Мигрант от Тунис е "Най-мразеният" в Швеция

Опитал да обера старица, пребил млада жена
Обновена: 25 яну 2016 21:51 | 25 яну 2016 21:30, Камелия Цветанова
37
Мигрант от Тунис е "Най-мразеният" в Швеция
Снимка: Reuters, архив

Мигрант от Тунис в Швеция, опитал се да обере шведска гражданка, а после пребил млада майка, която предотвратила грабежа, беше наречен от шведските медии и шведски блогове "Най-мразеният човек в страната", пише в. "Кориере дела сера".

Мъжът се опитал да открадне чантата на възрастна жена, която се качвала по стълбите в метрото. Тогава елегантно облечена млада майка с две деца го видяла и се намесила. Мигрантът се нахвърли върху нея и й нанесъл няколко удара пред двете й деца. Всичко това било заснето от камера за наблюдение и благодарение на записът мигрантът беше идентифициран и задържан.

Оказа се, че това е тунизийски гражданин, който през октомври миналата година, е поискал убежище в Швеция, но властите му отказали. Оттогава той живеел в убежище за бежанци, докато се реши съдбата му.

След побоя над младата майка, властите решили да експулсират нападателя към Дания, откъдето той е влязъл в Швеция. Датските власти официално приеха това решение на шведските си колеги, но в Дания започнаха да се задават въпроси защо страната трябва да приема човек, който в Швеция е известен като най-мразения мъж.

В Швеция инцидентът с мигранта нашумя след информациите за посегателства на мигранти над жени в Германия в Новогодишната нощ.

Мнозина съзряха в самия видеозапис от нападението нещо символично.

На него младата майка с двете деца е елегантна, руса, с мило лице, сякаш символизира Северна Европа или поне представите за тази част на континента. Докато нейният нападател е с лице изкривено от гняв и отчаяние.

Кадрите, качени в интернет сайтове, породиха доста коментари.

В един от коментарите интернет потребител пише: Много съм доволен, че отскоро инвестирах парите си в бизнеса за производство на въжета, ще стана наистина богат.

Други потребители говорят за прилагане не на Шенгенските договори, а на закона на Линч във връзка с мигрантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпреки жестоката цензура в западноевропейските медии и прикриването на зверствата всеки ден сме свидетели на грабежи изнасилвания и убийства от страна на пришълците.Всеки ден получаваме неопровержими доказателства,че това не са хора и трябва да бъдат вкарани в лагери където да полагат тежък труд.Тунизиец мароканец,иракчанин,афганистанец все тая.всички са ***.
21
1
 
7
 
! Отговори
панагюрище преди 8 години
брей, много са го уплашели.експулсирали го в Дания,би трябвало да го съдят за грабеж и побои на майката пред децата и да му наложат поне 100 000 Э глоба и след като излежи наказанието си в шведки затвор изплати обезщетението да го пуснат ако е още жив
20
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Скандинавците бавно "влизат в час"
19
1
 
3
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
До модератораЗащо уважаеми си мислиш, че като сложиш звездички, хората не разбират за какво става дума. Та това е демагогия. И не разбирам защо трябва да се лишавам от българските думи за квалификация на някого.
18
3
 
18
 
! Отговори
наемник преди 8 години
От кога в Тунис има война?Още един наемник на ЦРУ, който е стигнал крайната дестинация.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия шведи нямат ли си две понички да му смачкат поничката на получовека?
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И докога смятат да го търпят тоя да безчинства и тормози местното население? Защо трябва да се правят сума ти разходи за него, като куршумите са толкова евтини? Не е ли ясно, че това, няма да го наричам животно, защото е по-долу от животните, не подлежи на възпитание, интеграция или каквото и да е?
15
3
 
19
 
! Отговори
) преди 8 години
Така ви се пада на вас шведите. Гледате надменно на Българите които търсеха там работа, давахте ни акъл как да живеем и как да се отнасяме с *** и престъпници защото и те имали права . Докарахте нормалните хора до там да станат роби на всякаква и.з.м-е-т. Да ви трепят и колят сега докато изчезнете.
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали тези правоверни се кълнат колко е добра религията им, а излиза, че са чиста проба крадци и убийци. Ако вярно почне да действа шериата повече от половината трябва да осакатеят. Гонел ги нагона, а защо не ги подгони заселване в дълбокия север за назидание. Те и в затворите на Швеция биха си харесали живота.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Също в швеция общините дават общински жилища на бежанци или ги заселват в празни къщи. Обаче много често шведите като разберат че ще заселват бежанци в някоя празна къща от квартала, отиват и я запалват. В швеция последната година са се увеличили с 1000% изнасилванията. Това където го пишат "най-мразения човек" е прах в очите. Реално нещата там са много по-зле но не се съобщава в медиите
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди няколко месеца в швеция пак докато семейство избирало в ИКЕА обзавеждане на сина си който ставал студент в секцията с кухненските прибори някакъв от бежанците взел нож и ги заклал и тримата. Без да се карат или да го предизвикват. Ама това не се съобщава в медиите за да няма паника. Каза ми го позната която работи в швеция
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България досега да бяха му Резнали УшитеМамун без уши е като Самолет без крила
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Влече го тръстиката и камшикът.
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той просто си бере
8
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не е в Тунис?
7
1
 
72
 
! Отговори
? преди 8 години
Защо не го съдят преди да го екстрадират?Не е ли това закона?Когато го нарушиш да те съдят?
6
1
 
59
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Който се провини да се праща съкилийник при Брайвик !
5
6
 
50
 
! Отговори
от Берлин преди 8 години
Ами и властите в Дания, както и тук в Германия са за трепане. Лице "Х" кандидатства за убежище, молбата му не се разглежда в определения срок или същото не се експулсира след ОТКАЗ. Същото това лице губи практически всякакъв статут и подкрепа от държавата и не е лесно да се досети човек, че ще започне да краде и да се занимава с криминални деяния, ако не получава фин. подкрепа от роднини и приятели.
4
1
 
89
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Заблуждаващ е изборът ви на снимката. Гледах снимките на наглеца в една британска медия- дори европейски вид имаше нищожеств*ото. Спокойно минава за южноевропеец. Човеконапомнящо същество отгледано в гнила среда, пълна с омраза към жените, мързел, пошла арогантност замаскирана като мъжество и нулев респект към чуждата собственност. Такова нещо няма да вирее добре в скандинавска среда.
3
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
**** на Сатурн