Пхенян е готов за всякаква война - конвенционална и ядрена

Ким Чен Ун няма да стои със скръстени ръце пред "побеснелите кучета"
Обновена: 31 яну 2015 14:58 | 31 яну 2015 09:22, Елка Василева
138
Пхенян е готов за всякаква война - конвенционална и ядрена
Ким Чен Ун. Снимка: Reuters

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е заявил, че Пхенян няма да стои със скръстени ръце пред побеснелите кучета, очевидно имайки предвид изказване на президента на САЩ Барак Обама за разпадането на неговия режим, съобщи Франс прес.

Ким е направил изказването си, докато наблюдавал съвместно учение на военноморските и военновъздушните сили. "Той заяви тържествено, че не може да става и дума да се стои със скръстени ръце, докато побеснелите кучета лаят открито, че ще свалят режима, въвеждайки промени в социалистическата система, която нашият народ счита за по-ценна от живота", съобщи Корейската централна телеграфна агенция.

Още по темата

Северна Корея е готова за всякаква война, както конвенционална, така и ядрена, добавил е Ким.

Президентът Обама заяви в реч по "Ютюб" на 22 януари, че е възможно режима в Северна Корея (КНДР) да се разпадне. Той напомни, че тя е най-изолираната държава в света. В крайна сметка обаче интернет ще проникне в страната и режимът ще се срути, каза Обама.

В същото време Демократичната асоциация на юристите на Северна Корея обвини ООН, че е одобрила резолюция за нарушаване на правата на човека в КНДР, основаваща се на лъжливи показания, предаде ТАСС.

Те напомниха, че избягалият от КНДР Сим Дон Хек беше главен свидетел на изслушванията на комисията на ООН за разследване на нарушенията на правата на човека в КНДР. Той се отказа от показанията си, но те бяха включени в доклада на комисията, станал основа за резолюцията на Общото събрание на ООН.

Сега ООН "трябва да се извини за подкрепата на заговора на САЩ против Пхенян и да анулира резолюцията за нарушенията на правата на човека в КНДР", смятат юристите.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
2
 
! Отговори
тъй де преди 9 години
всеки вижда , какво става накрая когато американците си наврът носове в далечни държави да оправят ,, правата на човека,, и да сеят бомби и демокрация , но тях ще ги демократизират накрая
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В същото време Демократичната асоциация на юристите на Северна Корея обвини ООН, че е одобрила резолюция за нарушаване на правата на човека в КНДР, основаваща се на лъжливи показания, предаде ТАСС.--------Колко тъпня има в това изречение не е истина.
75
0
 
3
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Ей шопче само едно ще ти кажа Кремиковци73799
74
1
 
19
 
! Отговори
ааа преди 9 години
Защо ли не виждам охранителни и бодигардове, затворен половин Пхенян, снайперисти,..... Който не вярва да отиде и види на място
73
10
 
4
 
! Отговори
Готиният пич преди 9 години
Ким е малка палавница.Голяма *** е
72
3
 
17
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 104 Ами кажи де какво е в сочи ти като си ходил кажи? Щото аз лятото ходих с жената и ще ти кажа че след Москва е най модерния град в РФ. Но ти навярно знаеш повече понеже не хи стьпвал там та навярно и на картата не знаеш кьде се намира
71
8
 
9
 
! Отговори
Готиният пич преди 9 години
Обожавам когато Ким си сложи розовите прашки .Голяма *** е пробвайте го
70
3
 
6
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До мижитурката 104 Хахаха боклуко а защо мислиш че аз не сьм отдавна в Русия бе тьпак ти ника ми виждаш ли помисли малко логически ако можеш разбира се и ще отгатнеш кьде живея от 12год. Добре ще ти подскажа малко Сталинград09099
69
8
 
9
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Да живее БКП ( не БСП)
68
6
 
14
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До шопчето Ти си *** и нищо повече. Сигурно работиш в "Софето" за 700-800 лева не повече иначе ми се праскаш на шоп и т.н. заради такива мижетурки като теб страната е на тоя хал. А не че не трябва да се строят магистрали и спортни зали но на пьрво място е гиажданина. А какво се строи в Русия ли смешнико? Сочи2014 год. 2018 мундиал сам си отговори
67
0
 
11
 
! Отговори
комуняга преди 9 години
хаххах между другото,намирам особена прилика във фейса между Ким Чен Ун и многоуважаваемата *** Василева...всяка друга прилка с разни чифто и нечифтокопитни е случайна :))))
66
1
 
7
 
! Отговори
Кимчо преди 9 години
Другаря Ким е забравил да се..ре!Този на снимката един да пръдне и всички американци мортос.
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен- Одисей 1 Благодаря ти прасе беше много изчерпателен.Аз пък си мислех че Ким говори сериозно. Трябва да си смениш ника,защото Елада стана комунистическа.Няма да подхожда на такъв кравар *** като теб.
64
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
96 свинарчето кой те лъже с подобни щуротии.Просто Ким3 в начслото на всяка година размахва плашила за да дрънчи пари и понеже не им се занимава с него му даватмилостиниОдисей 1
63
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VELIK BOREZ PROTIV KAPITALIZMA I IMPERIALIZMA.S KIM SHEGA NE BIVA.
62
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 84 Психично болен и мутра е Боко.Какво им пречи да бъдат силни опасни за прогнилия краварски капитализъм.Ракетите на Северна Корея достигат до САЩ,нали така? Ракетата си е ракета.Когато избухне руши и убива.
61
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прасчо има късмет, че в Южна Корея живеят с илюзията за мирно обединение по подобие на Германия
60
6
 
21
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Защо сте толкова замандалени? Не виждате ли че сащ е главния терорист в модерния свят
59
4
 
15
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До 79 Добре така да е а можеш ли да ми обясниш защо сега освен магистрали и спортни зали нищо повече не се строи. Защо си затворихме тец-овете защожен поток пропадна защо за 25 год не е построен един голям комбинат защо? Защо сте все още толкова заблудени? Без Русия Бг е нищо защото на вашите господари им е през к.ра за вас. Сега на нос Шабла искат да отворят хамериканска база та евентуално да се бомбардира крим краснодар или сочи. Не дай си бог ако това се случи познай кой ще го отнесе пьрво?
58
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дебелака с дръпнатите очи тръгнал да воюва с американците.Така става когато властта падне в ръцете на психично болни хора и мутри!Хахахахаааа