли сърцето ми с победите си е мега, гига талант. Бог му е дал, дал, дал... Той ще "узрее" може би на 26-27 г., но Вавринка например "узря" на доста по-късни години.Само напред и нагоре Григор!
8
6
 
6
 
! Отговори
Джокович преди 8 години
Голяма мъка е да гледаш тоя пич как играе...Да спре да ,,шперплати,, бабички,да си хване младо гадже и всичко ще му е ОК !!!
7
0
 
1
 
! Отговори
Ниголчи на Колчи преди 8 години
В чест на най-верния ти фен тук, гриши, почнах да си припявам Даньоооваааа Мааамааъъъъъ Думашееее, къде си тръгнала Даньооо за Гришката да жалишшш!След малко, Шиши Мечи Клечи Гриши Суши Опуши почвам да точа, че да съм наточена да та посрещна за голямото точене!
6
3
 
1
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Здрасти Ано-ним-чо, много селски момчета като теб станаха градски момчета.