Ричард Брансън и "Ирма": Как ураганът унищожи цял остров?

Милиардерът сподели снимки на острова си след урагана
11 сеп 2017 16:00, Боряна Павлова
25

Снимка: Twitter

След като ураганът "Ирма" отслабна и вече е едва първа категория, започва и възстановяването на регионите, откъдето мина.

Бахамите, Вирджинските острови, Куба, Флорида... стихията мина навсякъде.

И докато едни бяха евакуирани, други прекараха урагана в домовете си.

Един от тях беше и милиардерът Ричард Брансън. Е, той далеч не е страдал, прекарвайки урагана в избата си с вино, приютил и екипа, който работи на частния му остров.

Когато най-накрая ураганът отмина Брансън сподели в Twitter онова, което е останало от острова след "Ирма".
 


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
До Анонимен 21 Много си зле мой човек. В САЩ има къщи от всичко. От бутилки за бира , от камък , от дърво , от талашит , огромви постройки от железобетон и от каквото още се сетиш.Само да ти каже че там има 120 вида бетон с какъв ли не пълнеж. Явно не си от хората с широки познания.Там няма неизмазани селски къщи и села без улици.Изключително красиви къщи и почти не може да се видят две еднакви.Абе какво да ти обеснявам , няма смисъл.
22
2
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 3 години
БостАнджия, строй си къщата където щеш, само ако обичаш не ни учи как да си строим собствените къщи. Ако имаш пари може да дадеш, да видиш как става, акълът си го пази за вашите къщи...
21
10
 
11
 
! Отговори
Boston до 21 преди 3 години
ти от село излизал ли си някога? !
20
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ всичко е бутафория . Дървени къщи, храна с гмо , филми с батман и супермен.
На дядо къщата е със камъни от мазето до първия етаж .дворът и градината са 4 декара Строена е 58 г, сега внукът направи плоча и ще живее там с невестата си . Колко ще струва такава къща в сащ -милиони,
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е, ние сме по бетона. те не го разбират така.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Острова си стои там, само бараките ги няма, но за този едва ли ще е пробем да си ги възстанови в най-кратък срок.
17
2
 
8
 
! Отговори
Ураган преди 3 години
До 9 и 10

Цените са такива, защото плащаш и земята на която е къщата. Построяването не е за 20 дни, а 3-4 месеца с всички довършителни работи и трябват квалифицирани хоро - от дърводелци до водопроводчици и електротехници. Тия приказки за Лего ги приказвайте на някой който е виждал нещата само на картинка.
16
1
 
2
 
! Отговори
По преди 3 години
Аз освен заглавната, друга снимка не видях.
15
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питате се защо в САЩ масово си стрят къщи тип - бунгала. Ами защото е по-евтино, по-бързо и най-вече защото имат нормален застрахователен пазар. Ако вятъра ти лъхне къщата, застрахователя ти плаща престоя в хотел докато я възтановят с всички удобства в предишния вид. Американеца предпочита да има просторна къща 500 кв.м. отколкото железобетонен бункер 50 кв.м. на същата цена.
14
2
 
17
 
! Отговори
ined преди 3 години
Добре че нямам остров
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо строят такива къщи ли? Ами бързо и лесно,голяма квадратура, материалите налични и сглобките стандартизирани, после лесно се разваля.Въпрос на традиции и начин на живот. За обиден се смята въпросът "още ли живееш при родителите си".
А, и освен това прави професията "карпентер" и "пест екстерминатор" по-престижна.
12
6
 
16
 
! Отговори
Европейка преди 3 години
Сега много застрахователи ще фалират и ето ти нова икономическа криза.През 2008 издумкаха ипотеките,а сега застрахователите.Вдигнаха си държавния дълг,тях баба Меркел не може да ги спре.Икак ще си нахлузят дълговете на света-с нова война.
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Де що има тухлено, си стои непокътнато, заедно с покривната конструкция. Като живееш в район опасен по природни бедствия, строй си с желязобетон и тухлени стени. Не сандвич панели, дървения и пласматарки. Хвърлил си адски много пари да си го направиш хубаво, а пестиш от материали... Не го съжалявам тоя.
10
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олеле. Сега къде ще се целуват с обама?
9
4
 
13
 
! Отговори
До 9 Верно: преди 3 години
Това са поредните трикове на олигарсите да печелят от масите. Къщите в САЩ около големите градове отдавна са минали сумите, които споменаваш и са не по-малко от 300-400 хиляди, а могат да се построят от деца, които сглобяват Лего.
8
3
 
16
 
! Отговори
Верно преди 3 години
До Анонимен
Така е!Въпросът е защо се смъкват луди пари за дървени къщурки вкл. и в САЩ!?Примерно 150-200хил.$ за едно няма и 100кв.м,дето се вдига за 20 работни дни!
7
0
 
38
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Че то в карибския регион има урагани открай време.Всеки,който живее там би трябвало да е наясно с тоя факт.Не се е случило нищо необичайно.
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се чете, и то още от детските години. И задължително приказката за трите прасенца.
5
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този идва в България . Гледах интервю с него по 120 минути . Т.п като г.з ..клишета. клишета бълваше и кр..варски простотии на кило. Някои които отидаха на семинара му казаха че имал и пропуски в историята . А,ма на . Такива в Кра..рия стават с финансови измами милиардери
4
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България "бизнес класата" има много да се учи от такива хора. На светлини години са от тях , като развитие и мислене. За това и боксува всичко ..Просто не се справят .