Времето утре: Слънчево, на места ще превали слаб дъжд

Във вторник и сряда отново ще е предимно слънчево
1 окт 2023 21:18, Анисия Иванова
4
Времето утре: Слънчево, на места ще превали слаб дъжд
Снимка: БГНЕС

През нощта по-значителна облачност ще има над източната половина от страната и на отделни места ще превали слаб дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. (НИМХ). Над Западна България ще бъде предимно ясно. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен, в Източна България - северен вятър, и него с ще проникне малко по-хладен въздух. Минималните температури, в повечето райони, ще бъдат между 10° и 15°, в София -  8-9°.

Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. На отделни места, главно в Централна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб и умерен северозападен, в Източна България - северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°, в София - около 22°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен север вятър. Максималните температури ще са между 23° и 25°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността над масивите от Централна България и на места там ще превали дъжд. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 – около 8°.

Във вторник и сряда ще бъде предимно слънчево, в много райони и почти тихо. На отделни места в котловините ще има краткотрайна сутрешна мъгла. Минималните температури ще са по-ниски, в повечето места между 7° и 12°, максималните ще са между 23° и 28°. (НИМХ)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: прогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кемтрейлс вече и по снимките в медиите? явно да свиква биомасата. Че е "нормално". Е, НЕ Е!
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Над благодатната Земя България, ще звънят камбани с радост и светлина и така ще напомнят на човека за правдата на милостта. В простора се появи Архангел Михаил, за да напомни за идващите щастливи дни! Архангеле сразявай ги ....имаш моята подкрепа.....Амин.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй e...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Приятно есенно време,!