Президентът на Египет към ЕС: Не ни поучавайте!

Абдел Фатах ас Сиси призова да се уважават ценностите на Арабския свят
Обновена: 25 фев 2019 20:14 | 25 фев 2019 19:35, Нели Христова
81
Президентът на Египет към ЕС: Не ни поучавайте!
Снимка: Reuters

"Няма да ни давате уроци по човечност", заяви египетският президент Абдел Фатах ас Сиси, цитиран от Асошиейтед прес.

Той отхвърли критиките за ситуацията с човешките права в Египет и предупреди държавите от Европа да не поучават Арабския свят.

Пред пред журналисти той каза, обръщайки се към европейците: Вие имате свои правила и ценности. Ние уважаваме вашите. Вие трябва да уважавате нашите".

Египетският президент беше аплодиран от местните медии, когато заяви, че Европа процъфтява, а много арабски държави се мъчат да избегнат конфликтите.

Лидерите на ЕС не стигнаха до публична критика на Египет дори по време на безпрецедентното смазване на инакомислието и зачестилите неотдавна екзекуции, посочва АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
До 76 преди 5 години
Да прав си. Милиони европейци търсят каква да е работа храна и убежище в арабските държави заради ужасните условия тук в европа.
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Лидерите" на ЕС могат да се изживяват като такива само пред арабските и африканските страни.
72
6
 
21
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
Западната "демократизация" неслучайно доведе до пълна разруха богатите на петрол държави в Близкия Изток и Северна Африка. Само силната съпротива на Асад в Сирия и своевременната военна диктатура в Египет спасиха тези две държави от Ислямизация.
71
3
 
25
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
тези евроатлантически андроиди само на някви "ценности " са забили и друго не могат да кажат!
70
3
 
13
 
! Отговори
Blagoi Georgiev преди 5 години
Правилно!
69
1
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Здравето, е, най- важно,...Египед, следи, тази- нужда,...
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До extremistНе е вярно това което казваш евроатлантиците са в коалиция с нас дори евроатлантиците разбират, че патриотизма е единствено верният път.
67
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сиси е готин.Каза че ще разстреля всички воинстващи мюсюлмани и терористи без значение пол и възраст.Естесвено гей-дружината от ЕС нададе неистов вой за защита на разни терористи от различни мюсюлмански терористични групировки.За пореден път се убеждавам че са тотално побъркани.Сега се е размекнал и само ги слагат в затвор което е безмислено защото така се събират и обменят опит и идеи.Надявам се в бъдеще да се върне към първоначалният план защото реално няма друга реална алтернатива.
66
4
 
17
 
! Отговори
Значи ?! преди 5 години
По добре арабски пролети и кървави войни и фалити на цялата държавa, отколкото да нарушиш нечии човешки права на някоя самозбравила се еврогейталшка сюрюнтия от третия пол. Тези дето управляват ЕС как спят със чиста съвест.
65
6
 
1
 
! Отговори
extremist преди 5 години
НАПРИМЕР ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ ШВЕДИТЕ ЩИ КАЖАТ:ПОЛОВИН - НАЦИСТ : БИХМЕ СЕ С ТЯХ ПРЕЗ ВОЙНАТА......РАЗБРА ЛИ КАКВО Е ЕВРОАТЛАНТИЗМА....
64
6
 
1
 
! Отговори
extremist преди 5 години
АТАКИСЧЕ ТИ СИ В КОАЛИЦИЯ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ПАРТИЯ БЕ МОМЧЕНЕ ЗНАЙШ КВО Е ЕВРОАТЛАНТАЗИММИ Я *** ПОЖИВЕЙЙ В ШВЕЦИЯ
63
4
 
26
 
! Отговори
Морси преди 5 години
Лицемерието и двуличността на еврейогейталащистанците е безкрайна като българската прозсталащина! Този Сиси се докопа до властта чрез преврат и изби сума ти ми народ, но го признават за легитимен държавен глава. Президента на Венецуела, Мадуро, спечели изборите, но не го признават за легитимен държавен глава! Хамас в Газа спечели изборите, но не ги признават за легитимно правителство!Хизбуллах в Ливан спечели избори, но не го признават за легитимна организация!
62
2
 
7
 
! Отговори
Сенсей Ага преди 5 години
Египет Армия Ан 64 Апач Ка 52 Алигатор Ак 47 ф 16 миг 29 рафалБългария- Прасемир Коравкочанов
61
3
 
22
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Двуличието на Европа. Гостуват на диктатор, които беси хора. Но нали беси правилните според атлантическите ценности. После мърморят срещу Ердоан и Путин.
60
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да живеее Русия, да живее Венецуела да живее Мадуро, да живее Ким Европейската секта е пред разкол и Брекзит. Скоро и Арабската лига ще тури санкции на ишиасните еврокомисари. ЕС е недонoсче, САЩ са пред фалит Руссииииияяяя завинагиииии. Комунистите и арабите имат Черно злато и пари опезпечени със петрол САЩ и ЕС умиииират.
59
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЕЧТА НА НАШИЯ ВОЖД ВИНЕТУ Е РАЗГНЕВИЛА ЕГИПЕТСКИЯ ПРЕЗИДеНТмного акъл им е давал!
58
5
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
сега разбирате ли как Слугата "Бориссоф" е вбесил целия арабски свят с безумното си изказване,в което агитира арабите да приемат "европейските цнности"? същство като него не става и за портиер,защото ще го изгонят на втория ден,той..с "политка" се захванал...и не махайте с ръка!!!!..Всеки негов гаф се пише на гърба на България,защото много хора по света не ни познават и си правят изводи за нас по него..
57
4
 
11
 
! Отговори
МНЕНИЕ до 58 преди 5 години
Русия ги спря .
56
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МНЕНИЕНедей връзва Просията за ЕС, нямат нищо общо. И никой арабин не е луд да бяха в Просия, когато може да избяга в ЕС.
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До extremistЕдинствения върховен закон е комунизъма, друг закон няма, най-големите капиталисти са комунистите ! Евроатлантизъм какво е, ти го обясни !?