ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Качи видео Виж правилата
ТАМ спасяват котки, ТУК хората мрат по улиците
Невероятен клип, насладете му се!
Материалът е изпратен от Мария Качи видео Виж правилата
7
3588
44
2
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
човек преди 10 години
По-малоумно инфантилен коментар към снимка не бях виждал. Това видео е трогателно и се превърна в реклама на камерите GoPro - лошото е, че котето умира малко след като камерата спира да снима. Известно е видеото разтърсете се малко и ще видите. Но се съмнявам, че ще го направите защото сте заети да давате толкова *** оценки и коментари. Как може да направите такова сравнение - само тук ли *** хора по улиците. Нашите пожарникари *** ли са? Нямам думи какви *** сте!!! Срам ме е!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
миналата седмица ми отровиха четири котета, две се мъчиха на системи три дена и умряха, другите две се оправиха след осем дена на системи във ветеринарна лечебница в града, европейци сме били! няма да ви пиша колко пари съм дал, имам възможност, но не ме трогват мургавелките по улицата, дето само се размножават и бикат - "бате, дай..."
4
1
 
23
 
! Отговори
alko преди 10 години
super
3
2
 
34
 
! Отговори
МОЙ преди 10 години
Нямам думи да опиша. Пожарникарите нямаше кого да спасят, видяха това вече "умряло" коте и му върнаха живота. Това ако беше в БГ, най вероятно нямаше и да го видят това коте. Най вероятно щяха и да го подритнат.
2
1
 
24
 
! Отговори
МОЙ преди 10 години
Не си сам Иво.
1
2
 
48
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Браво на пожарникарите!Не знам от кога е новината, но това че до този момент съм единствения изразил мнение също е показателно в какво сме се превърнали!