Заплашиха с бомба редакцията на белгийския всекидневник "Соар"

Хората са били евакуирани след анонимното обаждане
11 яну 2015 21:38,
8
Заплашиха с бомба редакцията на белгийския всекидневник "Соар"
Снимка: Архив Reuters

Редакцията на белгийския всекидневник "Соар" беше евакуирана днес след заплахите на човек, заявил, че е за представител на крайната левица, предаде Франс прес. Обадилият се казал, че протестира срещу отразяването на нападението срещу "Шарли ебдо".

Още по темата
В деня след атентата "Соар" публикува карикатури на Мохамед, което според анонимния глас се подкрепя крайната десница. "Ще има взрив във вашата редакция. Не ни приемате сериозно", заплашил той.

В деня след атентата в редакцията на "Шарли ебдо" и други белгийски всекидневници публикуваха карикатури на сатиричния седмичник, показващи пророка Мохамед.

Полицията евакуира всички от сградата и отцепи района. Тази нощ в германския всекидневник "Хамбургер моргенпост", който също публикува карикатури на "Шарли ебдо", беше хвърлена запалителна бомба. Полицията в Хамбург обаче отказва да потвърди дали има връзка със събитията в Париж.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
ставри преди 9 години
"Тази нощ в германския всекидневник "Хамбургер моргенпост", който също публикува карикатури на "Шарли ебдо", беше хвърлена запалителна бомба. Полицията в Хамбург обаче отказва да потвърди дали има връзка със събитията в Париж."-до кога ще си затварят очите?
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега всички ще се правят на жертви за да си вдигнат тиражите...
2
5
 
7
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 9 години
Няма оправия с тия! Факт. Ще дойде момента когато просто ще ни претопят. Да е останало нещо от древните египтяни,гърци, персийци, римляни ?Май не, а ?
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ- ИНТЕРРАСОВО ОБЩЕСТВО ха-ха..................................а тея които приехте и им дадохте 100%привилегии и права сега и за в бъдеще ще ви се отблагодаряват подобаващо