Жив и здрав е - Ким Чен Ун се появи на публично място за пръв път от седмици

Севернокорейският лидер откри нов завод и преряза лентата
Обновена: 2 май 2020 10:01 | 2 май 2020 06:26, Елка Василева
204
Жив и здрав е - Ким Чен Ун се появи на публично място за пръв път от седмици
Ким Чен Ун. Снимка: БГНЕС

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун се появи на откриването на нов завод, предадоха Франс прес и ТАСС, като цитират Корейската централна телеграфна агенция (КЦТА).

"Уважаемият висш ръководител другарят Ким Чен Ун лично преряза лентата, символизираща завършване на строителството", съобщава севернокорейската агенция. Тържественото откриване с участието на севернокорейския лидер се състоя вчера, по повод 1 май.

„Под звуците на приветствен марш другарят Ким Чен Ун пристигна на мястото на церемонията – съобщи КЦТА. – Всички участници бурно викаха „Ура!“, приветствайки уважавания висш ръководител“. В тържествена обстановка севернокорейският лидер е прерязал лентата, а след това „махна с ръка към ликуващите строители и масите“.

Още по темата

КЦТА публикува и нова снимка на Ким Чен Ун.

Отбелязва се, че на снимката, направена по време на церемонията по откриване на завода, севернокорейският лидер е в обкръжението на ръководството на страната.

След това Ким Чен Ун е посетил някои от цеховете на новия завод, където е бил запознат с процесите на производство на фосфор и торове за земеделието на основата на него. Както подчертава КЦТА, лидерът на КНДР е определил пускането в експлоатация на този нов завод за фосфорни торове като „важен момент от извеждането на химическата промишленост на страната в по-стадий“.

Ким Чен Ун не се беше появявал публично от 11 април. Той не участва на 12 април в годишната сесия на Върховното народно събрание, а също така за първи път в своето управление не участва в тържествената церемония в Кимсусанския дворец на Слънцето, състояла се на 15 април по повод 108-ата годишнина от рождението на Ким Ир Сен. Отсъствието на Ким Чен Ун от главния национален празник на страната породи слухове за евентуално заболяване, дори смърт на севернокорейския лидер. Така с участието си в откриването на торовия завод Ким Чен Ун се появи публично за първи път от 11 април.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
2
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
В Северна Корея има глад защото си нямат McDonalds,KFC,Kaufland,Aldi,Burger King,турски,домати,нидерландски краставици и 30 - 50 год. замразени меса,Тропс къщи,Хепита,Молове,Хали и др."чудесии". В Куба (глада) е по същата причина...
164
3
 
3
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 3 години
Да е жив и здрав и да продължава борбата със злото....
163
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 3 години
До Анониментц,тц,тц-четворник е
162
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
158- МНОГО СИ ПРАВ ЗА НЯМАНЕТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ- ПРИБАВИ КЪМ НЯМАНЕТО И КУЧЕТА И ПРИЛЕПИ- ТОВА E РАБОТНИЧЕСКИЯ ДЕЛИКАТЕС...НЯМА И ВИРУСИ- СПОРЕД ЕДИН ПРОФЕСОР ОТ СУ ПО КАБЕЛАРКИТЕ БИЛО ТОЛКОВА ХУБАВО И ДОВОЛНО В СЕВЕРНА КОРЕЯ, ЧЕ СА СИ ЗАГРАДИЛИ ДЪРЖАВАТА ЗА ДА НЕ ВЛИЗА НИКОЙ ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ КОМУНИЗМА- НЕ ПУСНАЛИ ДАЖЕ И KOVIT-19, БРАВО НА ТАКИВА КОМУНИСТИ- И ГЛАДА СИ НЕ ИСКАТ ДА СПОДЕЛЯТ.
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анонимен Snimkata e mnogo stara
160
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо не е извикал бойко да пререже лентата
159
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким Чен Ун доказа че обича игричките Оказва се че май съвсем не е такъв инфантил - добре се справя с това Сега реши да се скрие за известно време за да види накъде върви светът в негово отсъствие и кой ще се зарадва най - много. Нещата съвсем му се изясниха. Но тук един коментиращ каза много правилно - колкото повече кроиш зло другиму той като че ли напук успешно бяга от него. Бъдете сигурни - Ким ще ръководи Северна Корея поне още двайсет години.
158
4
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Лелее, а японците го обявиха за 99,9% мъртъв...
157
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен И Райкин боб не ви помогна и мятането на кокалчета , а той мръсникът да вземе да открива завод ? Слдващият път викайте духа на е..рейна Нострадамус ,чунким нещо натъкми ! А сега започваите дежурната конспирация с двоиници ,троиници ,то друго оправдание няма !
156
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
той,че няма двойник,няма,ама това дали не е актьор със силиконов макиаж,като във филма" Детегледачката"
155
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой много му крои шапката на тоя Ким пък той вземе че го изненада неприятно. Следва втора глава - къде се пиля Ким толкова време? Има ли нужда историята от продължение? Не мисля. Колкото по - малко внимание му се обръща толкова по - добре. За подобни хора най - страшното е да бъдат игнорирани. така че по - добре е той да не става обект на внимание. Превръщаме се в смешници. Видяхме какво стана с Тръмп когато се заигра с него. Намери си майстора.
154
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това очевидно е двойник - съвсем не прилича на Ким, хили се като и.д.иот а оня гледаше малко страшно и дори като се смееше всички около него се насираха от страх а на кадрите се вижда че хората около него го гледат по-скоро със съжаление отколкото страх. Освен това доста е жизнен като за след сърдечна операция, където са нужни седмици за възстановяване, а на един от кадрите двойника дори пуши цигара.
153
1
 
10
 
! Отговори
И.... преди 3 години
....не е двойник,защото в Северна Корея дебели хора няма . В случая Ким е уникален не се намира кой да го имитира.
152
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да беше дошъл в Димитровград да открие завод за торове.Наскоро заводът изгоря поради авария,а новите приватизатори едва ли ще инвестират в ремонта на ,,приватизираното'' държавно предприятие.Както беше го казал един не безисвестен внук, ,,Каквото дядо ми е построил за 45 години,вие днес не можете да го боядишите за 100 години''.
151
3
 
18
 
! Отговори
Съни преди 3 години
С Ким лошо ,без него по- лошо. Дончо единствено на него се навежда и прави комплименти , а той е стара муцуна и знае как да го играе.Браво на Ким ,по- добра реклама за себе си никой държавник не е правил. Хитро !
150
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това прасе е несполучлив двойник, сляпи ли сте
149
5
 
6
 
! Отговори
sd преди 3 години
Рано му е още да се гътне - не е дошла Коледа! Тогава се колят пра се та та .
148
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 145 АнонименТам няма НПОта на Сорос. Няма прайдове и наркозависими гендари. Там няма убиици с 5 години присъди или условно осъдени.
147
0
 
0
 
! Отговори
g преди 3 години
g
146
2
 
4
 
! Отговори
комуняга преди 3 години
Искам да съм като другаря Ким - на бял кон, и да режа червени лентички,.... и всички да ми козируват ! Ехх.... !