Застреляха мъж, нахлул в полицейски участък в Германия

Преди това ранил трима случайни минувачи
8 яну 2017 22:26, Анисия Иванова
63
Застреляха мъж, нахлул в полицейски участък в Германия
Снимка: БТА

Германски полицаи застреляха мъж, нахлул в полицейски участък, размахвайки нож, предаде ДПА. Нападението е било извършено в участък в град Дуизбург вчера вечерта, но за него бе съобщено днес.

Нападателят бил на 43 години. Преди да нахлуе в участъка той нападнал трима случайни минувачи в района и ги ранил. Един от тях е в тежко състояние.

Когато мъжът нахлул във фоайето на полицейския участък, полицията първо го напръскала с лютив спрей, но това не го спряло и той влязъл в едно от помещенията и заплашил полицаите там. Тогава те открили огън по него и го ранили в крака и във врата. Той е починал от раните си, пише БТА.

Полицията съобщи, че нападателят в миналото е имал проблеми с наркотиците, но сега не става ясно дали е бил под влияние на дрога или алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
мюслимски преди 7 години
***
38
1
 
3
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 години
Не му се е получил тахаруш-а и се е изнервил човекът. Гяурките не са му обърнали внимание и той е решил да мъсти.
37
0
 
6
 
! Отговори
МУСАка преди 7 години
Изглежда германските полицаи са също заразени от безгранична любов и толеранс. Добре, че не е имал бомба, защото е щял да ги избие като кучета.Единствената разлика може би между техните и нашите в този случай ще бъде, че нашите полицаи може би сега щяха да ги съдят защо са нарушили правата на човека и са му отнели насилствено живота.
36
8
 
8
 
! Отговори
Циник до 55 преди 7 години
Мда...покрай чеченците в Норд-Ост ....издушиха с газ още 320 граждани! Руска им работа! Коладерал демидж!
35
4
 
2
 
! Отговори
До 51 преди 7 години
Дам...друго си е силния православен руски лютив спрей.Но...там директно стрелят, нали? Защото са истински мачовци?!
34
0
 
14
 
! Отговори
Ако беше тук ? преди 7 години
А ако ИЗВАДИШ СРЕШУ НОЖ пистолет ЛЕЖИШ ЕФЕКТИВНО.
33
0
 
14
 
! Отговори
Ако беше тука ! преди 7 години
,И ЩЯХА ДА ГИ ОСЪДЯТ.На изваден нож СПОРЕД НАШИЯТ ЗАКОН се противодейства с ПОДОБЕН нож, НЕ ПО-ГОЛЯМ.А ако ИЗВАДИШ пистолет ЛЕЖ,,,,,,,,,,,,,
32
0
 
18
 
! Отговори
Ако беше тука ! преди 7 години
Това ако стане тука ЩЕ СЪДЯТ ПОЛИЦАИТЕ, ЗА ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРЕДЕЛИТЕ НА НЕИЗБЕЖНАТА САМООТБРАНА.
31
2
 
19
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
"полицията първо го напръскала с лютив спрей, но това не го спряло" някой от тия новите хуманни евросертифицирани спрейове ще да е бил
30
0
 
21
 
! Отговори
Циник до 47 преди 7 години
Бе то майтап..майтап...ама тука процъфтяват фирмите изработващи бронирани врати...сложни ключалки...и алармени системи.Във възход са..и фирмите произвеждащи клекала за *** - специален модел се предлага ( имам го на снимка - пукнах се от смях.. ) на този модел - могат да клечат - без да сядат ...и да се чувстват, като в пустинята! Има и ръководство за ползване - с рисунки е обяснено - как да се покатерят, и каква е коректната позиция.Лютив спрей и тезъри също са хит на пазара!
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето това е държава. Напада те с нож, но ти спокойно за самозащита можеш да го гръмнеш с пищова. Дали обаче това важи само за полицаите или е валидно и за обикновените граждани.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега вече полицаите ще си изпатят.
27
2
 
25
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Много коментиращи преди мен го казаха - къде отиде немския спирит? Оставиха се на една политагитаторка от времето на Хонекер, и Милке - да прави с тях каквото си иска. За Мурксул-ханъмата имат много точен израз на немски - Nestbeschmutzer! Означава приблизително - някой , който се*ре в собственото си гнездо! Германия се превърна в Бейрут! И къде са милионите по улиците искащи оставка на националната предателка???!!!Започвам да си мисля, че немците - заслужават съдбата си..и Мурксул-ханъмата също
26
0
 
6
 
! Отговори
filan kishiata преди 7 години
sigurno e iskal da se postopli
25
29
 
11
 
! Отговори
Хасанчо преди 7 години
Исляма е част от Германия! Насякъде в Германия строят много джамии да се молят хората! Даже и много германци приемат исляма!
24
0
 
10
 
! Отговори
Роко преди 7 години
Акбаров е Елтън Джон
23
2
 
25
 
! Отговори
Бойко и Росчо преди 7 години
Дюнери трябват на всеки ъгъл, а и толерантност.Само така ще се борим с тероризма.Освен това, оФчото много се търси напоследък(Б.Б.)Младите да гледат оФце, докато пришълците ни оправят генния фонд!
22
2
 
33
 
! Отговори
Ангела Меркел преди 7 години
Защо са стреляли по момчето? Размахвал е нож защото се е подготвял да готви! В Германия освен учени и доктори, търсим и готвачи! Веднага да бъдат повдигнати обвинения срещу полицая!
21
0
 
13
 
! Отговори
Хелл райдерс преди 7 години
Акбаров оди се пери бе ***
20
30
 
6
 
! Отговори
Акбаров преди 7 години
Шериатът е единственият светъл лъч за спасение за фашистка Германия.